Blog

Native Union CLIC mramorna futrola za iPhone 6

Kad je Michelangelo izrezbarao Davidov kip od mramora, svi su cijenili njegovo umijeće, ali nitko nije podigao obrve od iznenađenja; bilo je sasvim normalno stvarati kipove od mramora. Ali što ako netko dizajnira mobilnu futrolu od mramora? Pa, dečki zadržavaju dah. Evo mobilnog kućišta izrađenog od pravog mramora.

CLIC mramor

CLIC Marble je prvi pravi mramorni kućište za iPhone na svijetu. Inovativni pristup Native Union-a, stvaratelja ovog slučaja, namijenjen je onima koji u svom životu cijene umjetnost i zanat. Ovo jedinstveno mramorno kućište pretvara vaš iPhone u željeni komad sa svojim lijepim i zamršenim venama. Ako mislite da bi ovo moglo biti neka vrsta šlag-torte, trebate ponovno pogledati ovaj slučaj.

Estetski i funkcionalni

Bilo koji mobilni dodatak koji je samo lijep i ne funkcionira poput je ljepotice bez mozga. Srećom, ovo nije slučaj s ovim mobilnim kućištem. Tehničari Native Union činili su sve napore kako bi u ovaj mramorni slučaj unijeli stil i sofisticiranost. Istodobno, uspjeli su stvoriti i laganu i nerazbijenu mramornu futrolu za iPhone. Stoga dobivate najbolje od oba svijeta - solidan sadržaj i moderan dizajn.

Lagana

Čista je inženjerska izvrsnost stvoriti mobilni kofer u tankom oblatni od čvrstog kamena. Također To je mramor, a opet je lagan, i u tome je ljepota CLIC mramora. Potreban je kreativni genij za izradu tako izvanrednog proizvoda od mramora; obično se od mramora proizvode teški proizvodi. Ali Native Union je to onemogućio izradivši hladnu krišku od 0,3 mm od drevnog kamena.

Prirodna ljepota

Mramor je oduvijek bio simbol luksuza i elegancije. Tisućama su godina ljudi doživljavali hladan mineralni dodir mramora. Sada možete osjetiti isti dodir svaki put kad iPhone držite u rukama.

Boje

Ovo kućište za iPhone CLIC Marble iPhone 6 dostupno je u dvije boje: bijeloj i crnoj.Pazi na svoj slučaj

Iako je mramor čvrst materijal, njegova meka i porozna priroda čini ga ranjivim; trebate paziti da zadržite njegov sjaj. Očistite ovaj slučaj toplom vodom i obrišite ga mekom krpom. Nikada nemojte koristiti ništa kiselo ili abrazivno za čišćenje kućišta. Stručnjaci kažu ne prirodnim otopinama octa ili limuna, što će otupiti površinu mramora.

Cijena: $79.99

Kupite ga od NativeUnion.com.