Blog

Najbolje aplikacije planera zabave za iPhone i iPad 2021. godine

Bila to ležerna vikend zabava ili proslava prekretnica; za izvršenje stranke treba vam puno planiranja i upravljanja. Ali ne brinite! Živimo u svijetu u kojem imamo ‘Aplikaciju za sve.’ Evo nekoliko najboljih aplikacija za planere zabava za iPhone i iPad koje su na vrhu App Storea i srca korisnika širom svijeta. Ali prije nego što prijeđemo na popis, bitno je znati;

Što biste trebali očekivati ​​od aplikacije za planere zabava?

Bez obzira na vrstu događaja, treba organizirati zabavu o mnogim stvarima. Popis uključuje popis gostiju, pića, hranu, igre, ukrase i brojne druge stvari. Rukovanje sa svima istodobno može biti dosadan zadatak i na kraju ćete možda propustiti jedno ili drugo. Kao rezultat toga, cijela stranka postaje uništena.

Tu se pojavljuje dobra aplikacija za planiranje zabava. Pomaže vam da ublažite stres. Pogledajmo neke od najboljih aplikacija za planere zabava, od sjajnih recepata do upravljanja popisima gostiju dostupnih u App Storeu.

 1. Velika noć
 2. Kokteli Art
 3. Spotify
 4. Karaoke
 5. Psih
 6. Punchbowl
 7. Pinterest
 8. Organizator popisa gostiju
 9. Organizator događaja
 10. Bilo.do

1. BigNight - najbolje za planiranje obroka za zabave

Hrana je sastavni dio zabave. BigNight: Aplikacija Dinner Party Planner osigurava vam da ne propustite njezinu bit. Pripremite se za planiranje i organizaciju sljedeće zabave s voljenima. Pomoću ove aplikacije možete postaviti jelovnik i uvoziti recepte, pazeći da ne propustite nijedan sastojak. Također, omogućuje vam izradu popisa za kupnju i postavljanje podsjetnika.

Osim toga, možete sinkronizirati aplikaciju sa svim sudionicima kako biste dijelili ažuriranja u stvarnom vremenu i dijelili završni izbornik u dobro osmišljenom formatu sa svim svojim prijateljima.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

2. Cocktails Art - Najbolji party barmen

Ne propustite cugu !! Aplikacija Cocktails Art dom je nekih od najboljih recepata za koktele. Ima niz uobičajenih sastojaka koji se koriste za pripremu najboljih koktela. Također, koktele možete kreirati dodavanjem i spremanjem recepata. Možete ih i spremiti prema prilikama. Sve u svemu, ako želite biti vaš barmen i bez problema ugostiti svoje koktele, ovo je prava aplikacija za vas.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Spotify - najbolje za sviranje zabavne glazbe

Spotify je jedna od najomiljenijih aplikacija za ljubitelje glazbe. U njemu se nalazi niz pjesama koje pjevaju umjetnici iz cijelog svijeta i različitih jezika. Osim neprestanog popisa pjesama, nudi i tisuće podcastova, uključujući originale koji se ne mogu naći nigdje drugdje. Ima jednostavno sučelje koje vam omogućuje pregledavanje popisa favorita, trendova, jezika i mnogih drugih prilagođenih popisa pjesama.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Karaoke - Pjevajte neograničene zabavne pjesme

Yokee je ljubitelj glazbe broj 1 za iPhone. I to je dobro objašnjeno sa svrhom koju ova aplikacija rješava. Ovaj je program dom nepreglednom katalogu glazbenih spotova. Pomoću aplikacije možete snimiti verziju svojih omiljenih pjesama i podijeliti je sa svijetom. Također možete izgraditi svoju društvenu zajednicu povezivanjem s prijateljima i glasati za njihove snimke.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Psih! Nadmudri svoje prijatelje - najbolje za zabavu

Igre igraju nepobjedivu ulogu u uključivanju svih prisutnih u zabavu. A Psych je igra koju biste voljeli bez ikakve sumnje. Igra je osmišljena kako bi se vaša duhovita strana razvila pred prijateljima i obitelji. Možete birati između dostupnih kategorija i dati lažne odgovore ili trivijalna pitanja. Cilj je nadmudriti svoje prijatelje i zaraditi najviše bodova za pobjedu u igri.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

Provjeri: Zabavne igre za iPhone i iPad

6. Punchbowl - izrađivač pozivnica za zabavu

Poziv je još jedan ključni aspekt svake stranke. Pomoću aplikacije Punchbowl možete stvoriti i urediti personalizirane pozivnice za svoju zabavu. Dolazi s tisućama unaprijed dizajniranih pozivnica, dostupnih za uređivanje i prilagođavanje. Odaberite iz niza ručno rađenih dizajna da biste svoje pozivnice obdarili kombinacijom umjetnosti i klase. Također, aplikacija vam omogućuje upravljanje i praćenje RSVP-ova u stvarnom vremenu. Kad su spremni, pošaljite ih putem teksta ili e-pošte i pričekajte da zabava započne.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Pinterest - Najbolje za pronalaženje stranačke inspiracije

Pinterest nije novo ime na cijelom webu. Aplikacija je zabava za brojne umjetnike iz cijelog svijeta koji traže inspiraciju. Sadrži preko 100 milijardi svježih ideja koje vam mogu pomoći u svakodnevnoj inspiraciji. Također možete surađivati ​​s prijateljima na sljedećem grupnom putovanju, zabavi ili projektu. Aplikacija može nepobjedivo poslužiti vjenčanom inspiracijom, hranom i kuhanjem, modom i stilom te dizajnom kuće.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Organizator popisa gostiju - najbolje za popis gostiju

Aplikacija Popis gostiju jedno je rješenje za sve vaše potrebe tijekom organiziranja događaja. Možete uvesti unose iz adresara iz prethodnih događaja i istovremeno pratiti sve potrebne informacije. Također možete sortirati popis gostiju na temelju odgovora i učinkovito upravljati odnosima s njima. Postoji mogućnost dobivanja izvještaja za ispis gostiju koji su došli sami i onih koji su došli s obitelji ili kolegama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Organizator događaja - najbolje za stvaranje zabave

Aplikacija je namijenjena onima koji namjeravaju upravljati prodajom ulaznica za neki događaj. Pomoću aplikacije Eventbrite Organizer možete pratiti prodaju ulaznica u stvarnom vremenu, pratiti prisustvo uživo, prijaviti polaznike i prihvatiti plaćanje putem interneta. Također dolazi s integriranim skeniranjem karata i prijavom bez napora kako bi vaši gosti imali besprijekorno iskustvo. I da, podržava više jezika, uključujući francuski, njemački, nizozemski, talijanski, španjolski, švedski i portugalski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Bilo.do - za izradu popisa obaveza i kalendara

Any.do je prepoznat kao jedan od najboljih popisa obveza u trgovini aplikacija. Bilo da se radi o bilo kojem događaju ili zabavi, postoji ogroman popis zadataka koji treba ispuniti i svaki od njih ima svoj prioritet. Uvažavajući to, aplikacija dolazi s neusporedivim mogućnostima sinkronizacije i slobodom za rad s više uređaja. Omogućuje vam upravljanje popisom zadataka, dijeljenje i dodjeljivanje odgovarajućoj osobi, osiguravajući da vam ništa ne uništi zabavu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počevši od 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

Preuzmite ove najbolje programe planera zabave prije početka priprema !!

Dok sam ovdje uvrštavao aplikacije u uži izbor, osigurao sam da pokrivam sve ključne aspekte događaja ili zabave. Cilj je zaista bio ne propustiti niti jednu stvar i uštedjeti vam malo vremena za sebe.

Koji vam se od ovih najviše svidio? Moj osobni favorit je Organizator koktel umjetnosti i popisa gostiju. Iako je prvi svevremeni drug, drugi mi pomaže bez problema upravljati i slati pozive.

Možda biste htjeli zaviriti u:

 • Aplikacije za portretni način rada za iPhone
 • Aplikacije za strujanje glazbe za iPhone i iPad
 • Kako stvoriti zabavu za gledanje u Facebook grupama
 • Kako koristiti Houseparty na iPhoneu i iPadu za zabavne video pozive
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found