Blog

Najbolji slučajevi iPhone SE nosača

iPhone SE futrole za nosače najbolji su pratitelji korisnicima iPhonea za gledanje videozapisa i filmova u načinu rada bez upotrebe ruku. Štoviše, futrole za postolje također pomažu u čitanju e-knjiga i uživajte u Facetime razgovoru s prijateljima i obitelji. Naveli smo neke od najboljih futrola za iPhone SE postolja poznatih marki u Sjedinjenim Državama. Ovi su slučajevi izrađeni od različitih materijala i dostupni su u nekoliko izvedbi za vašu udobnost.

 • Temdan
 • Aduro
 • Cocomii
 • JETech
 • Vakoo
 • Suntechor
 • Amzer
 • E LV
 • Vena
 • BENTOBEN

1. Temdan

Temdanova futrola za nosače izuzetno je vodootporna. Vaš iPhone SE zaštićen je od svih uglova i bokova jer je ovaj kućište izrađeno od materijala koji premašuje vojne standarde. Futrola štiti vaš iPhone čak i ako padne s visine od 6,6 metara više od 1000 puta.

Nosač ovog kućišta suptilno se nalazi na stražnjoj strani; možete ga koristiti kad god želite čitati e-knjige, gledati videozapise, igrati igre i koristiti FaceTime pozive. Ovo vodootporno kućište omogućuje vam da jedan sat ostanete pod vodom pod vodom.

USP: Izuzetno vodootporan

Pogledajte na Amazonu

2. Aduro

Što kažete na to da odaberete kućište koje sadrži i nosač i kopču za futrolu? Aduro može biti izvrsna opcija ako svoj iPhone želite nositi sigurnije, a uz to uživati ​​i u medijima bez ruku.

Gumirana tekstura nudi pojačano držanje, čineći da se osjećate ugodno dok držite uređaj. Postolje možete koristiti za postavljanje iPhonea u vodoravni i portretni način. Gumbi i izrezi su precizni, osiguravajući da vaše korisničko iskustvo ostane bez problema.

USP: Kvačica za futrolu sa sigurnim mehanizmom za zaključavanje

Pogledajte na Amazonu

3. Kokomije

Cocomii je spakirao sve korisne značajke u ovu futrolu. Elegantan je, čvrst, luksuzan i izdržljiv - što još možete očekivati ​​od futrole za iPhone SE. Sve ove značajke čine ovaj slučaj bezvremenskim i vrhunskim premium paketom. Ovo tanko kućište nudi taktilno držanje s dvoslojnom strukturom kućišta TPU-a i okvira odbojnika računala.

Torbica čvrsto grli vaš iPhone svojim preciznim izrezima; možete pristupiti svim značajkama i kontrolama na telefonu. Ova multifunkcionalna futrola za postolje omogućuje iskustvo gledanja bez upotrebe ruku kada želite gledati filmove / videozapise ili želite čitati e-knjige.

USP: Bezvremenski dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. JETech

Želite dopustiti da vaš iPhone zasja? Ova ponuda tvrtke JETech odlikuje se prozirnim dizajnom koji omogućuje pametnom telefonu da i dalje pokazuje svoju eleganciju.

Spoj TPU-a i računala dao je slučaju potrebnu snagu za preživljavanje neravnina. Osim toga, sva su četiri ugla ojačana kako bi se oduprla udarcima.

Postoji držač prstena koji se ujedno služi i kao praktično postolje kako biste ugodnije upotrebljavali pametni telefon. Štoviše, JETech dolazi u dvije boje - crnoj i prozirnoj.

USP: Držač prstena

Pogledajte na Amazonu

5. Vakoo

Vakoo nudi dvoslojnu futrolu za iPhone SE, koja je precizno izrezana za brzi pristup osnovnim priključcima i tipkama. Kućište izgleda glomazno u profilu, ali na iPhone SE možete jednostavno koristiti tipke za napajanje i glasnoću. Kako bi vam pružio bolje prijanjanje i dodirni osjećaj, Vakoo je koristio silikonske materijale i teksturiran dizajn.

Ovo dvoslojno kućište izrađeno je od silikona koji apsorbira udarce i očvrsnute polikarbonatne plastike. Oba materijala štite vaš iPhone od unutarnjih udara i vanjskih ogrebotina.

USP: Teksturirani dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. Suntechor

Suntechor je ovo dvodijelno kućište izradio od robusnog računala i fleksibilnog TPU-a kako bi ga učinio zaštitnim i elegantnim. Kvalitetni TPU i plastični materijal štite vaš telefon od ogrebotina i udaraca. Osim izvrsne zaštite, ovo kućište osigurava i pametan dizajn s postoljem. Ostvarite puni pristup svim funkcijama i tipkama bez uklanjanja kućišta.

Ovo je kućište dostupno u pet živih boja; za razliku od ostalih slučajeva nosača, Suntechor's se izdvaja svojim estetskim elementima.

USP: Izvrsna zaštita

Pogledajte na Amazonu

7. Amzer

Vaš iPhone SE ne zaslužuje ništa osim najbolje zaštite, a ovo dvoslojno hibridno kućište Amzer s postoljem nudi najbolju zaštitu. Sada možete biti bezbrižni sa svoja dva sloja napredne hibridne zaštite.

Prvi sloj izrađen je od izdržljivog silikonskog poklopca koji se savršeno uklapa u vaš iPhone SE; drugi je sloj izrađen od tvrde ljuske i stoga se odupire udarcu. Možete brzo pristupiti svim tipkama i priključcima za brzo upravljanje pametnim telefonom.

USP: Izdržljiv hibridni dizajn

Pogledajte na Amazonu

8. E LV

Samo pogledajte ovaj slučaj iz E LV-a i znate da je stvoren za ljude koji žele ultimativni štit od gadnih kapi. Sadrži čvrstu građu koja s lakoćom apsorbira šok. Uz to su sva četiri ugla dobila dodatnu obranu za širenje udara.

Štipaljka za pojas omogućuje vam sigurno pričvršćivanje iPhonea, a također oduzima ulogu stalka. A robusna vanjska strana osigurava bolje prijanjanje tako da nema šanse za klizanje.

USP: Krajnja zaštita

Pogledajte na Amazonu

9. Vena vCommute

Ako vam se sviđa koncept futrole za novčanik minimalističkog izgleda, Vena vCommute može biti jedna od boljih opcija za vas. Vrhunac ovog slučaja je skriveni utor u koji možete sigurno spremiti karticu.

Kućište ima kožni poklopac koji se također pretvara u stalak. Još jedna značajna stvar je da se poklopac može preklopiti u tri položaja za poboljšano iskustvo gledanja. Uz to, nudi vojnu zaštitu, tako da vaš pametni telefon ostaje siguran od redovnih udaraca.

USP: Utor za skrivene kartice

Pogledajte na Amazonu

10. BENTOBEN

BENTOBEN predstavlja futrolu koja se razmeće ženskom gracioznošću. Pogledajte poleđinu ovog kućišta koje ima gomilu sjajnih i bling efekata. Njegova svjetlucava umjetna koža brzo zaokuplja poglede dama, koje će neizbježno izgubiti srce od ovog kućišta od ružičastog zlata.

Ali to nije jedan od onih slučajeva u kojima nema mišića. Ovaj je proizvod izrađen od izdržljivog i tvrdog pokrivača za računalo i neklizajućeg TPU odbojnika. Dvoslojno kućište ima savršenu zaštitu na uglu, što ga čini mišićavim i robusnim.

USP: Neklizajući TPU odbojnik

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Vaša omiljena navlaka za postolje?

Dakle, koji ste od gore navedenih slučajeva izabrali za svoj iPhone? Je li to onaj koji vašem iPhoneu svijetli ili onaj koji je napravljen da nudi beskompromisni štit?

Ne propustite:

 • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone SE
 • iPhone SE kožne futrole
 • Najbolji tanki kućišta za iPhone SE
 • Futrole za nosače za iPhone 12, 12 Pro i 12 Pro Max

Želite istražiti još takvih zaokruživanja iPhone opreme?