Blog

Kako postaviti videozapis kao čuvar zaslona na Mac -iGeeksBlog

Prošla su vremena kada su ljudi postavljali fotografije ili slike kao čuvar zaslona na svom Macu. Sada možete koristiti videozapis kao čuvar zaslona Mac.

Ranije su korisnici Maca mogli dohvatiti fotografije iz biblioteke fotografija kako bi ih postavili kao čuvara zaslona. Tada je Apple iznenadio korisnike Maca dopuštajući im da dobiju čuvar zaslona Apple TV iz zraka. A sada je najnovije što možete postaviti videozapis kao čuvar zaslona za Mac.

Kako koristiti videozapis kao čuvar zaslona Mac

Da biste se to dogodili, morate posjetiti ovo web mjesto i preuzeti SaveHollywood na svoj Mac.

Korak 1. Kada se na vaš Mac preuzme SaveHollywood.dmg, otvorite datoteka.

Korak 2. Otvara se dijaloški okvir s datotekom SaveHollywood i dokumentom Čitaj me. Dvostruki klik Datoteka SaveHollywood.

Korak # 3. Od vas će se zatražiti da datoteku instalirate na svoj Mac. Također će se pitati želite li instalirati samo za vas ili za sve korisnike. Izaberi bilo koja opcija i kliknite na Instalirati.

Sada je vrijeme da svoj omiljeni video koristite kao čuvar zaslona Mac.

Postavke čuvara zaslona obično se otvaraju tijekom instalacije SaveHollywood; ako se to ne dogodi, postavke čuvara zaslona možete pokrenuti klikom na Jabuka ikona → Postavke sustavaZaslon (radna površina) i čuvar zaslona.

Korak # 4. Sada kliknite na Čuvar zaslona odjeljak. Pojavljuje se bočni izbornik s nekim opcijama čuvara zaslona. Pomaknite se prema dnu i pronaći ćete SaveHollywood; kliknite na njega.

Korak # 5. Prikazat će se zaslon "Nema videozapisa"; ispod ovog crnog zaslona, ​​sada kliknite na Opcije čuvara zaslona ...

Korak # 6. Pojavljuje se novi dijaloški okvir s nekim opcijama za odabir filmova, veličine, okvira, pozadine, zvuka, glasnoće, zaslona itd.

Kliknite na “+” znak s vrha.

Korak # 7. Otvara se drugi prozor za odabir video; imajte na umu da možete dodati više videozapisa.

Korak # 8. Kao što je gore spomenuto, možete prilagoditi postavke za svoj video prema vašem izboru.

Na kraju, kliknite na u redu gumb i počnite koristiti videozapis kao čuvar zaslona Mac.

Videozapis će se početi reproducirati na prozoru Desktop & Screen Saver. Iz istog prozora možete odaberite minute videozapisi čuvara zaslona počinju nakon.

Nakon toga, kada vaš Mac zaslon ostane mirovati određene minute, započet će reprodukcija videozapisa čuvara zaslona. Samo pritisnite razmaknicu da biste se riješili videozapisa koji se reproducira kao čuvar zaslona Mac.

To je sve narode!

Odjava ...

SaveHollywood je jednostavan način postavljanja videozapisa kao čuvara zaslona Mac. Po mom mišljenju ovaj je alat vrlo koristan za korisnike koji zadrijemaju ispred svog Maca.

Video s visokim zvukom funkcionirat će kao alarm za buđenje. Osim zabave, SaveHollywood je sjajan način da vas motiviraju neki fantastični videozapisi u uredu. Kod kuće možete koristiti videozapise svoje obitelji.

Možda biste se voljeli pozvati i na:

  • Kako koristiti brzu pretragu web stranica u Safariju na Macu i iPhoneu
  • Kako dodati vremensku prognozu na traku izbornika Mac
  • Napravite snimku zaslona na Macu

Copyright calisportfest.com 2021