Blog

Najbolji slučajevi kopča za remen za iPhone Xs 2021. godine

Poznato je da maske za remen pružaju potpunu njegu iPhoneu. Zato ih mnogi putnici i avanturisti radije koriste kako bi uređaj bili ne samo sigurni, već ih i nosili malo ugodnije. Znajući da mnogi korisnici iPhonea trebaju takve navlake, već smo objavili opsežni post o najboljim futrolama za remen za iPhone Xs Max. A sada smo preusmjerili pažnju na top 10 iPhone Xs futrola za kopče za remen.

1. i-Blason transformator

i-Blasonov "Transformer" izvrstan je spoj stila i zaštite. Mislim da ova futrola za kopču nudi potpunu obranu vašeg pametnog telefona od padova, a da ne izgleda glomazno.

Amortizirani okvir pojačani su jastučićima kako bi se spriječio udar. Odvojivu futrolu možete upotrijebiti za pričvršćivanje iPhonea na torbu.

Sklopivi nosač omogućuje vam da poduprijete iPhone kako biste imali poboljšani doživljaj gledanja. Osim praktičnijeg gledanja medija, Transformer dolazi u tri atraktivne boje: crnoj, plavoj i rumen zlatnoj. Primjenom promotivnog koda možete iskoristiti popust od 10%: štreber10

USP: Sklopivi nosač

Pogledajte na i-Blasonu

2. DODATAK

Ako želite zaštititi glavni prioritet, "SUPCASE" je onaj koji trebate držati ispod radara. Robusna konstrukcija pruža pouzdan štit vašem pametnom telefonu od padova. Iako se izuzetno tvrdi PC odupire šoku, mekani ga TPU osposobljava za čuvanje ogrebotina.

Kako bi osigurao da OLED zaslon ostane zaštićen od ogrebotina, SUPCASE nudi zaštitu zaslona. I da, također funkcionira s bežičnim punjenjem kako bi vam ugodnije usisali uređaj. Na kraju, možete odabrati ovaj vojni kofer u pet boja poput crne, plave i drugih. Možete koristiti promotivni kôd: štreber10 kako biste ostvarili popust od 10%.

USP: Utvrđeni kutovi za pojačanu zaštitu

Pogledajte na Supcase

3. Vena vArmor

Želite li prihvatiti maksimalnu zaštitu kako biste osigurali da vaš iPhone ostane zaštićen čak i kad imate gadne neravnine? "Vena vArmor" je put kojim treba ići. Pa, što ovaj teški slučaj čini pravovremenim?

Pa, najveća kvaliteta ovog slučaja je pouzdan dizajn otporan na udarce. Čvrsto kućište s robusnim računalom i mekanim TPU-om omogućuju mu pružanje certificirane vojne zaštite.

Što se tiče futrole s kopčom za pojas, ona vam omogućuje da svoj iPhone nosite sa željenom sigurnošću, a također vam omogućuje da poduprijete uređaj kako bi ponudio poboljšani kut gledanja. Osim toga, kad vam nije potreban, možete ga ukloniti da biste smanjili glavninu.

USP: Ovjerena zaštita vojnog stupnja

Pogledajte na Amazonu

4. GALAXY WIRELESS

Ovaj poklopac kopče za remen tvrtke "GALAXY WIRELESS" dizajniran je za pružanje beskompromisne obrane vašem iPhoneu. S dvostrukim konstrukcijskim slojevima, ovo kućište za teške uvjete bez napora može apsorbirati čak i gadne udarce.

Čvrsti odbojnik pojačava strukturu kako bi raspršio udar. Futrola za kopču za pojas dolazi s naprednim mehanizmom zaključavanja za dodatnu sigurnost.

Štoviše, djeluje i kao praktični nosač za oživljavanje iskustva gledanja filmova. Zahvaljujući gumenoj teksturi, kućište osigurava pojačano prianjanje.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

5. Zatvoreno

Encased razbio je mit da su futrole sa kopčama kabastih profila. Ova futrola za iPhone pričvršćivač za pojas izuzetno je tanka zaštitna navlaka opremljena kopčom za futrolu. Futrola SlimShield je neklizajuća futrola sa savršenim izrezima; ovo će vam omogućiti brz pristup svim tipkama i priključcima.

Korištenje ergonomskog dizajna čini ovaj slučaj tankim; istodobno ga je ugodno držati u rukama. Značajna značajka ovog slučaja je njegova kompatibilnost s priključnim stanicama za bežično punjenje.

USP: Kompatibilno s bežičnim punjenjem

Pogledajte na Amazonu

6. Maxboost DuraSlim Pro

Smatram da je "Maxboost DuraSlim Pro" jedna od najfunkcionalnijih futrola za kopče za remen. A ono što me najviše impresionira u ovoj navlaci je tanak, ali vrlo zaštitni dizajn. Ovisno o vašoj uporabi, možete odvojiti kućište kopče za remen kako biste smanjili puno rasute robe.

Pomoću ugrađenog postolja na raspolaganju možete poduprijeti iPhone Xs da biste uživali u prikazu pejzaža. Još jedna značajka koju vrijedi spomenuti je podrška za bežično punjenje.

Ako iskoristite Qi standard punjenja, ovaj će slučaj idealno nadopuniti vaš zahtjev. Nadalje, DuraSlim Pro podržano je doživotnim jamstvom.

USP: Ugrađeni nosač

Pogledajte na Amazonu

7. Meilib

Ova okomita torbica za kopču od Meiliba ima jednostavan dizajn. Uz vaš tanki kofer pristaje vaš pametni telefon. Izrađena je od meke kože, ima vanjsku površinu protiv klizanja koja omogućuje bolje prianjanje.

Interijer s mekom oblogom ne dopušta da abrazija našteti vašem iPhoneu. Sadrži i više mjesta za čuvanje kreditnih kartica. Osim toga, dodaje i malo jastuka da upije šok. A s magnetnim zatvaračem u ponudi možete sigurno zatvoriti vrećicu.

USP: Više utora za kartice

Pogledajte na Amazonu

8. Trianium Duranium

Kad govorite o gornjoj futroli za remen, nikada ne biste smjeli "Trianium Duranium" odmaknuti od rasprave. Pa, kažem to jer sam se isprobao i smatrao sam ovu zvijer izuzetno robusnom.

Sadrži izuzetno izdržljivu navlaku koja se može boriti protiv slučajnih padova. Svi su uglovi učvršćeni kako bi s lakoćom raspršili šok.

Odvojivom futrolom možete s lakoćom pričvrstiti iPhone torbom ili remenom. Proizvođač također nudi zaštitu zaslona kako bi pružio dodatnu zaštitu OLED zaslonu. O da, Duranium dolazi u četiri atraktivne boje.

USP: Odvojiva futrola za remen

Pogledajte na Amazonu

9. Lorem De-Bin

Lorem predstavlja vintage futrolu za remen za iPhone Xs. Ono što mi se sviđa kod ove vodoravne torbice je sposobnost brinuti se o gotovo svim vašim osnovnim potrebama.

Torbica radi s većinom tankih futrola. Stoga svoj pametni telefon možete staviti unutar ovog kućišta s elegantnom maskom. Ima unutrašnjost koja apsorbira šok i sprečava manje neravnine.

Postoji nekoliko petlji za remen kako biste mogli čvrsto držati uređaj na mjestu. Uz to, zatvarač sadrži jake magnete koji vam omogućuju zatvaranje torbice sa željenom sigurnošću.

USP: Klasičan dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. Aduro

Ova zakretna kopča za futrolu rotira se za 180 stupnjeva kako bi vam pružila brz pristup vašem iPhoneu. Možete jednostavno doći do telefona čak i ako putujete ili usred nečega. Njegova vrhunska gumirana tekstura pruža zaštitu vašem telefonu; štoviše, možete osjetiti snažno stiskanje oko telefona.

Ugrađeni nosač omogućuje vam gledanje vizualnih sadržaja bez ruku; svoj uređaj možete podesiti u vodoravnom i okomitom kutu. Tijekom nužde telefon možete ukloniti iz futrole bez skidanja futrole s uređaja.

USP: Vrhunska gumirana tekstura

Pogledajte na Amazonu

I to je to, prijatelji!

Odjava ...

Sad kad ste pogledali najfinije mogućnosti, recite nam nešto o naslovnici koja izgleda prilično pada u skladu s vašim očekivanjima. Ako utvrdite da vam u gornjoj postavi nedostaje bilo koja od vaših omiljenih futrola za remen, slobodno nas obavijestite i o tome.

Ne propustite:

  • Najbolji slučajevi za iPhone Xs
  • Jasni slučajevi za iPhone Xs
  • Najbolji tanki kućišta za iPhone Xs
  • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone Xs