Blog

Prijedlozi za Siri ne rade na iPhoneu i iPadu? Kako to popraviti

Prijedlozi aplikacija Siri jedna su od proaktivnih značajki u iOS-u. Na temelju vaših rutina i načina na koji upotrebljavate svoje aplikacije, on daje preporuke za ono što biste željeli učiniti sljedeće. To uključuje korisne savjete, poput traženja od vas da potvrdite sastanak, pošaljete e-poštu, nazovete nekoga, posjetite web stranicu itd. Ako ste se navikli, to može biti nezgodno, kad prijedlozi Siri prestanu raditi na iPhoneu ili iPadu. Stoga evo nekoliko savjeta za rješavanje problema.

  1. Ponovo pokrenite svoj uređaj
  2. Uključivanje / isključivanje prijedloga Siri
  3. Poništi sve postavke
  4. Ažurirajte iOS na najnoviju verziju

1. Ponovo pokrenite svoj uređaj

Kad god naiđete na neke tehničke propuste, korisno je prvo ponovno pokrenuti iPhone ili iPad jer to često rješava puno problema uz minimalan napor.

Za iPhone 11 i Xniz, pritisnite i držite bočni gumb zajedno s bilo kojim gumbom za glasnoću. Otpustite kad se klizač pojavi na zaslonu i gurnite ga s lijeva na desno. Za iPhone SE (2. generacija), 8 i starije modele, Pritisnite i držite bočnu tipku dok se ne pojavi klizač za isključivanje, a zatim povucite klizač.

Pričekajte najmanje 30 sekundi prije ponovnog uključivanja iPhonea. Provjerite možete li sada vidjeti prijedloge aplikacija Siri. Ako nije, isprobajte sljedeća rješenja u nastavku.

2. Uključite i isključite prijedloge Siri

  1. IćiPostavkeSiri & Search.
  2. Okrenite prekidačIsključeno, za Prijedlozi u pretraživanju, pretraživanju,iZaključaj zaslon a zatim ga okreni natragNa.

Provjerite je li to riješilo problem, a zatim prijeđite na sljedeći korak ako je potrebno.

4. Ažurirajte iOS na najnoviju verziju

Općenito, uvijek je najbolje da vaš telefon ažurirate najnovijim softverom.

IćiPostavkeOpćenito → Ažuriranje softvera.

To će obično riješiti sve probleme s kojima se suočavate.

Sumirati

Jesu li ovi savjeti uspjeli da Siri prijedlozi ponovno počnu raditi na vašem iPhoneu? Podijelite svoje iskustvo u komentarima u nastavku i javite nam ako tražite bilo kakve druge vodiče za rješavanje problema poput ovog.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Siri ne radi na iPhoneu ili iPadu
  • Snimka zaslona ne radi na iPhoneu i iPadu? 5 savjeta kako to popraviti
  • iPhone alarm ne radi? Evo 11 rješenja kako to popraviti
  • 50 smiješnih stvari za pitati Siri