Blog

VidPaw - Preuzmite videozapise s Facebooka i Twittera

Većina nas je možda naletjela na videozapis na bilo kojoj web lokaciji društvenih mreža i želimo ga spremiti za buduću upotrebu. Postoji mnogo alata posvećenih određenoj stranici na društvenim mrežama za preuzimanje videozapisa. Ali gotovo da nema onih koji podržavaju preuzimanje videozapisa s gotovo svih web mjesta na Internetu. Po tome se VidPaw Video Downloader razlikuje; podržava bilo koji URL videozapisa s bilo kojeg web mjesta.

Da bismo provjerili ovu tvrdnju, isprobali smo ovaj alat s Facebookom. Iznenađujuće, alat se izvodio onako kako je rekao. U nastavku smo detaljno opisali njegove značajke i naša otkrića kako bismo čitateljima pomogli da pravilno razumiju VidPaw.

VidPaw - Preuzmite bilo koji video s bilo kojeg web mjesta - Pregledajte

UI i UX

UI i UX VidPawa izuzetno su jednostavni i jasni. Teško da treba minuta da se shvati kako se koristi ovaj alat. Sve što trebate je unijeti URL videozapisa s bilo kojeg web mjesta; alat će ga automatski preuzeti za preuzimanje. Bilo je tako jednostavno.

Jednostavna navigacija omogućuje korisnicima koji se prvi puta brzo naviknu i obično im je to prioritet kada je u pitanju preuzimanje videozapisa s web stranica.

Privatnost

Što se tiče besplatnog preuzimanja stvari s Interneta, često smo zabrinuti za svoju privatnost. Najbolji dio o VidPawu je taj što, iako je potpuno besplatan, ne prikuplja nikakve podatke. Naravno, uobičajeni kolačići pohranjuju se u vašem pregledniku, ali to je ono što svi rade.

Alat čak ni ne traži da registrirate ili podijelite bilo što za preuzimanje videozapisa. Kao što je ranije rečeno, sve što tražite jest URL videozapisa koji želite preuzeti. Povrh toga, na web mjestu nije uočena nijedna reklama.

Video pretvarač

Nakon što unesete URL videozapisa, alat će dohvatiti njegov snimak i prikazati se u pregledniku. To vam omogućuje potvrdu preuzimanja ispravnog videozapisa. Osim toga, alat također nudi različite opcije vrste datoteka prije preuzimanja.

Možete odabrati želite li standardni video zapis ili HD verziju. Također, iz videozapisa možete preuzeti samo MP3 ili samo titlove. Te opcije ovise o videozapisu koji preuzimate. Ako videozapis uopće nema titlove, možda nećete vidjeti opciju.

Proširenje preglednika

Nakon što ste neko vrijeme koristili alat i smatrate ga korisnim, za brži pristup dostupno je i proširenje preglednika. Proširenje je dostupno za Safari, Chrome i Firefox. Povrh toga, uskoro dolazi i Android aplikacija, koja će dodatno olakšati preuzimanje videozapisa.

Podrška web stranice

Za razliku od mnogih alata za internetsko preuzimanje, VidPaw podržava više od 1000+ web stranica, što uključuje Facebook, Twitter i mnoge druge. Sve što trebate naučiti je dobiti URL videozapisa s odgovarajuće web stranice. VidPaw rješava ostatak zamornog zadatka. Najbolje je to što su sve ove funkcije dostupne besplatno, čak i bez potrebe za registracijom s adresom e-pošte.

Isprobajte VidPaw

Završavati…

VidPaw sigurno rješava zadatak preuzimanja videozapisa, ali kao korisnik trebate biti odgovorni kada ga koristiti. Pozivamo naše gledatelje da ne preuzimaju videozapise koji su zaštićeni autorskim pravima ili koji krše piratska pravila. Osim toga, iskoristite ga zauvijek i uživajte u VidPawu.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Kako preuzeti Instagram fotografije i videozapise na iPhone Camera Roll
  • Preuzmite Vine Videos na iPhone i iPad
  • Kako preuzeti Twitter videozapise s iPhonea, Androida i računala
  • Savršen način za preuzimanje Instagram fotografija i priča

Jeste li probali VidPaw? Koje su tvoje misli? Podijelite to u komentarima.