Blog

Najbolje aplikacije za horoskop za iPhone i iPad u 2021. godini

Često se kaže da je priprema ključ uspjeha, pa mnogi ljudi vole surfati kroz svoje dnevne, tjedne i mjesečne horoskope. Nema štete u provjeri što vam donosi budućnost; može biti korisno, prijeteće ili ružno. Međutim, na to morate biti spremni. Jedino je pitanje pronalaženje najboljih horoskopskih aplikacija za iPhone i iPad. Riješio sam i taj problem. Na ovom se popisu nalaze astrološke aplikacije za koje je poznato da su prilično precizne i da su se uvijek iznova dokazale.

1. Personalizirana astrologija tvrtke Co-Star

Često čitamo horoskope na temelju našeg sunčevog znaka, ali ne mislite li da je to previše generički. Co-Star koristi nebesku kartu točnog vremena i mjesta rođenja i NASA-ine podatke za praćenje trenutnih kretanja planeta. AI je u skladu sa svim podacima kako bi vam predstavio hiper-personalizirani horoskop. Možete čak koristiti i analizu osobnosti prilagođenu cijeloj vašoj astrološkoj karti.

Ova je ekskluzivnost zaslužila pohvale za aplikacije iz raznih publikacija, uključujući New York Times, Buzzfeed, Guardian, Cosmo, Vogue i još mnogo toga. Prema aplikaciji, mjesečevi trenuci, drugi planeti Sunčevog sustava i 12 zodijačkih kuća predstavljaju / utječu na različite dijelove vašeg života. Na primjer, na Sunce Ovna utjecat će Mjesec Vaga ili Djevica koja izlazi. Dakle, nudi kompatibilnost planeta po planet i ažuriranja u stvarnom vremenu o kretanju planeta.

Cijena: Besplatno (dodajte ručno - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. DailyHoroscope

DailyHoroscope je vjerojatno najtočnija i najuvjerljivija astrološka aplikacija za iPhone i iPad. I to s pravom ako krenemo prema recenziji potrošača u App Storeu. Primajte dnevna ažuriranja o dnevnom, tjednom i mjesečnom horoskopu.

Također možete koristiti kineske horoskope, kompatibilnost horoskopskih znakova i horoskopske karakteristike za svaki horoskopski znak. Ako vjerujete u druidski horoskop, tada vam aplikacija omogućuje i to istraživanje. Propustili ste dan ili dva i želite provjeriti prošle horoskope, pomaknite se do tjedan dana. Štoviše, čak možete promijeniti postavke aplikacije tako da koriste prilagođene boje i veličine fonta prema vašim željama.

Cijena: Besplatno (pokrenuto - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Astrolis horoskopi i tarot

Dok se spremate za taj dan, zašto se ne biste pripremili za situaciju koja može biti pred vama. Nabavite dnevni horoskop zasnovan na položaju planeta i pripremite se za to. Jednostavan sustav s 5 zvjezdica daje dnevne ocjene za novac, energiju, ljubav i raspoloženje za taj dan. Nadalje, poslužite se tjednim i mjesečnim horoskopima da biste uvidjeli svoju budućnost.

Ako vas uhvati određeno pitanje, tada upotrijebite značajku tarot karte za bolje razumijevanje i vjerovatno pravo rješenje. Za romantična srca, dnevna prognoza otkrit će horoskopski znak koji će biti vaš ljubavni par za taj dan. I nije samo vaš pročitao svih 12 horoskopskih znakova u aplikaciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Astrologija svetišta

Uz besplatni dnevni horoskop za svih dvanaest horoskopskih znakova, Sanctuary Astrology iPhone i iPad aplikacija uključuju i neke zanimljive značajke. Za početak ćete svakodnevno dobivati ​​snažne emojije na temelju vašeg znaka; ovaj virtualni sretnik pomoći će vam da prijeđete mnoge redovite prepreke.

Ako volite biti informirani o horoskopima, tada će vam se na uređaj dostaviti dnevna doza astrologije u pop kulturi, povijesti i još mnogo toga. Možete čak koristiti 15-minutno personalizirano čitanje i možete uživo razgovarati s astrologom svakog mjeseca, u premium verziji.

Cijena: Besplatno (mjesečni pristup - 19,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Yodha moj horoskop

Zašto čitati donekle generički horoskop, kad možete koristiti osobno čitanje s profesionalnim astrolozima. Aplikacija s ponosom prihvaća vedsku znanost s preko 200 astrologa na vaš zahtjev. Na vaše pitanje, guru će stvoriti natalnu kartu rođenih, proučiti je, upotrijebiti drevnu mudrost da ponudi rješenja ili u skladu s tim predviđati.

Značajno je da možete postaviti bilo koje pitanje, bilo savjet o vezi ili profesionalne odluke. S aplikacijom Yodha imate izravan pristup vedskim guruima bilo kad i bilo gdje, uz zajamčenu kvalitetu usluge. Također možete koristiti redovite informativne horoskope i nadahnuta čitanja kako biste bili u toku. Napokon, kad naslutite što možete očekivati, pomaže vam da se pripremite za bilo koju situaciju.

Cijena: Besplatno (današnji horoskop - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Vremenski odmori

Kao što i samo ime govori, ova horoskopska aplikacija za iPhone i iPad prati vrijeme prolaska i kako znak Sunca, Mjeseca i Rise utječe na vaš život. Uz dnevni horoskop na karti dobivate detaljne opise položaja sunca i mjeseca u kući. Aplikacija može upotrijebiti vaše zadano mjesto ili GPS vašeg telefona za mapiranje trenutnog položaja i predstavljanje trenutne astrologije do same minute.

Provjerite mjesečeve faze i nadolazeća retrogradna razdoblja Merkura sa samog početnog zaslona. Uz to, pod plaćenom uslugom možete usporediti svoju kartu rođenja s trenutnim tranzitima. Spremite više profila prijatelja i obitelji sa slikama kako biste provjerili i njihova predviđanja. Zahvaljujući svom opsežnom astrološkom rječniku, aplikacija je izvrsna opcija i za početnike i za iskusne astrologe.

Cijena: Besplatno (grafikon usporedbe - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Astrološka zona dnevnog horoskopa

Povjerenje i vjerodostojnost ključni su zahtjevi za astrološke iOS aplikacije; uostalom, svoje važne odluke nekako zasnivate na tim prognozama. Ovu konkretnu aplikaciju podržava svjetski poznata i akreditirana astrologinja Susan Miller. Dakle, odlučite li se za besplatnu ili premium verziju, dobit ćete dnevni i Susanin mjesečni horoskop za svih 12 znakova.

Štoviše, imat ćete pristup jučerašnjim, današnjim i sutrašnjim predviđanjima zajedno s trenutnim ili prošlomjesečnim mjesečnim horoskopom. U Premium verziji dobit ćete tjedno predviđanje za nedjelju koje će vam pomoći u planiranju produktivnog tjedna koji slijedi. Uz to, u odjeljku s ključnim datumima možete pronaći najbolje dane za inicijaciju.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Sunčevi znakovi: horoskopi

Ljubavni horoskopi i igre povezane s tim? Ova iOS aplikacija predstavlja utakmicu napravljenu u raju. Uz dnevni, tjedni, mjesečni i godišnji horoskop, Sun Signs također uključuje besplatne i premium igre.

I ne samo to, tim stručnjaka iz astrologije, fizike i čitatelja tarot karata stoji vam na usluzi. Dakle, bez obzira na problem, bilo novac, zdravlje, ljubav itd., Ova čitanja mogu ponuditi savršeno rješenje.

Ako se odlučite za vrhunsku uslugu, tada se otvaraju vrata, uključujući mjesečno očitavanje mjeseca, kartu rođenja, detaljan mjesečni horoskop. U okviru pretplate možete iscrpno čitati tarot karte True Love i Yes / No Tarot Card putem iskusnih profesionalnih čitača tarota. Da biste testirali usluge, možete iskoristiti i 7-dnevno probno razdoblje.

Cijena: Besplatno (horoskop Ovan - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. iHoroskop - dnevni horoskop

Pomoću aplikacije iHoroscope možete čitati horoskop za danas, sutra, tjedan, mjesec, pa čak i godinu. Osim inkluzivnog predviđanja, možete provjeriti i što planeti planiraju za vašu karijeru, ljubavni život ili prijateljstva. Pitate se kakva će biti nadolazeća jesen, pripremite sezonski horoskop.

Ako vjerujete u kineske horoskope, aplikacija nudi i to. Štoviše, čak možete uživo razgovarati s iskusnim astrofizičarima koji vam mogu pomoći u otkrivanju i istraživanju vaše budućnosti. Ovisno o vašem upitu, možete odabrati vidovnjaka po vašem izboru za jasan i precizan odgovor.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Nomad vremena

Sveobuhvatna aplikacija za horoskop za iOS uređaje i to ćete znati čim otvorite aplikaciju. Nadzorna ploča posuta je moćnim informacijama kao što su faze Sunca, Mjeseca, retrogradnih planeta, Mjesečina bez praznog hoda, povratka Sunca, povratka Mjeseca, lunarnog mjeseca, solarno-lunarnog luka itd.

Možete čak pozvati astrološku kartu za bilo koje vrijeme i zemljopisni položaj. Napredni softver za izračunavanje položaja planeta izračunava točnu kartu rođenja. Beskrajni popis značajki također uključuje kalkulatore za sideralni zodijak, tropski zodijak, retrogradne planete, natalnu kartu, numeričku astrologiju i planetarno vrijeme, uključujući planetarni satni alarm.

Omogućuje neograničene osobne astrološke profile, s podacima pohranjenim na iCloud računu; nije potrebna prijava. Dalje, blog djeluje kao virtualni trener astrologije i nudi redovite tjedne lekcije i predviđanja astrologije. Možda je zato aplikacija prilično poznata i smatra se jednom od najboljih besplatnih horoskopskih aplikacija za iPhone i iPad.

Cijena: Besplatno (malo hvala - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

Neka budućnost svima bude svijetla i blistava !!

Nitko ne može predvidjeti što će se sljedeće dogoditi s točnim detaljima. Međutim, šire vede poput životnih promjena, dobrih, loših, sretnih ili tužnih trenutaka mogu se predvidjeti putem vedske znanosti. Ovi obrisi mogu biti vrlo korisni za pripremu za budućnost, a također mogu pomoći u donošenju ispravnih odluka. Iako ne slijedim slijepo takve aplikacije, povremeno provirim da provjerim što me čeka. A ti?

Možda ćete voljeti i čitati ...

  • Najbolje iPhone aplikacije za Valentinovo
  • Elegantne i pametne aplikacije Osobnog asistenta za iPhone
  • Najbolje aplikacije za mršavljenje za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za ploču raspoloženja za iPhone i iPad

Javite nam svoje iskustvo s ovim aplikacijama ili bilo kojim drugim astrološkim aplikacijama za iPhone i iPad koje ste možda već imali.