Blog

Najbolje Ninja igre za iPhone i iPad 2021

Moj popis igara ima jednog stalnog člana Ninju. To je vrsta igre koja vam omogućuje da okusite gotovo sve okuse. A nakon što prijeđete nekoliko početnih razina, čini se da vam nikada neće dopustiti da se izvučete. Danas sam spreman da s vama podijelim svoje najbolje nindže igre za iPhone. Dakle, bez obzira želite li ići na beskrajni ribolov, preokretati ili letjeti ili prihvatiti šefovske borbe, moji odabiri mogu opravdati vašu naplatu.

Volite li složeno igranje gdje je svaka razina ispunjena zamkama? Izvrsno, također sam odabrao igre koje vam omogućavaju da se prepustite epskim borbama i osvojite unosne nagrade. Dakle, skočite odmah kako biste na brzinu pogledali i odmah odabrali lijepog.

1. Nespretni Ninja

Ako ste spremni izaći na kraj s vrlo nestašnim nindžama, ova igra privući će vas već od početka.

Vaš je krajnji cilj trenirati nespretnog Ninju i učiniti ga vještijim. Poigrajte se s njim i naučite sve trikove zanata zajedno sa nadzvučnim potezima.

Ponudite mu najbolju njegu i provedite što više vremena s njim. I budite sigurni da ste mu pomogli da pronađe svoju prijateljicu – Kira. To nije sve, putujte na nova mjesta sa svojim nindžama i dovršite mnoge zadatke kako biste otključali tone dragocjenih predmeta.

Cijena: Besplatno (torba s kovanicama - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Borba u sjeni 3

Ako volite epske borbe, velike su šanse da se možete zaljubiti u “Shadow Fight 3”.

Ova igra uloga sadrži mnoštvo preokreta kako biste bili zadubljeni u još više. Najbolji dio o njemu je zanimljiv koncept koji prikazuje tri različita načina života i borbe.

S ogromnom svjetskom mapom koja se mota okolo i mnoštvom popratnih zadataka, čini se da zabava nikad ne odlazi. A s masivnom kolekcijom oružja ste dobili slobodu izbora smrtonosne imovine koja vam može pomoći u uklanjanju suparnika.

Cijena: Besplatno (početni paket - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Igra sjena ubojica sjene

Vjerujte mi, vrlo je malo nindža igara koje mogu biti toliko uzbudljive kao Shadow Ninja Assassin Game. Bez obzira sudite li po grafici, igranju ili zvuku, sve je vrhunsko.

Govoreći o priči, uzimate ulogu samurajskog borca. U kraljev dvorac uđite u skrivenom načinu i osigurajte da vas ne uhvate. Završite onoga tko vam prijeđe put, bez podizanja alarma.

Sve što trebate je zaraditi novčiće, povisiti nivo i boriti se protiv šefova! Međutim, to nije tako jednostavno, a ni nitko se na to ne žali.

Cijena: Besplatno (nabavite 200 kovanica - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Nindža kornjače: Legende

Ako pomislite isprobati akcijsku nindžu igru, “Ninja kornjače: Legende” bio bi bolji izbor. Razlog zašto to kažem jer smatram da je ova igra vrlo izazovna.

Imate priliku istražiti masivni svemir kornjača i probiti se kroz sedam strogih poglavlja. Borite se s moćnim neprijateljima poput Shreddera i Kraanga kako biste spasili svoju braću i druge mutante.

Spakiran sa 70 faza, neće vam ponuditi vremena za odmor. Da biste osigurali prednost nad drugima, sakupljajte mutante i uvježbajte ih da se bore za vas.

Cijena: Besplatno (hrpa povratnih sredstava - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Ninja Kid Run VR

Ovaj će vas pokrenuti u beskrajan pokret! "Ninja Kid Run" zabavna je i jedna od najomiljenijih trkačkih igara za iOS.

Kad smo već kod igranja, morate se utrkivati ​​najbrže što možete, izbjegavajući sve prepreke koje vam nailaze. Skačite, skačite, preokrenite i letite da biste pobjegli od prepreka.

Pazite da se sagnete na vrijeme kako vas ne bi pogodili. I kad god imate priliku, pucajte u zvijezde da zdrobite predmete!

Cijena: Besplatno (Stack of Coins - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Ninja Arashi

Izvrsna kombinacija platformera i RPG-a, "Ninja Arashi" vrsta je igre koja može testirati vašu vještinu i dugovječnost. Igrajući legendarnog borca, morate se suprotstaviti iskvarenom svijetu.

Vrag Orochi oteo vam je sina, a vi morate pronaći način da ga nadmudrite. Kako je vaš suparnik smjestio previše zamki i ima ogromnu vojsku koja ga štiti, pobjeda vam neće lako doći.

Ninja Arashi sadrži tri različite karte i može se pohvaliti s 45 razina. Desetkujte svoje neprijatelje i nadogradite svoju moć, dok ćete svojim karizmatičnim potezima biti najotmjeniji šampion.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Breakout Ninja

Igra koja dolazi uz zakonsko upozorenje programera: "Prije preuzimanja, imajte na umu da je ova igra sjajna i zaista će vam se svidjeti." Uz pametnu strategiju, izjava se može pohvaliti i velikom tvrdnjom. Srećom po nas, Breakout Ninja ostaje vjeran svojoj izjavi.

Nitko ne može vidjeti Ninju, pa se morate ponašati kao voda i održavati vrhunsku tajnost. Natječite se protiv prijatelja, tucite negativce i uništavajte zgrade, ali imajte na umu da vas nitko ne bi trebao vidjeti.

Cijena: Besplatno (Go Premium - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Fruit Ninja Classic

Onog trenutka kad pomislim da bih prošao neke od najfinijih nindž igara, na pamet mi padne “Fruit Ninja Classic”. Ima sve sastojke koje biste željeli satima igrati.

Ova se igra bavi pametnim rezanjem voća i dolazi s tri intrigantna načina: Classic, Zen i Arcade. Sa svakom razinom s mnoštvom izazova, morate staviti svoje najbolje stopalo prema naprijed da biste postigli veliki rezultat.

Ali ne brinite; možete maksimalno iskoristiti napajanja kako biste povećali svoju šansu. Osim toga, posebne banane su uvijek tu da vas drže korak ispred vaših kolega.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

9. NinjAwesome

Tvrdeći da je najbolja ninja igra ikad, čini se da je NinjAwesome u potpunosti opremljen kao vaš omiljeni. Jedan od njegovih vrhunaca je intenzivna priča, koja vam omogućuje da uživate u mnogim stvarima poput šokantnog atentata, sabotiranja koje srce pogađa i beskrajnih lutanja.

Dovršit ćete pet vrsta uzbudljivih misija. Kako je svaki od njih ispunjen izazovima, morate proći sve od sebe. Dakle, sakupite smrtonosni shuriken kako biste bili naprijed u beskrajnoj bitci za prevlast!

Cijena: Besplatno (torba NinJemsa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

# 10. Sječivo: Ponovno učitaj

U Shadow Bladeu može se puno toga voljeti. A ono što ga čini sigurnim udarcem je epska bitka. Sadrži više od 40 razina zatrpanih zamkama, a vama kao igraču može izvući maksimum.

Ona koja mi se u ovoj igri učinila preslatkom je borba gazda. Morat ćete koristiti katanu, shurikene i kusarigamu kako biste najbolje upravljali bitkom.

Svaki put kad napravite nešto neobično, osvajate mnoga dragocjena dostignuća. I sa svakim uspjehom penjete se ljestvama da biste postali najbolji igrač.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

To je poprilično to! Dakle, ovo su naše omiljene ninja igre za iOS. Jesu li vam se svidjeli?

Nastavite se boriti dok ne postanete neprikosnoveni šampion ...

Kao i uvijek, podijelite svoja razmišljanja o našim najboljim odabirima i onima koji su izgleda bili opremljeniji za začiniti vaše zabavno vrijeme. Uz mnoštvo ponuđenih opcija, pretpostavljam da ste uspjeli pronaći najbolje oklade.

Uhvatite korak i s ovim postovima:

  • Najbolje puzzle igre za iPhone i iPad
  • Najbolje igre riječi za iPhone i iPad
  • Igre obrane tornja za iPhone i iPad
  • Najbolje akcijske igre za iPhone i iPad