Blog

SlateMath za djecu: iPad Obrazovna aplikacija za učenje matematike

SlateMath za djecu (iz Slate Science) vjerojatno je najbolja aplikacija za učenje matematike na iPadu. Dizajniran je za učenike 1. razreda i vrtić na način koji se čini najprikladnijim za pružanje obrazovanja kroz zabavne igre / aktivnosti.

Izgrađen na temelju dugogodišnjeg istraživanja i pod vodstvom iskusnih profesora matematike u ranoj dobi, SlateMath definitivno pogađa prave akorde u tome što je sveti gral kada je u pitanju iPad aplikacija za učenje za djecu.

"Razigrana interakcija"

SlateMath je dizajniran da bude zanimljiv - za razliku od samo zaigranih ili sličnih igrama. Za prvašiće (ili čak više) aplikacija je neobična mješavina interaktivnih i zanimljivih malih izazova / zagonetki. Mislim da je to jedna od najtežih stvari koju je moguće postići za bilo koju aplikaciju. Gazeći onu tanku granicu između toga da budete aplikacija poput igre, a istovremeno i angažirate - sve vrijeme predajući znanje nizom zagonetki.

Aplikacija dolazi s više od 30 različitih "lekcija" dizajniranih oko zajedničkog osnovnog standarda. Lekcije su jasno podijeljene u različite odjeljke koji olakšavaju kontinuirani proces učenja.

Grafika, dizajn i upotrebljivost

Kad postoji jednostavan dizajn / sučelje koje vodi cijelo korisničko iskustvo, možete se kladiti da je to dobra aplikacija. U vezi sa SlateMathovim sučeljem nema ništa neobično ili pretjerano. To je najjednostavnije što može dobiti, ne dopuštajući korisniku da se dotakne kontrola i postavki. Sve je jasno, sažeto i prijateljski.

Aktivnosti / zagonetke / igre / lekcije same su dizajnirane da budu zanimljive - kao što je već spomenuto. Zvučno navođenje čini aplikaciju zaista interaktivnom.

Jedan od problema s nekoliko aplikacija za obrazovanje za iPad koje smo vidjeli / koristili su geste. IPad dolazi s puno podrške za geste, ali ne bi bilo baš sjajno očekivati ​​da djeca budu upoznata s njim. I zato je SlateMath zabavan i prijateljski raspoložen: ne oslanja se na geste ili druge otmjene značajke. Sve je tap-tap i kreni.

Osnivanje Zaklade za jaku matematiku

SlateMath za iPad se ne razlikuje od svog primarnog fokusa u cijeloj aplikaciji. Naglasak na učenju matematike, izgradnji snažnih temelja za brojeve jasan je kroz razne značajke aplikacije. Podržane godinama istraživanja, lekcije su osmišljene i izrađene tako da budu lagane, izazovne i istovremeno zabavne. Mislim, tko ne voli vidjeti ptice, pčele, koristiti kuglice, ribe i još mnogo toga.

Za besplatnu aplikaciju, SlateMath donosi hrpu stvari na stol. Iako nije jedinstven, on sigurno ima sve potrebne lekcije kako bi vaše dijete lakše shvatilo osnove. Aplikacija dolazi s 113 MB - za besplatnu obrazovnu aplikaciju to je ogromno.

Cijena: Besplatno

Posjetite Matific za više informacija.