Blog

Najbolje aplikacije s naslovima Instagrama za iPhone i iPad 2021. godine

Svi prenose slike sa svog iPhonea na društvene mreže. Ako ste puno na Instagramu, znate da je klikanje lijepe slike i njezino postavljanje samo pola bitke osvojene u dobivanju lajkova. Druga polovica je u pronalaženju idealnog opisa. Izvrsni natpisi više od toga što publici govore o čemu je slika. To govori samo za sebe. Štoviše, natpisi u trendu s pravim hashtagovima mogu uvelike poboljšati vidljivost vaših postova na Instagramu.

1. Stvaratelj citata - Izrađivač citata

Osim na Instagramu, svoje biste citate htjeli podijeliti i na drugim medijima kao što su Facebook, Twitter, WhatsApp i druge aplikacije. Ova aplikacija omogućuje vam prilagodbu fontova, boja, pozadine, veličine teksta itd. Jednom kada uklonite vodeni žig (morate kupiti ovu aplikaciju), na sliku možete dodati svoj vodeni žig, QR kôd ili logotip. Jednom uplatom možete kupiti ovu aplikaciju da biste unijeli potrebne promjene u svoju sliku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. LitLines 3 - Ideje za naslove

Zahvaljujući ovoj praktičnoj aplikaciji, nikad se nemojte gubiti riječi kada su u pitanju vaši postovi na društvenim mrežama. Može vam pomoći kad god se ne sjetite prikladnog opisa za svoj Instagram, Snapchat, Tinder ili čak odgovor na komentare prijatelja. Pronađite tisuće kreativnih, inspirativnih i smiješnih ideja za natpise, komentare i poruke. Također možete poslati i spremiti svoje ideje. Nadalje, neki predlošci omogućuju vam zadržavanje konzerviranog teksta za objavljivanje u svakom naslovu bez ponavljanog pisanja.

Cijena: $7.99

preuzimanje datoteka

3. Stručnjak za titlove

Stručnjak za titlove izvrsna je opcija kada želite odabrati opcije titlova iz određene kategorije. Aplikacija vam nudi nekoliko različitih kategorija titlova. To uključuje nadahnuće, misli pod tušem i zabavne činjenice, između ostalog. Zatim možete odabrati između gornjih, trendovskih i nedavnih titlova za tu određenu kategoriju. Glavni nedostatak je taj što broj opcija kategorije nije tako širok.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Natpisi za Instagram

Ponekad su najbolje aplikacije najjednostavnije. Natpisi za Instagram rade upravo ono što pišu na etiketi: daju vam sjajne, jasne naslove za vaše Instagram slike. Početni zaslon daje vam popis najnovijih i najpopularnijih naslova koji se mogu prevlačiti. Možete ih filtrirati za širok raspon pojedinačnih kategorija, poput Rođendana, Putovanja, Savagea i drugih. Natpisi za Instagram tada vam pokazuju što je najrelevantnije ili što je najpopularnije u aplikaciji za tu kategoriju. Dobivate čak i hashtagove na mjestu da biste ih dodali uz svoj naslov.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Stručnjak za titlove za Instagram

Ponašajući se ogromnom bibliotekom titlova, "Caption Expert for Instagram" istaknuo je broj. Dakle, bez obzira na to želite li stvoriti naslov za ljubitelje zabave, ići na romantični naslov ili odabrati glamurozan, u potpunosti ste pokriveni. Aplikacija Instagram Instagram sadrži jednostavno sučelje koje navigaciju čini povjetarcem. Budući da je izuzetno lagan (9,5 MB), također ne zaostaje. Jedna od mojih najdražih značajki ove aplikacije je jedinstvena kolekcija natpisa u trendu. Da ne spominjem, nudi i puno ljubavnih citata koje vrijedi podijeliti na aplikacijama za društvene mreže poput Facebooka i Instagrama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. KAP - naslov Bilo koja fotografija

Zašto se nervirate razmišljajući o savršenom natpisu za svoju fotografiju kad imate ovu aplikaciju koja vam pomaže? Intrigantne naslove možete pretraživati ​​pomoću ključnih riječi poput "odmor" ili "selfie" da biste pronašli riječi koje najbolje odgovaraju vašoj slici. Pregledajte više od 50 kategorija, uključujući tekstove i citate koji će zasigurno oduševiti vašu publiku. Dalje, možete spremiti svoje omiljene titlove za buduće postove i poslati svoje da biste osvojili uzbudljive nagrade.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Issa naslov

Strojno učenje i AI postaju sve važniji u gotovo svakom području. Issa Caption donosi moć strojnog učenja u Instagram titlove. Analizira slike koje se žele natpisati, a zatim otkriva objekte u kadru. Na primjer, ako ste slikali svog ljubimca na ulici, identificirao bi psa, ulicu i bilo kakvu obližnju vegetaciju. To su onda hip-hop tekstovi koje možete koristiti za natpis.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Writer naslova za Instagram

Ova je aplikacija poput osobnog asistenta kada je riječ o pisanju titlova. To je rješenje za stavljanje preloma reda u naslov i korištenje najboljih hashtagova za optimizaciju posta. Možete čak i sinkronizirati svoje opise i hashtagove između svojih uređaja za lak pristup u bilo kojem trenutku. Nadalje, brojte znakove dok tipkate i istražujte stotine tisuća trendovskih hashtagova koji odgovaraju vašoj estetici. Možete spremiti neograničene natpise i pregledati ih prije objavljivanja. To je izvrstan način za povećanje brzine i produktivnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve za ovu značajku. Ako cijelo vrijeme koristite Instagram, možda ćete htjeti saznati i kako pregledavati arhivirane Instagram postove.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje aplikacije za Instagram priče za iPhone
  • Kako preuzeti Instagram fotografije i videozapise na iPhone Camera Roll
  • Najbolje aplikacije za izradu kolaža Instagram za iPhone
  • Kako isključiti automatsku reprodukciju video zapisa na Instagramu na iPhoneu

Koja vam je aplikacija s Instagram naslovima najkorisnija?