Blog

Najbolji iPhone 6 Plus slučajevi od Griffina 2021. godine

IPhone 6 Plus prvi je Appleov phablet. Skuplji uređaj zahtijeva bolju, prilagođenu, personaliziranu zaštitu. Zbog toga Griffinov set najboljih iPhone 6 Plus futrola dolazi u hrpi vrsta. Svi su ti Griffin kućišta stvoreni da u potpunosti zaštite vaš iPhone 6 Plus, od sitnica poput prašine i ogrebotina do čak 4 metra visokih padova.

Griffinova kolekcija futrola za iPhone 6 Plus želi zadovoljiti svaki ukus. Imate ove slučajeve u stilu Survivor-a koji pružaju svestranu zaštitu; postoje ultra tanke, tanke futrole koje zadržavaju izvorni izgled iPhonea 6 Plus netaknutim i više.

# 1. Otkriti

Griffin’s Reveal visokokvalitetna je prozirna futrola za iPhone 6 / 6s Plus. Izrađena je od polikarbonatnog materijala, poklopac je prilično gladak i ima nježnu teksturu. Stoga vam se ne osjeća sklisko na dlanu.

Iako je kućište elegantno, može se boriti protiv ogrebotina i odoljeti utjecaju male glasnoće. Zahvaljujući mekim i taktilno izraženim tipkama dobit ćete reaktivne povratne informacije.

USP: Izuzetno jasan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 2. Summit o preživjelima

Survivor Summit vrsta je slučaja koja pruža beskompromisnu obranu od kapi. Naravno, ne izgleda stilski i dodaje puno dodatne količine uređaja. Ali što se tiče zaštite uređaja od udara, to je ispred krivulje.

Zahvaljujući osjetljivim gumbima i točnim izrezima, svoj ćete uređaj moći koristiti bez ikakvih muka. S robusnom vanjskom ljuskom, Survivor Summit osigurava sigurno držanje kako bi spriječio proklizavanja.

USP: Četveroslojna zaštita

Pogledajte na Amazonu

# 3. Survivor All-Terrain

Još jedan moćni izdržljivi kofer tvrtke Griffin Technology! Survivor All-Terrain ima izuzetno zaštitni dizajn koji može raspršiti čak i gadne udarce.

Sva četiri ugla imaju dodatni jastuk kako bi s lakoćom preživjeli šok. Futrola s kopčom za remen dobro vam dođe kada svoj uređaj želite sigurno nositi. Uz to, ugrađen je zaštitnik zaslona koji nikad ne dopušta da ogrebotine oštete zaslon.

USP: Izuzetno zaštitni dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 4. Survivor Slim

Ako želite dobiti pouzdanu zaštitu za svoj pametni telefon bez dodavanja nepotrebne količine, Survivor Slim bi bio pravi put. Čvrsta polikarbonatna školjka pomaže u sprečavanju udara, dok silikonska jakna sprečava nagrizanje.

Vanjski dio ima neklizajući dizajn koji se osjeća ugodno u rukama. Što se tiče gumba, oni nude taktilne povratne informacije, omogućujući im da ih lako pritisnete.

USP: Zaštitni dizajn tankog oblika

Pogledajte na Amazonu

# 5. Identitetni grafit

Ono što “Identity Graphite” čini impresivnom naslovnicom je dizajn koji apsorbira udarce koji štiti pametni telefon, a da uopće ne izgleda glomazno. Dakle, vaš phablet i dalje izgleda preslatko.

Guma otporna na udarce ne samo da ojačava kućište, već pruža i znatno poboljšano prianjanje. Osim toga, ima povišen rub za borbu protiv ogrebotina. A s 5,47 dolara, Identity Graphite jedan je od najjeftinijih kućišta za iPhone 6 / 6s Plus.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

To su svi momci!

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

Možda biste željeli istražiti:

  • Najbolji slučajevi vojne klase za iPhone 6 u 2020
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found