Blog

Najbolje aplikacije za praćenje spavanja za Apple Watch 2021. godine

Apple Watch, svojom fizičkom blizinom našeg tijela, pruža preciznije praćenje spavanja. Želite nadgledati svoj san? Pogledajte neke od najbolje aplikacije za praćenje spavanja Apple Watch.

 1. Ciklus spavanja
 2. Sleep Watch by Bodymatter
 3. Withings Health Mate
 4. Jastuk
 5. AutoSleep
 6. Tracker spavanja
 7. Pospano
 8. HeartWatch
 9. Spavaj ++
 10. Puls spavanja 3

1. Ciklus spavanja

Sleep Cycle je inteligentna aplikacija za praćenje spavanja za vaš Apple Watch. Ova aplikacija kontinuirano prati vaše načine spavanja i budi vas kad ste u laganom snu. Sleep Cycle koristi svoju patentiranu zvučnu tehnologiju za praćenje vaših obrazaca spavanja pomoću analize zvuka ili vibracija.

Ciklus spavanja priprema vas za prirodno buđenje svako jutro. Aplikacija pronalazi optimalno vrijeme kada ste u laganom snu, a zatim vas probudi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Watch Sleep tvrtke Bodymatter

Sleep Watch automatski sinkronizira podatke o spavanju s aplikacijom Health na vašem iPhoneu. Aplikacija ne samo da prati vaše spavanje, već i prati prosječni puls u snu, pad srčanog ritma u snu, ritam spavanja i obrazac spavanja.

Ovu aplikaciju pokreće umjetna inteligencija, a time dobivate personalizirane uvide. Aplikacija vam omogućuje da napravite promjene u skladu s promjenama u načinu života; time možete postići bolji san tijekom noći.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Withings Health Mate

Praćenje sna samo je jedan od mnogih aspekata. Dakle, ako vam je na umu potpuno praćenje zdravlja kako biste ostali u formi i zdravi, Withings Health Mate mogao bi biti pravi odgovor na vašu želju. Predstavljajući detaljnu povijest vaših zdravstvenih podataka, uključujući spavanje, težinu, puls i sve aktivnosti, aplikacija vam olakšava informiranje o tome gdje se nalazite.

Štoviše, možete provjeriti svoje duboke / lagane cikluse spavanja kako biste shvatili koliko dobro spavate. A ako se osjećate pomalo uskraćenima za spavanje, stručne upute za spavanje mogu vam dobro doći u poboljšanju sna.

Povrh svega, Withings Health Mate omogućuje vam pozivanje prijatelja na natjecanje, a također nudi i bolje upravljanje težinom kako biste mogli izgubiti višak kilograma. I ne samo to, aplikacija vam daje i neke izvrsne nagrade koje će vas napumpati. Uzimajući u obzir ove značajke, može sa sigurnošću tvrditi da je jedna od najboljih aplikacija za zdravlje i fitness za Apple Watch.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Jastuk

Jastuk ne samo da prati vaše spavanje, već snima i zvučne događaje poput hrkanja, apneje u snu i somniloquya (razgovor u snu). Svoj Apple Watch i iPhone možete koristiti za praćenje sna.

Pogledajte svoj grafikon otkucaja srca i iskoristite melodije pomagala za spavanje kako biste brže zaspali. Štoviše, ova vam aplikacija daje personalizirane savjete i duboke uvide. Stoga ćete moći otkriti tajne dugog i mirnog sna.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. AutoSleep

Za razliku od ostalih aplikacija za praćenje spavanja, AutoSleep ne zahtijeva da kažete idete li u krevet. Pametna aplikacija automatski saznaje da ste u krevetu i počinje pratiti vaš san. Ujutro, kada otključate upareni iPhone, aplikacija vam daje rezultate.

U slučaju da svoj Apple Watch ne želite nositi tijekom spavanja, samo ga napunite prije nego što odete u krevet. Sljedećeg jutra, kada nosite sat ili dodirnete iPhone, AutoSleep zna da ste završili spavanje.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

6. Tragač za spavanjem

Poput aplikacije za aktivnost koja čitav dan prati vaše korake i let, i ova aplikacija za praćenje spavanja kontinuirano prati spavanje. Bilo da spavate danju ili drijemate, Sleep Tracker automatski prati vaš san jer ne trebate konfigurirati aplikaciju na Apple Watchu ili iPhoneu.

Tijekom spavanja postajemo nemirni i odmorni; Tracker spavanja također može pratiti ovo razdoblje dok ste u krevetu. Spavanje možete kategorizirati dodavanjem bilješki i hashtagova tako da možete provjeriti trendove i ono što utječe na vaše spavanje.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

7. Pospano

Mirno spavajte i budite se osvježeni svakog jutra. Sleepzy vam može pomoći da saznate pravu tajnu uživanja u sjajnom snu. Aplikacija ima veliki katalog opuštajućih zvukova koje možete slušati noću da biste zaspali.

Pruža detaljne tjedne statistike kako biste znali koliko dobro spavate. Jedna značajna značajka ove aplikacije je što nudi vremensku prognozu ujutro. Dakle, možete igrati svoj dan u skladu s tim i izbjeći zaglavljivanje u lošem vremenu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. HeartWatch

HeartWatch je primarno aplikacija za praćenje otkucaja srca, ali nadgleda i vaš san. Međutim, podaci o vašem pulsu uvijek će ostati na vrhu, tako da možete provjeriti otkucaje srca i budnosti.

Ideja dizajniranja ove aplikacije je uspostaviti snažnu vezu između otkucaja srca i sna. Pronaći ćete preciznije podatke nego što ste mogli dobiti iz drugih aplikacija.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

9. Spavaj ++

Sleep ++ nudi vam automatski i ručni način praćenja vašeg spavanja. Aplikacija radi u partnerstvu s Apple Watchovom sposobnošću praćenja kretanja i zdravlja. Na temelju tih podataka, Sleep ++ mjeri vrijeme i kvalitetu vašeg spavanja.

Ako želite koristiti automatski način, jednostavno nosite Apple Watch tijekom noći, a Sleep ++ dat će vam izvještaj o kvaliteti i količini vašeg sna. Za točnije rezultate možete upotrijebiti ručni način rada u kojem morate aplikaciji reći kada započnete spavati i kada se probudite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Puls spavanja 3

Sleep Pulse 3 prepun je puno izvrsnih značajki za praćenje vašeg otkucaja srca i pokreta. Najbolja stvar u ovoj aplikaciji je što vaš Apple Watch većinu posla obavlja sam.

Ako se iznenada probudite usred noći, aplikacija će vam pokazati puls u mirovanju i vrijeme koje ste spavali.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

To su svi prijatelji!

Koji je tvoj tracker?

Kako nam život postaje stresan, čvrst san nedostižan je kao i jednorog. Srećom, aplikacije za praćenje spavanja donose neko olakšanje ljudima koji rade pod napetošću. Preuzmite svoju omiljenu aplikaciju na Apple Watch i uživajte u mirnom snu svake večeri.

Možda biste se željeli pozvati i na:

 • Zdravstvene aplikacije za Apple Watch
 • Aplikacije za praćenje spavanja za iPhone
 • Koristite prečace na Apple Watchu (watchOS 7)
 • Aplikacija tjedna: Jastučni automatski tragač za spavanjem (15.-21. Siječnja 2021.)

Koju biste aplikaciju za praćenje spavanja željeli preuzeti na svoj Apple Watch? Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentaru u nastavku.