Blog

Kako igrati iMessage Typing zezanciju s prijateljima?

Kada šaljete poruke nekom posebnom ili dobrom prijatelju, nema ništa stresnije od animacije "tipkanja" u iMessagesu. To može značiti mnogo stvari: pokušavaju li odlučiti što će vam reći? Ispisuju li vam neki dugi esej koji bi vam položili? Nemaš pojma. To ga čini savršenim za smiješnu podvalu iMessage tipkanja. Ovdje ćemo vam pokazati što učiniti ako vam je dosadno i želite nekoga iznervirati.

Na što se ovo svodi vrlo je jednostavno: preuzet ćete iMessage tipkajući GIF koji izgleda točno poput animacije "tipkanja". Tada ćete to poslati svom cilju na Poruke. GIF će se reproducirati i oponašati animaciju tipkanja i ... pa ... nastavit će se igrati. Mislit će da ispisujete svoju posljednju oporuku.

Kako igrati tipkovnicu u iMessageu u iOS-u 14

Korak 1. Dugo tapkajte iPhone tipka GIF dolje i odaberite “Spremiti sliku."

Korak 2. Idite na nit poruke u aplikaciji Messages ili započnite novu.

Korak # 3. Dodirnite "Fotografije" ikonu, a zatim dodirnite GIF da biste je odabrali, zatim hit pošalji.

Završit ćete s nečim što izgleda poput donje slike. (Ako se želite izluditi, učinite ono što smo učinili i pošaljite sebi.)

Nakon toga poslat ćete GIF koji izgleda nevjerojatno sličan animaciji "tipkanje" Poruka. Ako ga pošaljete nekome tko ništa ne sumnja, mogao bi samo pomisliti da ste napisali esej.

Možda biste htjeli zaviriti u:

  • Kako postaviti GIF kao pozadinu uživo na iPhoneu
  • Kako pretvoriti fotografije uživo u GIF-ove na iPhoneu i iPadu
  • Najbolje igre iMessage

Jeste li uživali u ovom iPhoneu tipkajući GIF zafrkanciju? Postoje li još neki iPhone trikovi i podvale koje volite igrati s prijateljima? Podijelite svoje povratne informacije u odjeljku za komentare.