Blog

Apple Watch nedostaju kontakti? Isprobajte ove popravke da biste ih vratili

Upravo ste primili poziv od poznatog, a vaš Apple Watch ne prikazuje ime kontakta? Ne brinite; imamo nekoliko jednostavnih hakova koji mogu riješiti problem nedostatka kontakata u Apple Watchu i pomoći vam da vratite svoj kontakt koji nedostaje.

Nedostajući kontakti na vašem Apple Watchu mogu stvoriti višestruke probleme. Na primjer, Siri neće moći nazvati niti poslati poruku tom kontaktu, a niti ih možete pronaći u aplikaciji Messages. Jedina dobra stvar u svemu tome je što postoji jednostavno rješenje problema.

Kako popraviti nedostajuće kontakte na Apple Watchu

Ponekad kada instalirate novo ažuriranje na svoj Apple Watch ili preuzmete neke programe treće strane, svi ili neki kontakti mogu nestati. Vjerojatni razlog iza njih je neka pogreška u sinkronizaciji ili pozadinskim postavkama. Dolje su spomenuti neki hakovi za rješavanje ovog problema.

Poništi podatke za sinkronizaciju

Korak 1. Otvori Aplikacija za gledanje na vašem iPhoneu.

Korak 2. Pomaknite se dolje do Općenito i dodirnite ga.

Korak # 3. Pomaknite se dolje do Resetirati i dodirnite ga.

Korak # 4. Dodirnite Poništi podatke za sinkronizaciju.

Čudno je to što nakon što dodirnete Reset Sync Data, vaš iPhone ili Apple Watch neće pokazivati ​​je li resetiranje aktivno ili nije. Međutim, pokrenut je u pozadini, a ako provjerite svoj Apple Watch nekoliko minuta kasnije, kontakti bi se vjerojatno trebali vratiti.

Prisilno ponovno pokrenite Apple Watch

Iako ovo može zvučati čudno, ali prisilno ponovno pokretanje osvježava trenutne postavke vašeg Apple Watch-a i povremeno ispravlja neke minutne pogreške.

Korak 1. Pritisnite i držite Digitalna kruna i bočni gumb oko 10 sekundi.

Korak 2. Otpustite tipke kad vidite Logo Appleov logotip na zaslonu sata.

Otkažite uparivanje i uparite svoj Apple Watch i iPhone

Idite na aplikaciju Watch na svom iPhoneu i dodirnite karticu My Watch. Nakon odabira sata, kliknite na ‘(I)’ i dodirnite Otkažite uparivanje Apple Watcha. Provjerite naš cjeloviti detaljni vodič ako vam je potrebna dodatna pomoć.

Iako će uparivanje vašeg iPhonea izvršiti sigurnosnu kopiju svih podataka na Apple Watchu. Nakon završetka, Apple Watch automatski će prekinuti vezu s vašim iPhoneom i vratiti se na tvorničke postavke. Sada ponovno uparite uređaje. Poništavanje i ponovna sinkronizacija trebala bi ispraviti Apple Watch koji ne prikazuje problem s kontaktima.

To je otprilike to!!

Odjava ...

Krivac za kontakte koji se ne prikazuju na satu s jabukama mogao bi biti mali problem, a ovi gore navedeni trikovi mogli bi ga odmah riješiti. Ako se problem nastavi, obratite se Apple podršci.

Jeste li iskusili ovaj problem? Je li vam netko od hakova uspio ili ste upotrijebili neki drugi trik? Obavijestite nas odmah u odjeljku za komentare!

Ne propustite:

  • Kako ispraviti aplikaciju Aktivnost koja ne prikazuje podatke na Apple Watchu
  • Neprimanje obavijesti na Apple Watchu: Savjeti za njegovo rješavanje
  • 21 savjet i trik koji bi svaki korisnik Apple Watcha trebao znati
  • Apple Watch prespor? Savjeti za ubrzavanje Apple Watcha
  • Kako popraviti Apple Watch koji se ne uparuje s iPhoneom