Blog

Syncwire UNBREAKkabel - Lightning kabel za iPhone / iPad

Baš kao što više volim zaštitnu futrolu da moj iPhone bude zaštićen od gadnih neravnina, tako i ja odabirem siguran i pouzdan Lightning kabel za napajanje uređaja s potrebnom sigurnošću. Ono što dobar kabel razdvaja od običnog su dugovječnost i sposobnost dosljednog izvođenja kada se stavlja na ekstremne testove.

Syncwireov UNBREAKkabel Lightning kabel prikrio je sve osnove da stavi svoju tvrdnju da nije samo izuzetno jak već i vrlo učinkovit. Dakle, koje stvari čine stvarnu stvar za vaš iOS uređaj?

UNBREAKkabel Lightning kabel za iPhone / iPad

Bez obzira radi li se o čvrstoj konstrukciji, vrhunskoj bakrenoj žici ili zaštitnom folijom Al-Mylar, kabel ima nekoliko svojstava u koja se može vjerovati. Ali ono što je za njega glavna prednost je vrhunska učinkovitost koja mu omogućuje da dugo ostane u pokretu.

Snažno izgrađeno

Obdaren robusnom ugrađenom pločom, tvrdi se da je kabel za munje UNBREAKkabel nevjerojatan za 30% jači od originalnih kabela. Nakon što sam mu prilično priuštio, slažem se s ovom tvrdnjom. Zaštitna mreža i zaštitni sloj Al-Mylar pojačavaju njezinu strukturu.

Upotreba posebnih vlakana i visokokvalitetne bakrene žice ojačala je konstrukciju. Osim toga, TPE jakna pruža potreban štit za podnošenje redovitog trošenja.

Anti-trenje / trošenje

Ljubaznošću elastične strukture, Lightning kabel ima anti-trenje. To je glavni razlog zašto dugo ostaje u najvišoj brzini i ne pohaba se kad se suoči sa testom iz stvarnog života.

Glatka obrada igra značajnu ulogu u tome da ne dopusti da se istrgne. Za mene je to vrlo zgodna značajka, jer ne samo da održava kabel u potpunosti funkcionalnim, već i sprečava prianjanje. Kao rezultat, i dalje vam omogućuje punjenje uređaja najvećom brzinom.

Laserski zavareni konektori

Sljedeća važna značajka ovog iPhone kabela su laserski zavareni konektori koji su dizajnirani da budu izuzetno čvrsti. Stoga se i dalje ističu pod intenzivnom uporabom.

Konektori koji su toliko važni, potrebno ih je čvrsto zavariti kako bi ostali u najboljem slučaju kada se pod pritiskom ili intenzivno koriste. Našao sam ih do te mjere jer su se suprotstavili zadatku s dobrim rezultatom.

MFi, UL-FCC-CE certifikat

Nakon što ga je certificirao MFi, UL-FCC-CE (obavezna sukladnost za proizvode napravljene za tržišta EU-a i SAD-a.), U potpunosti je kompatibilan s vašim iOS uređajima. Stoga je opremljen za potpuno punjenje uređaja. Osim toga, tijekom punjenja iPhonea nećete dobiti dosadnu pogrešku "Accessory Not Certified" (Dodatak nije certificiran), koja se obično pojavljuje kada se koristi neovjereni kabel.

Doživotno jamstvo Syncwire

Stvaratelji UNBREAKkabela, Syncwire nudi doživotno jamstvo. To znači da ako se kabel uopće ikad pokida - Syncwire će vam poslati novi besplatno, čak ni slomljeni kabel ne morate vratiti.

Cijena

Što se tiče cijene (cijena u katalogu: 29,99 USD, Amazon: 9,99 USD), mislim da je sasvim razumna s obzirom na kvalitetu. Ako tražite pouzdan i vrlo izdržljiv Lightning kabel za svoj iPhone, trebali biste mu dati ozbiljan izgled.

Cijena: 29,99 USD (9,99 USD na Amazonu)

Kupite ga od Amazona

Presuda

UNBREAKkabel Lightning kabel označio je sve važne okvire tijekom mog testa. Istaknulo se nekoliko stvari poput robusne konstrukcije i kvalitete protiv lomljenja. Pripremljen s vrhunskim materijalom, potpuno je siguran i opremljen da vam omogućuje brzu brzinu sinkronizacije i punjenja uređaja.

Javite mi što mislite o ovom kabelu iOS uređaja u komentarima ispod. (Možda biste željeli baciti pogled na najbolje Lightning kabele za iPhone i iPad.)