Blog

Najskuplji Apple Watch na svijetu: Dijamanti i 18K zlato

Bogati uvijek traže neki razlog da svoje bogatstvo prikažu svijetu, a vlasnici naših tvrtki daju im dovoljno razloga. Distribucija fireboxa, distributer hladnih i uzbudljivih proizvoda, predstavio je 18K Apple Watch optočen dijamantima. Sat koji košta 150.000 funti izrađen je od inovativne tehnologije koja daje ovu blistavu preobrazbu.

Pa, ovaj blistavi sat nije rezerviran ni za koga; ako si možete priuštiti, možete kupiti i ovaj skupi sat. Kako bi dodali bling faktor ovom najnaprednijem satu na svijetu, proizvođači su lice i narukvicu ovog uređaja optočili dijamantima.

Sat zadržava i druge značajke koje je ugradila tvrtka Apple Inc. Za klasu potrošača koji su razvili pronicljive ukuse za pametne pametne telefone, ovo se mora kupiti.

Zanimljivo je da sat nije predstavljen usred bilo kakvih obožavatelja ili prisutnosti slavnih; obično takve proizvode lansiraju neke holivudske zvijezde ili sportski velikani. No, nema vijesti o glamuriziranom lansiranju ovog vrhunskog proizvoda.

Prema Fireboxu, sat će se isporučivati ​​besplatno. Možda će ovo dati neke olakšanje onim milijunašima koji će naručivati ​​ovaj priželjkivani Apple Watch.

U važnim informacijama web stranica kaže da, budući da je proizvod ekskluzivne prirode, dostava i dostava mogu potrajati od 21 do 28 dana. Web stranica također čuva mamu zbog osiguranja ovog skupog proizvoda; no s obzirom na vrstu ciljne publike, čini se da osiguranje ne dolazi u obzir.

Značajno, KONZOLNI DIZAJNI I PROIZVODNJE je objavio zlatni Apple Watch prije nekoliko mjeseci. Cijena mu je bila oko 115.000 američkih dolara.