Blog

Kako dodati društvene profile u iPhone kontakte

Održavanje veze s ljudima koje poznajete na društvenim platformama jednako je važno kao i osobno. Zbog toga aplikacija Kontakti na iPhoneu omogućuje vam dodavanje profila Facebooka, Twittera, LinkedIna i drugih profila na društvenim mrežama vaših kontakata. Te profile možete dodati ili ukloniti kad god želite bez ikakvih muka i pristupiti im na isti način. Žudno ga koristim kako bih ostao povezan s ljudima koje poznajem. Da li? Ako ne, a želite ga probati jednom, evo kako možete dodati društvene profile u iPhone kontakte. Pogledajmo.

Što znači društveni profil na iPhone kontaktima?

Aplikacija iPhone kontakti nudi mnoštvo značajki koje služe kao praktična opcija za nošenje svih povezanih podataka ljudi koje poznajete. Osim informacija, možete obavljati i radnje poput postavljanja hitnih kontakata, brisanja duplikata kontakata itd. Povezivanjem društvenih profila svojih kontakata možete biti sigurni da imate ne samo njihov broj već i druge korisne informacije, uključujući njihovu društvenu prisutnost.

Kako dodati FaceBook, Twitter i druge društvene profile u iPhone kontakte

  1. Otvori Aplikacija Kontakti, odaberite kontakt kojem želite dodati društveni profil. U novom prozoru dodirnite Uredi, koji se nalazi u gornjem desnom kutu.
  2. Pomaknite se prema dolje i dodirnite dodaj društveni profil koji ćete prema zadanim postavkama pronaći kao što je Twitter. Vidjet ćete mnoge opcije kao što su Facebook, Linkedin, Flickr itd. Samo dodirnite bilo koju društvenu mrežu koju želite dodati u kontakt.
  3. Ispunite ručku kontakta na društvenim mrežama i dodirnite Gotovo.

Kako ukloniti profil na društvenim mrežama iz iPhone kontakata

  1. Otvorite aplikaciju za kontakte, dodirnite a kontakt želite ukloniti svoj profil na društvenim mrežama. U novom prozoru dodirnite Uredi, koji se nalazi u gornjem desnom kutu.
  2. Pomaknite se i pronađite odjeljak profila na društvenim mrežama. Dodirnite ‘-‘ ikona pored profila koji želite ukloniti i dodirnite Izbrisati.

Dodajte podatke o kontaktima na društvenim mrežama na njihove iPhone kontakt kartice

Ovim profilima možete pristupiti svaki put kada otvorite kontakt podatke jednostavnim dodirivanjem. Ovo će preusmjeriti na odgovarajuću aplikaciju i otvoriti profil kontakta. Nije li to bilo jednostavno? Koliko često koristite ovu značajku? Kakvo je vaše iskustvo s korištenjem? Ne propustite podijeliti u odjeljku za komentare u nastavku.

I da, prije nego što odete, ne propustite provjeriti najbolje aplikacije za upravljanje iPhone kontaktima i adresarima. Samo u slučaju da želite imati neke dodatne značajke.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Kako izbrisati WhatsApp grupu na iPhoneu i računalu
  • Kako promijeniti zadanu aplikaciju Glazba na iPhoneu
  • Nabavite emojije s iOS 14 na Androidu (root i bez root-a)