Blog

Kako upravljati VIP kontaktima u aplikaciji Mail na iPhoneu i iPadu

Aplikacija Mail na iPhoneu i iPadu omogućuje vam dodavanje više računa različitih davatelja usluga e-pošte kao što su Gmail, Yahoo, Outlook itd. Osim toga, jedna jedinstvena stvar koju aplikacija Mail nudi je mogućnost upravljanja VIP popisom. VIP kontakte možete dodavati, uređivati ​​i upravljati njima izravno u aplikaciji Mail na iPhoneu ili iPadu.

VIP popis je u osnovi popis kontakata koji su vam najvažniji i ne biste željeli propustiti nijednu e-poštu od njih. Kada se pravilno postavi, dobit ćete posebnu obavijest o primanju e-pošte od VIP pošiljatelja. Pod pretpostavkom da imate cjelokupnu ideju ove značajke, krenimo dalje da vidimo kako je učinkovito koristiti.

Kako dodati, urediti i upravljati VIP kontaktima u aplikaciji Mail na iPhoneu i iPadu

VIP pošta je poput naljepnica / filtara koje možete pronaći na većini klijenata e-pošte. Na svom Gmail računu imam bezbroj oznaka koje razdvajaju e-poštu ovisno o "pošiljatelju".

Na vašem iPhoneu / iPadu VIP poštanski sandučić funkcionira na isti način. Kad god vam netko s vašeg "VIP popisa" pošalje e-poštu, ta će se e-pošta prikazati u vašem VIP poštanskom sandučiću (i u uobičajenoj ulaznoj pošti).

Dodavanje kontakata na VIP popis u aplikaciji Mail

Korak 1. Otvoren Mail aplikacija i dođite do Svi poštanski sandučići.

Korak 2. Dodirnite VIP.

Korak # 3. Dodirnite ‘Dodaj VIP ...’ za dodavanje kontakata na ovaj VIP popis.

Korak # 4. Izaberi kontakt s popisa na dodaj kao VIP kontakt.

Bilješka: Kontakt mora biti na spremljenom popisu kontakata, zajedno s adresom e-pošte.

Također možete pročitati: Kako upravljati omiljenim kontaktima na iPhoneu

Upravljanje VIP upozorenjima u aplikaciji Mail

Ako dodirnete VIP upozorenja Opcija vas vodi izravno u Postavke → Obavijesti → Pošta → VIP gdje možete urediti postavke obavijesti. VIP pošta je često važna, pa bi primanje obavijesti s natpisom bilo sjajno zajedno sa zvukovima koji su jedinstveni za VIP liste.

Završavati

Koliko god čudno zvučalo (zvučalo mi je čudno), mnogi ljudi žele izbrisati značajku VIP poštanskog sandučića. Nažalost, to nije moguće. Međutim, pokrili smo kako VIP sandučić možete pomaknuti s popisa tako da to ne ometa vaše uobičajeno iskustvo e-pošte.

Povezani članci:

  • Kako promijeniti potpis e-pošte u aplikaciji Mail na iPhoneu i iPadu
  • Kako promijeniti zadanu adresu e-pošte aplikacije Mail na iPhoneu ili iPadu
  • Najbolje aplikacije za e-poštu za iPhone i iPad: Vrijeme je za pametno upravljanje e-poštom

Koju aplikaciju za e-poštu koristite na iPhoneu / iPadu za slanje ili primanje e-pošte? Je li to aplikacija Mail? Podijelite svoje misli u komentarima.