Blog

Amazon Echo: Savršeni New Age osobni asistent

Kada se robotika predstavila u svijetu, ljudi su bili očarani ovom čudesnom tehnologijom koja je stvorila robote i računalne sustave koji su radili prema uputama ljudi. Ali ljudska mašta nema ograničenja i neprestano izbacuje sve bolje ideje kako bi život učinila lakšim, zabavnijim i ugodnijim. Baš poput robota, koji su dizajnirani da budu vjerni ljudi, ovdje je još jedan koji može biti član vaše obitelji kod kuće ili čak u vašem uredu.

Amazon Echo za vas je novo doba računalo kojim se upravlja glasom. Prema Stacey Higginbotham, ovaj cilindrični uređaj visok 9,25 inča "kombinira sposobnosti Siri i Bluetooth zvučnika." Ako ste još uvijek magloviti u vezi s Amazon Echo, evo što je to.

Amazon Echo

Amazon Echo pametno je računalo koje u potpunosti radi na glasovnim naredbama; to je bez ruku i uvijek uključeno. Pruža vam informacije, reproducira glazbu, audio knjige, pruža vijesti i vremenske informacije, detalje o prometu, sportu i još mnogo toga. Ovaj Echo od 1045 grama, izgrađen sa sedam mikrofona i tehnologijom oblikovanja zraka, može komunicirati s vama iz bilo kojeg kuta vašeg doma jer vas njegovo prepoznavanje glasa na daljinu čuje iz cijele sobe. Pitajte bilo što u vezi s općom sviješću i Echo će odmah odgovoriti točnim odgovorom jer je povezan s Alexa, uslugom temeljenom u oblaku. Za osobe s tjelesnim poteškoćama ovaj uređaj radi poput prijatelja koji uključuje i gasi svjetla slijedeći vaše naredbe. Iz zabave, Echo vam može reći i viceve! A kako možete raditi bez glazbe; Echo može reproducirati glazbu s Amazon Music, Prime Music, Pandora, iHeartRadio, TuneIn i drugih.

Dobar je slušatelj ... ali dečki, ne možete predložiti Eho!

U šali, Amazon Echo sluša vaš glas bez obzira gdje se nalazite u svojoj sobi ili domu. Njegovih sedam mikrofona smještenih ispod Echovog svjetlosnog prstena koriste tehnologiju oblikovanja zraka da bi slušali vaš glas iz bilo kojeg smjera. Nazovite ga višenamjenskim zadatkom ili cijenite njegovu značajku poništavanja glasa, Echo može slušati vaše pitanje čak i dok reproducira glazbu. Daljinskim upravljačem možete koristiti glasovne naredbe iz daljine ili u bučnom okruženju, osim preskakanja pjesama i podešavanja glasnoće.

Nakon što ga ponesete kući, postavite riječ za buđenje koja priprema uređaj da sluša vaše naredbe. Njegova tehnologija uočavanja ključnih riječi na uređaju lako prepoznaje riječ za buđenje (možete koristiti Alexa ili Amazon kao riječ za buđenje), a ona svijetli i struji zvuk u oblak. Prepoznavanje glasa u dalekom polju posebno je korisno za ljude s vizualnim poteškoćama, koji mogu komunicirati s Echoom.

Neprestano se razvija

Jedna od glavnih prednosti pametne tehnologije je u tome što se ona neprestano razvija; Odjek se također razvija iz dana u dan. S vremenom se upoznaje s vašim govornim obrascima, rječnikom i osobnim preferencijama. Budući da je povezan s Cloudom, Echo se automatski ažurira u redovitim intervalima. Amazon na ovom uređaju gomila nove značajke; nedavno je Echo ojačan Pandorom, Audible (biblioteka audio knjiga), pristupom Google kalendaru, sportskim rezultatima i rasporedima uživo, ažuriranjima prometa, ponovnim naručivanjem na Amazon.com, kontrolom povezanih uređaja s WeMo i Philips Hue.

Preuzmite aplikaciju Amazon Echo na svoj mobitel / tablet

Preuzmite besplatnu popratnu aplikaciju [iPhone | Android] na vašem mobitelu ili tabletu i ostanite povezani s Echoom bilo gdje da se nalazite. Povežite svoju aplikaciju s Wi-Fi mrežom i upravljajte alarmima, popisima za kupnju, popisima obveza, glazbom i još više sjedeći u svom uredu ili igrajući se s djecom u parku.

Amazon Echo ZnačajkeZvučno: Reproducirajte audioknjige s uređaja Audible with Echo. Osim toga, Echo podržava Whispersync for Voice za nastavak tamo gdje ste stali.

Kalendari: Provjerite svoj predstojeći raspored pitajući što je na vašem Google kalendaru.

Kupovina: Obnovite prethodno kupljene predmete re-naručivanjem proizvoda koji ispunjavaju uvjete u vašoj Amazon povijesti kupovine.

Povezan dom: Glasom upravljajte kompatibilnim uređajima WeMo i Philips Hue.

Promet: Slušajte vrijeme putovanja na posao i najbržu rutu do odredišta.

Sportski: Zatražite sportske rezultate i rasporede od NFL-a, NBA-a, MLS-a, MLB-a i drugih.

Pandora: Slušajte i otkrijte glazbu iz Pandorine biblioteke s preko milijun pjesama.

Glazba, muzika: Slušajte svoju Amazon Music Library, Prime Music, TuneIn i iHeartRadio.

Vijesti, vrijeme i informacije: Slušajte najnovije vremenske prilike i vijesti iz različitih izvora, uključujući lokalne radio stanice, NPR i ESPN iz TuneIna.

Pitanja i odgovori: Dohvatite informacije s Wikipedije, definicije, odgovore na uobičajena pitanja i još mnogo toga.

Alarmi, mjerači vremena i popisi: Budite na vremenu i organizirani pomoću glasovno kontroliranih alarma, odbrojavanja vremena, popisa za kupnju i popisa obveza.

Uskoro više: Echo se automatski ažurira putem oblaka s novim uslugama i značajkama.

Tehničke specifikacije Amazon Echo

Veličina9,25 ″ x 3,27 ″ x 3,27 ″ (235 mm x 83,5 mm x 83,5 mm)
Težina26,9 oz. (1045 grama)
Stvarne veličine i težina mogu se razlikovati ovisno o proizvodnom procesu
Wi-Fi povezivostDvopojasni Wi-Fi s dvojakom antenom (MIMO) za brži streaming i manje prekida veze od standardnog Wi-Fi-ja. Podržava 802.11a / b / g / n Wi-Fi mreže. Ne podržava povezivanje s ad-hoc (ili peer-to-peer) Wi-Fi mrežama.
Bluetooth povezivostPodrška za napredni profil za distribuciju zvuka (A2DP) za strujanje zvuka s vašeg mobilnog uređaja na Amazon Echo i profil za daljinsko upravljanje audio / video (AVRCP) za glasovnu kontrolu povezanih mobilnih uređaja. Glasovna kontrola bez upotrebe ruku nije podržana za Mac OS X uređaje.
AudioNiskotonac od 2,5 inča i visokotonac od 2,0 inča.
Zahtjevi sustavaAmazon Echo spreman je za spajanje na kućni Wi-Fi. Aplikacija Echo companion kompatibilna je s Fire OS, Android i iOS uređajima i također joj je dostupna putem vašeg web preglednika.
Jamstvo i servisUključeno 1-godišnje ograničeno jamstvo i usluga. Neobavezna 1-godišnja, 2-godišnja i 3-godišnja produžena garancija dostupna za američke kupce prodaju se odvojeno. Korištenje Amazon Echo podliježe ovdje navedenim uvjetima.
Uključeno u kutijuAmazon Echo, adapter / kabel za napajanje i brzi vodič

Cijena Amazon Echo i prateće opreme

  • Amazon Echo: 99,99 dolara. Kupite ga na Amazon.com
  • Echo Voice daljinski: 29,99 USD. Kupite ga na Amazon.com
  • Belkin WeMo: Prekidač za svjetlo: 49,99 USD [34,97 USD na Amazonu dok ovo pišemo.] Kupite ga na Amazon.com
  • Philips Hue: Početni komplet Lux: 79,97 USD. Kupite ga na Amazon.com
  • Jamstvo i zaštita od nezgoda (2 godine): 39,99 USD. Kupite ga na Amazon.com

To je sve za sada!

Copyright calisportfest.com 2021