Blog

Najbolji menadžeri datoteka za iPhone i iPad u 2021. godini

Vjerojatno sakupljate stotine datoteka na iPhoneu, a s vremenom vam može postati prilično nezgodno za upravljanje. No, nekoliko aplikacija može priskočiti u pomoć i sve organizirati. Ponose se raznim značajkama, poput rukovanja više formata, stvaranja namjenskih mapa te kopiranja i premještanja predmeta s jednog mjesta na drugo. To stvarno olakšava život i omogućuje vam brzo pronalaženje nečega kad god vam zatreba. Pratite svoju datoteku s najboljim upraviteljima datoteka za iPhone i iPad.

 1. Dokumenti Readdlea
 2. Microsoft OneDrive
 3. Preglednik i Upravitelj dokumenata
 4. Ukupno datoteka
 5. Upravitelj datoteka i preglednik
 6. Upravitelj datoteka Amerigo
 7. Moj upravitelj datoteka
 8. FileMaster
 9. FE Explorer: Upravitelj datoteka
 10. Datoteke - Upravitelj datoteka i preglednik
 11. Aplikacija Upravitelj datoteka

1. Dokumenti Readdlea

Documents by Readdle cjelovita je aplikacija za više zadataka pogodna i za pojedince i za poduzeća. Možete uređivati ​​svoje tekstualne datoteke, čitati kao i bilježiti PDF datoteke i, što je još važnije, brzo pretraživati ​​dokumente.

Nadalje, omogućuje vam uvoz datoteka s obližnjih uređaja, arhiviranje i raspakiranje datoteka, spremanje omiljenih web stranica za kasnije čitanje, dodavanje lozinki u dokumente i još mnogo toga. Postoje i razne mogućnosti za sinkronizaciju podataka s aplikacijama za pohranu u oblaku kao što su Dropbox i iCloud. Sve u svemu, ova aplikacija olakšava organizaciju i pronalaženje datoteka koje su vam potrebne kad god vam zatrebaju.

Cijena: Besplatno (profesionalni PDF uređivač - 49,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Microsoft OneDrive

Microsoft OneDrive jedinstveno je rješenje za održavanje sigurnosnih kopija datoteka, fotografija, sinkronizacije na svim uređajima i pristupačnosti bilo gdje. Ova aplikacija pomaže vam da pregledate i podijelite bilo što sa svojim prijateljima i obitelji.

Također možete postaviti automatske sigurnosne kopije za svoj iPhone ili iPad. U početku pruža 5 GB besplatne pohrane u oblaku, koju možete nadograditi na 1 TB odabirom pretplate na Microsoft 365. Značajka Personal Vault omogućuje vam zaštitu osjetljivih datoteka provjerom identiteta.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Upravitelj preglednika i dokumenata

Ova aplikacija za upravljanje datotekama za iPhone i iPad ujedno je i preglednik. Možete uređivati ​​i organizirati datoteke, izdvajati zip arhive i neometano raditi s preko 100 formata. Istodobno, omogućuje privatno pregledavanje, a omiljene možete spremati baš kao i na Safari.

Nadalje, to je potpuno opremljeni upravitelj preuzimanja s opcijom pozadinskog načina rada. Međutim, ne možete preuzeti nikakve audio ili video datoteke. Najbolje je to što nema ograničenja za besplatnu pohranu ili broj preuzimanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Ukupno datoteka

Total Files zapažen je po tome što podržava mnoge popularne usluge u oblaku, uključujući Google Drive, Dropbox, OneDrive, iCloud i još mnogo toga. Sadrži i nekoliko alata za upravljanje datotekama, kao što su izvorne značajke kompresije / dekompresije i upravljanja oznakama.

Dalje, zahvaljujući Spotlight indeksiranju možete brzo pristupiti određenoj datoteci bez potrebe za otvaranjem aplikacije. Uključuje i PDF editor za dodatnu praktičnost. I samo u slučaju da želite dodati sloj sigurnosti, možete koristiti PIN kako biste zaštitili privatne datoteke od znatiželjnih očiju.

Cijena: Besplatno (nadogradnja u punoj verziji - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Upravitelj datoteka i preglednik

Ovaj poboljšani upravitelj datotekama za iPhone i iPad jedina je aplikacija koja vam omogućuje povezivanje više računa u oblaku kao što su Google Drive, DropBox, OneDrive i iCloud. Također nudi besprijekornu integraciju s matičnom aplikacijom iOS Files za preuzimanje i prijenos u bilo koji oblak iz bilo koje aplikacije.

Na primjer, kada primite e-poštu, ova vam aplikacija može pomoći da izravno spremite privitke e-pošte u jedan od povezanih oblaka. Prilično zgodno! Datoteke iz različitih izvora također možete grupirati u virtualnu mapu kako biste organizirali stvari onako kako želite.

Cijena: Besplatno (TapMedia PRO 1 mjesec - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Amerigo File Manager

Evo izvrsne aplikacije za upravljanje datotekama koja je poput virtualnog USB pogona i omogućuje vam prijenos datoteka s Maca ili računala na iPhone. Uz integrirani PDF čitač i glazbeni uređaj imate slobodu čitanja svih datoteka i slušanja glazbe s relativnom udobnošću.

Uz višestruku podršku u oblaku poput Dropboxa, OneDrivea i još mnogo toga, ova aplikacija čini izuzetno prikladnim za pravilno upravljanje datotekama. Ugrađena značajka pretraživanja omogućuje vam brzo pretraživanje bilo čega. Za zaštitu podataka možete koristiti i lozinku.

Cijena: Besplatno (bez oglasa i dodatnih značajki - 2,49 USD)

preuzimanje datoteka

7. Moj upravitelj datoteka

Ovaj cjeloviti upravitelj datoteka olakšava pretraživanje i organiziranje datoteka. Možete pregledati stotine vrsta datoteka i prenijeti ih između različitih aplikacija na iPhoneu ili iPadu. Ima i noćni način rada!

Integrirani privatni preglednik podržava oznake i povijest, početni zaslon omiljenih, upravitelj kartica i više tražilica radi efikasnosti. Nadalje, zaštitite datoteke četveroznamenkastom lozinkom Touch ID / Face ID.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase do kraja - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. FileMaster

Evo višenamjenske aplikacije koja služi kao upravitelj datotekama, preglednik dokumenata, audio i video uređaj, uređivač teksta i još mnogo toga. Datoteke možete jednostavno premjestiti s računala na mobilni uređaj i dijeliti ih samo jednim dodirom.

Nadalje, možete biti sigurni u sigurnost jer možete stvoriti glavnu lozinku za lokalni pristup i drugu lozinku za daljinski pristup. To osigurava da nitko ne može špijunirati što god pohranili u FileMasteru.

Cijena: Besplatno (OGLASI besplatno - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. FE File Explorer: Upravitelj datoteka

Ova aplikacija prepuna značajki može pristupiti ne samo lokalnim datotekama na vašem iPhoneu ili iPadu, već i onima na vašem računalu i NAS-u. Dakle, izvrsno je rješenje za pristup stvarima odjednom i sinkronizaciju podataka sa poslužiteljima i mrežnim udjelima.

Nadalje, također može pristupiti USB pogonima i SD karticama. Možete reproducirati glazbu i videozapise na svoj uređaj putem mrežnih dijeljenja. Podržava više otvorenih prozora na iPadu tako da sav posao možete obaviti s lakoćom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Datoteke - Upravitelj datoteka i preglednik

Ovaj upravitelj datoteka također ima preglednik koji vam omogućuje spremanje dokumenata za rad ili čitanje izvan mreže. Sadrži moćnu sposobnost rukovanja svim vrstama dokumenata koje podržava iOS. Dalje, dolazi s preglednikom fotografija, čitačem PDF-a, podrškom za DropBox i još mnogo toga.

No, napominjemo da ne podržava preuzimanje audio ili video sadržaja. Inače, nudi slično korisničko iskustvo kao Safari. Možete pretraživati ​​s lakoćom i koristiti pozadinski način za obavljanje više zadataka dok preuzimate datoteke.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. Aplikacija File Manager

Pristup svim vašim dokumentima na iPhoneu ili iPadu olakšan je pomoću ove aplikacije. Datoteke možete preuzeti s računala putem iTunesa ili uvesti iz Dropboxa. Također možete uštedjeti vrijeme izravnim otvaranjem datoteka iz e-pošte i drugih aplikacija.

Služi kao tražilo na vašem mobilnom uređaju, a intuitivno korisničko sučelje pomaže u organizaciji vaših podataka. I na kraju, možete gledati fotografije, reproducirati mp3 ili gledati videozapise iz ove aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati

Sad kad znate najbolje aplikacije za upravljanje datotekama za vaš iPhone i iPad, javite nam svoje postavke u komentarima u nastavku.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Najbolje aplikacije za skeniranje dokumenata
 • Najbolje aplikacije za pisanje
 • Aplikacije za domaće zadatke i zadatke
 • Najbolje aplikacije za izradu dokumenata