Blog

Kako sinkronizirati Safari oznake između vašeg Mac i iPhonea

Oznake su nešto što bi svaki korisnik Maca i iPhonea volio dugo uštedjeti. Za neke bi oznake mogle biti riznica informacija ili trivijalnosti koje su prikupljali tijekom određenog vremenskog razdoblja. Ljudi uvijek vole pohraniti nešto što vole; dobro štivo, korisno web mjesto za njihovu karijeru ili posao i stvari sličnih interesa.

Budući da ste dio Appleovog ekosustava, voljeli biste promijeniti i zaslon kako biste provjerili te oznake - s Maca na iPhone i obrnuto. U ovom scenariju vaš iCloud račun igra presudnu ulogu u prebacivanju vaših oznaka s Maca na iPhone i obrnuto.

Kako sinkronizirati Safari oznake putem iClouda na iPhoneu

Korak 1. Pokrenite aplikaciju Postavke na vašem iPhoneu → Dodirnite iCloud.

Korak 2. Ako nađete da je Safari opcija isključena, uključite je.

Sada da vidimo kako možete sinkronizirati Safari oznake putem iClouda na Macu

Korak 1. Kliknite izbornik Apple u gornjem lijevom kutu na vašem Macu.

Korak 2. Sada kliknite System Preferences (Postavke sustava).

Korak # 3. Kliknite iCloud.

Korak # 4. Provjerite jeste li provjerili Safari.

Slijedom ovog postupka trebali biste imati pristup oznakama stvorenim na bilo kojem uređaju - Mac ili iPhone. Ono što je zajedničko između ta dva postupka je iCloud, stoga uvijek osigurajte da je vaš iCloud uključen na svim Apple uređajima na kojima radite.

Pripazite kako sinkronizirati Safari oznake između Mac, iPhone i iPad:

Prije nego što sinkronizirate oznake putem iClouda na vašem Macu ili iPhoneu, provjerite rade li vaši uređaji na OS X Mavericks i novijim verzijama te iOS 7 i novijim verzijama.