Blog

Najbolji kožni futrole za iPhone Xs 2021. godine

IPhoni su prvenstveno poznati po svom stilu i snazi. Upravo iz tog razloga korisnici vjeruju u ovu marku. Ako imate iPhone, trebali biste kupiti najbolje slučajeve koji odgovaraju izvrsnosti vašeg iPhonea. Kožne torbe najbolji su suputnici vašeg skupocjenog dragulja. Ovdje pogledajte ovu kolekciju modernih kožnih futrola za iPhone Xs.

1. Vuneni orah

Ako tražite vrhunsku kožnu futrolu za vaš iPhone XS, Woolnut je pravi izbor. Izrada Woolnut-a ispunjava luksuz povrća preplanule nappa kože od punog zrna, a rezultat je luksuzna kožna futrola za vaš premium iPhone XS. Ali estetika ovog slučaja nikada ne skriva njegovu snagu i funkcionalnost.

Ova tanka futrola uklanja nepotrebnu masu, zadržavajući tanak profil vašeg iPhonea. Woolnut je upotrijebio mekanu mikrovlaknu, koja nježno ljubi vaš iPhone i štiti uređaj. Čak i površni pogled na slučaj čini vas vjerovati da je Woolnut obratio pažnju na detalje tijekom izrade ove kožne futrole.

USP: Rafinirani minimalni dizajn

Pogledajte Woolnut

2. Pad & Quill

Jeste li bacili pogled na kožnu futrolu koja ima vrhunski dizajn? "Putnik" iz Pad & Quilla može biti automatski odabir za vaš bogati ukus.

Ova lijepo izrađena tanka kožna torbica puno toga zahtijeva. I prvo na što dolazi pažnja je američka koža od punog zrna. Ljubaznošću luksuzne teksture kože; u stanju je dugo zadržati svoj izgled netaknutim.

Kožni odbojnik pojačava cjelokupnu konstrukciju, a također nudi i ugodan osjećaj. Što se tiče izreza, čini se da su na točnom mjestu, što osigurava brzi pristup svim funkcijama. Iskoristiti bežično punjenje za napajanje svojih X-ova? Pa, Traveler je dizajniran da radi i s njim. Ako vam se sviđa folio dizajn, pogledajte ovaj.

USP: Američka koža od punog zrna

Pogledajte na PadandQuill

3. Kulor

Što se tiče elegantnog dizajna, Kulorova široka paleta kožnih navlaka za iPhone Xs rez je iznad ostalih. Iako joj koža vrhunskog zrna daje luksuzni dodir, ručno izrađena obrada dodaje otmjeni osjećaj tankom kućištu.

Još jedna stvar koja čini Kulorovu ponudu lijepom okladom je ugodnije držanje uglavnom zbog gripne površine. Dakle, možete očekivati ​​da će vaš dlan uživati ​​u držanju iPhonea.

Izrezi su precizni tako da upotreba porta za munje ili tipke za isključivanje zvuka ostaje prikladna. Zaštitno, ove kožne futrole mogu pobijediti udar male jačine zvuka.

USP: Elegantan dizajn s ručno izrađenom završnom obradom

Pogledajte na KulorCases

4. LOHASIĆ

LOHASIC predstavlja izuzetno tanku kožnu futrolu za vaš iPhone Xs. Za razliku od ostalih slučajeva, ovaj ne dodaje impresivnom profilu vašeg premium telefona. Ovo ručno rađeno kućište izrađeno je od meke PU kože bez šavova.

Tanak profil ovog kućišta čini vaš telefon laganim i voljeli biste ga osjetiti na dlanu. Možete brzo pristupiti svim priključcima i tipkama na vašem iPhoneu.

USP: Mekana PU koža

Pogledajte na Amazonu

5. Toovren

Toovren vjeruje u izradu luksuznih kožnih futrola za iPhone Xs. Slijedeći ovo uvjerenje, Toovren je proizveo kožnu futrolu od štavljene i kravlje kože bez šavova. To vani ostaje mekano na dodir i razvija prirodnu patinu nakon dužeg korištenja.

Značajna značajka ovog slučaja je da je kompatibilan s bežičnim punjenjem; dakle, ne trebate uklanjati kućište dok punite iPhone.

USP: Kompatibilnost bežičnog punjenja

Pogledajte na Amazonu

6. Hoofur

Hoofur kombinira dizajn branika i futrole za novčanik. No, za razliku od ostalih slučajeva novčanika, ovaj nema poklopac koji štiti zaslon vašeg telefona. Preklopni poklopac nalazi se na stražnjoj strani, čime se štiti plastični novac koji ste spremili unutar namjenskih utora.

Provjerite one dvije kopče s magnetnom kopčom koje su čvrsto zatvorene kako bi vaše kartice i novac ostali unutra. Futrola je lagana i napravljena je da vaš telefon udobno stane u džep ili torbu.

USP: Kreativni dizajn

Pogledajte na Amazonu

7. OtterBox

OtterBox je poznat po proizvodnji teških kućišta za iPhone i iPad. Marka je od vrhunske kože napravila ovu elegantnu i zaštitnu futrolu koja vam pruža osjećaj nježnog dodira u rukama.

Za razliku od ostalih slučajeva, ovaj vam daje samo jedan vodoravni utor za kartice u koji možete spremiti svoju karticu ili gotovinu. OtterBox je stvorio dizajn prilagođen džepu.

USP: Vrhunska koža

Pogledajte na Amazonu

8. iATO

iATO se pojavio kao popularna marka koja dizajnira sjajne futrole i dodatke za iPhone. Ova kožna futrola za iPhone Xs razmeće se klasičnim dizajnom, što ga čini uistinu prepoznatljivim. Kako bi se istaknuo iz mase, iATO je za izradu ovog slučaja upotrijebio pravu prirodnu bois de palisander i crnu saffiano prirodnu kožu.

Ovo minimalističko tvrdo kućište poboljšava izgled vašeg iPhonea i štiti uređaj. Tanak i lagan profil dovoljno je jak da zaštiti vaš telefon od višestrukih ozljeda.

USP: Minimalistički dizajn

Pogledajte na Amazonu

9. totallee

totallee je smislio kožnu masku od kravlje kože, koja vašem telefonu daje dodatnu zaštitu. Značajno je što se koža od prave kože slobodno označava kako bi izgledala elegantno i sofisticirano.

Debljina ovog kućišta je samo 0,02 inča, tako da možete zamisliti koliko malo dodaje vašem iPhoneu. Za potrebu elegantne zaštite, kožna torbica Totallee pravi je izbor.

USP: Bolje prianjanje

Pogledajte na Amazonu

10. Gulee

Jedinstveni dizajn i lagani profil čine Guleeovu kožnu torbicu neuporedivom na popisu. Gulee je kombinirao luksuznu kožu i TPU za izradu lijepog, ali jednostavnog kućišta, koje izgleda prirodno.

Kompatibilan s bežičnim punjenjem, ovo kućište nudi ugodno držanje i zasljepljujuću vanjsku obradu. Gulee je dodao kutove koji apsorbiraju udarce i povišeni rub kako bi zaštitio telefon od padova i neravnina.

USP: Lijepa i jednostavna

Pogledajte na Amazonu

11. ZVE

ZVE omogućuje pohranu tri kreditne / debitne kartice, licence, osobne iskaznice i gotovine. Ne trebate nositi glomazni novčanik u drugom džepu. Ako se pitate kako biste izvadili svoje kartice ili novac, ZVE je već radio na ovom pitanju; provjerite onu vrpcu koja vam pomaže da lako izvučete svoje kartice.

Kućište je izrađeno od kože i TPU temeljne školjke te mekane teksture kože kako bi bilo ugodnije držati futrolu u rukama.

USP: Elastična vrpca

Pogledajte na Amazonu

Sumirati…

Kožne futrole imaju onu kvalitetu koja vas prisiljava da većinu vremena držite telefon u rukama. Osim stila i mode, kožna futrola štiti vaš telefon od više opasnosti. Ovaj popis sadrži neke vrhunske kožne futrole za vaš iPhone Xs, a možete kupiti jednu ili više za svoj premium uređaj.

Možda biste željeli istražiti još dodataka:

  • Najbolji slučajevi za iPhone Xs
  • iPhone Xs kućišta baterija
  • Najbolji tanki kućišta za iPhone Xs
  • Najbolji slučajevi iPhone novčanika Max Xs