Blog

Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone 8 Plus 2021. godine

Sviđa mi se branik iz nekoliko razloga. Prvo, pružaju osnovnu zaštitu pametnom telefonu bez dodavanja većeg dijela. Drugo, nude željenu slobodu razmetanja uređajem bez ikakvih smetnji. Znajući koliko su korisni, ima smisla sastaviti elitni popis najboljih iPhone 8 Plus futrola za branike. Pa po čemu se ovi odbojnici ističu? Oni su dobro građeni i imaju trendovski dizajn. Osim toga, nude nužnu obranu od udara i čine uređaj ugodnijim za držanje uređaja s dodatnim stiskom. Želite li znati više o tome što nude ovih 10 najpopularnijih futrola za iPhone 8 Plus? Uronimo pravo!

1. hibrid i-Blason jednorog buba

Raskošnog dizajna, i-Blasonov hibrid jednorožne bube trenutno privlači pažnju. Kristalno jasan profil osigurava da vaš iPhone ima licencu za snimanje svakog oka.

Dvodijelna struktura čini ga pouzdanim braniteljem. Budući da je otporan na udarce, nudi potrebnu zaštitu od kapi.

Podignuta usna ne dopušta da se zaslon vašeg iPhonea dodirne površinom kad se postavi licem prema dolje. Gumbi vrlo brzo reagiraju na pritisak. Pored značajki, kućište odbojnika i-Blason dolazi u pet fascinantnih boja.

USP: Kompaktan dizajn

Kupite ga od i-Blasona

2. Spigen Neo Hibrid

Spigen Neo Hybrid može se pohvaliti stilskim i zaštitnim dizajnom. Još jedna značajna kvaliteta ovog kućišta odbojnika je jasan profil koji nudi željeni štih vašem pametnom telefonu da zablista. Integracija najboljeg TPU-a i računala učinila ga je izdržljivim pratiteljem vašeg uređaja. Čvrstom dvodijelnom konstrukcijom dovoljno je jak da iPhone zaštiti od slučajnog pada.

Povišena usna nudi potrebnu zaštitu zaslona od nule. Taktilni gumbi nude bolje povratne informacije. Neo Hybrid Crystal odbojnik dostupan je u sedam prekrasnih boja.

USP: Dvoslojni dizajn

Kupite ga od Amazona

3. RhinoShield CrashGuard

RhinoShield’s CrashGuard visokokvalitetna je futrola za odbojnike koja pruža svestranu obranu vašeg pametnog telefona. A ono što ovaj poklopac dobro stoji jest čvrst okvir koji može apsorbirati šok.

Proizvođač tvrdi da može izdržati padove do 11 stopa. Gledajući kvalitetu izrade, čini se da slučaj ispunjava visoke zahtjeve.

No radi li se ovdje samo o trajnosti? CrashGuard zadržava elegantan profil vašeg iPhonea 8 Plus i dolazi u nekim modernim varijantama boja poput žute, baby plave, menta zelene i još mnogo toga.

USP: Može podnijeti padove do 11 stopa

Kupite ga od Amazona

4. SaharaCase

Oblikujte svoj iPhone ovom zapanjujućom futrolom odbojnika SaharaCase. Dizajniran je tako da vaš pametni telefon svijetli bez ikakvih ograničenja. Izrađen je od vrhunske gume i robusnog računala. Zahvaljujući dvoslojnoj konstrukciji, sposoban je apsorbirati udar.

S podignutim rubom, ovo kućište odbojnika ne dopušta ogrebotinama da ozlijede zaslon. Možete ga odabrati u ovoj boji odbojnika u dvije boje: kristalno čisto i prozirno ružičasto zlato.

USP: Dizajn otporan na udarce

Kupite ga od Amazona

5. POETIČKA Affinity serija

Kad je riječ o ispunjavanju zadatka ili stvaranju lijepog para s phabletom, POETIC Affinity Series je u rangu s najboljima. Pripremljen s vrhunskim PC i TPU materijalom, ovaj je odbojnik pouzdana zaštita za iPhone.

Kompaktnom strukturom sposoban je preživjeti i gadne udarce. Zakošeni rub pruža potpunu zaštitu osjetljivom zaslonu osjetljivom na dodir. Protuklizni rub pruža sigurno držanje, omogućujući vam da držite uređaj sa željenom praktičnošću. Nadalje, ovaj prozirni kućište odbojnika dolazi u četiri boje.

USP: Pojačano prianjanje

Kupite ga od Amazona

6. MoKo

MoKo je u skladu s vrijednošću i lijepog dizajna i zaštite. Izrađen je od visokokvalitetnog PC i TPU materijala, pouzdani je štit za vaš pametni telefon. Branik je lagan i ima tanak dizajn. Mekani unutarnji okvir omogućuje mu apsorbiranje udara, dok podignuti okvir štiti zaslon od ogrebotina.

Zahvaljujući brzom dizajnu, savršeno se instalira na vaš uređaj. Štoviše, ovaj hibridni odbojnik dolazi u deset opcija u boji.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Kupite ga od Amazona

7. DODATAK Buba jednorog

SUPCASE Jednorog Buba definira zaštitu beskompromisnom zaštitom od kapi. Robusna konstrukcija s tvrdim polikarbonatom i mekanom TPU izuzetno je čvrsta. Povišeni okvir s prednje i stražnje strane osigurava potrebnu obranu zaslona i fotoaparata. Mekana tekstura ne samo da poboljšava izgled već nudi i poboljšano prianjanje.

Gumbi prilično dobro reagiraju na klik. Još bolje, ovaj robusni odbojnik dolazi u šest različitih boja kako biste mogli odabrati savršenog pratitelja za vaš pametni telefon.

USP: Robusna konstrukcija

Kupite ga od Amazona

Vaša omiljena?

Koji će vam od ovih vrhunskih kućišta branika biti branitelj pametnog telefona? Pretpostavljam da je to onaj koji pruža beskompromisnu zaštitu vašem uređaju, a također izgleda ugodno za oči. Nedostaje li jedan od vaših omiljenih branika na ovom popisu? Slobodno nas obavijestite i o tome.

Ovdje se možete prijaviti:

  • iPhone 8 slučajevi vojne klase
  • Najbolje vodootporne futrole za iPhone 8 Plus
  • Najbolji iPhone 8 Plus slučajevi za žene