Blog

ReiBoot za Mac i Windows najbolje je riješiti probleme s iOS-om

Moja nevjerojatna vožnja s iPhoneom X iznenada je stala! Tijekom ponovnog pokretanja, iPhone je zapeo za Appleov logotip i činilo se da jednostavno nije izašao iz nereda. Isprobao sam nekoliko jednostavnih trikova za rješavanje problema, ali uzalud jer se iPhone X neće uključiti.

Kad je pametni telefon potpuno odbio pokrenuti akciju, odlučio sam se poslužiti alatom za upravljanje iPhoneom i iPadom kako bih malo ugodno otklonio problem. Tijekom lova, jedini softver koji mi je zapažen je Tenorshare ReiBoot.

ReiBoot za Mac i Windows

Alat za upravljanje iOS uređajem pomogao mi je popraviti iPhone X koji nije reagirao, a da nisam morao prolaziti zaobilaznim putovima. Štoviše, popravlja vaš uređaj bez gubitka podataka.

Ali ovo je samo vrh ledenog brijega jer alat ima mnogo toga da bude izuzetno praktičan alat za rješavanje problema za vaš iPhone.

Kao korisnik iPhonea, upravo biste to željeli imati kako biste osigurali da vaš uređaj predugo ne muči probleme kako biste ga mogli koristiti bez ikakvih prekida.

iPhone X zapeo na ekranu za pokretanje? Brzi popravak

Korak 1. Prvo preuzmite i instalirajte ReiBoot na svoje računalo.

  • ReiBoot za Mac
  • ReiBoot za Windows

Korak 2. Sada spojite iPhone na računalo pomoću USB kabela. Zatim pokrenite ReiBoot na računalu.

Korak # 3. Kliknite na Uđite u način oporavka.

Korak # 4. Nakon što uređaj prebacite u način oporavka, kliknite na Ispravite sve iOS zaglavljene.

Korak # 5. Zatim odaberite problem na koji je naišao vaš uređaj. Pogoditi Zapeo na čizmi zaslon → Dalje, kliknite Popravi odmah.

Bilješka: Alat rješava sve vrste zaglavljenih problema, zato ne brinite ako se vaš određeni problem ne spominje. Jednostavno nastavite s postupkom.

Korak # 6. Sljedeći, pritisnite Fix Now (Svi zaglavljeni iOS 11).

Korak # 7. Zatim, preuzmite najnoviju verziju iOS-a i instalirajte ga na svoj uređaj.

Korak # 8. Nakon preuzimanja firmvera na računalo, kliknite Gumb Pokreni popravak.

Sada pripazite da vaš uređaj ostane povezan s računalom dok popravak ne završi.

Trebalo bi otprilike 10 minuta da postupak završi.

Ispravlja više od 50 tvrdoglavih iOS problema

Najveći vrhunac ovog alata za upravljanje iOS uređajima je sposobnost rješavanja više od 50 složenih iOS problema. Od iPhonea zalijepljenog na bijelom Appleovom logotipu, zalijepljenog na crnom zaslonu, neodzivanja zaslona do smrzavanja zaslona do plavog zaslona smrti, alat je spreman da bude izuzetno koristan kada se čini da je vaš uređaj potpuno isključen.

Čak i ako niste dobri u tehnologiji, moći ćete riješiti teške probleme bez puno truda. I to je ono što ovaj softver čini korisnim alatom.

Samo jednim klikom uđite i izađite iz načina oporavka na iPhoneu i iPadu

Nema puno ljudi kojima je postupak ulaska i izlaska iz načina oporavka bez muke. Osobno mi je uvijek bilo pomalo nezgodno. Ali s ovim softverom moći ćete omogućiti način oporavka jednim klikom. A nakon što riješite problem, trebate samo kliknuti da biste izašli iz ovog načina. Doista je to puno lakše nego pritisnuti i držati više gumba, zar ne?

Dakle, ako ikada nađete iPhone u potpunom neredu i ne možete ga obnoviti putem iTunesa, isprobajte ovaj alat za zumiranje zadatka, a da se uopće ne znojite.

Jednostavno spojite iPhone na Mac ili Windows pomoću USB kabela → pokrenite Reiboot na računalu i pritisnite Enter za oporavak. To je tako izravno. A ako želite izaći iz ovog načina, samo kliknite gumb Izlaz.

Korisna služba podrške

Ponekad se nađu na putu razne stvari i čini se da vas sprječavaju u izvršavanju zadatka baš onako kako vi želite. A kad nemate nikoga tko bi pitao jeste li na mjestu ili ne, skloni ste odustati.

Da biste osigurali da vaše rješavanje problema ne završi u nedoumici, nudi radne dane 24/7 putem e-pošte radnim danom. Stoga nikada nećete oklijevati pokušati riješiti prepreku, znajući da uvijek možete tražiti da vas netko spasi - ako nešto pođe po zlu.

Lagan i siguran

Postoji nekoliko bitnih stvari koje ne propuštam provjeriti tijekom testiranja aplikacije jesu sigurnost i lagana. Mnoge vas aplikacije neprestano gnjave slučajnim obavijestima. Oni također imaju tendenciju nereda na vašem uređaju. Ali ReiBoot je prilično lagan i radi glatko. Osim toga, pruža i potrebnu zaštitu vaše privatnosti.

Cijena i raspoloživost

ReiBoot je dostupan i za Mac i za Windows. Jednogodišnja pretplata za jedan Mac iznosi 49,95 USD, dok obiteljski paket za 2-5 Mac (doživotna podrška i besplatna nadogradnja) iznosi 59,95 USD. Cijena neograničene licence je 219,95 USD (doživotna podrška i besplatna nadogradnja).

Jednogodišnju pretplatu za Windows PC možete dobiti za 29,95 USD, dok obiteljski paket košta 39,95 USD. Neograničena licenca za Windows dostupna je po cijeni od 199,95 USD.

Trenutno je ovaj alat za upravljanje iPhoneom dostupan s ogromnih 50% popusta. Dakle, ako ste voljni koristiti nadograđenu verziju aplikacije, požurite malo, jer je ponuda dostupna samo ograničeno vrijeme.

Za više informacija posjetite TenorShare.com

Super zgodan alat za one koji žele riješiti složene probleme koji s lakoćom muče iPhone i iPad Poznajem i koristim ReiBoot već dugo. Alat za upravljanje mobilnim uređajima uvijek je bio vrlo pouzdan kapital kada je riječ o rješavanju izazovnih problema. Ali najnoviji avatar opremljeniji je za rješavanje problema.

Što se tiče cijene, mislim da je na visini zahvaljujući učinkovitim performansama, svestranosti i mogućnosti da svoj posao obavite brže. Svakako bih vam ga preporučio ako se vaš iPhone uvijek zaglavi usred složenih problema i morate spašavati uređaj od stupa do stupa.

Da biste osigurali da aplikacija idealno ispunjava vaše potrebe, isprobajte besplatnu verziju prije nego što krenete u profesionalnu, jer će probno razdoblje razriješiti sve preostale sumnje.