Blog

Kako popraviti iPhone Apps zaglavljen na čekanju

Možda ste se suočili s čudnim problemom kada pokušate ažurirati ili instalirati iOS aplikaciju iz App Storea. Ikona aplikacije zasivljena je i prikazuje "Čekanje"; zauvijek. Sada može biti više razloga zašto se aplikacija ne preuzima, ali srećom, postoje načini da se to popravi. To se ne događa često, ali samo u slučaju da iPhone aplikacije zaglave na "Waiting" kada ih pokušate instalirati ili ažurirati, zapravo ne možete ništa drugo učiniti nego otkazati preuzimanje i ponovno ga pokrenuti.

Problem ipak nije rijedak. Postoje određeni slučajevi u kojima bi se to moglo događati prečesto. Problemi s mrežom, nedostatak prostora ili aplikacije u pozadini mogu igrati ulogu u ovom izdanju. Bez obzira na problem, pronaći ćemo ga i popraviti. Samo prođite kroz dolje navedene popravke.

Kako popraviti zaglavljene aplikacije na čekanju u iOS-u 13 na iPhoneu ili iPadu

 • Provjerite svoju mrežu i ponovo preuzmite aplikaciju
 • Prostor na iPhoneu
 • Zatvorite pozadinske aplikacije
 • Još savjeta za rješavanje problema zaglavljenih na čekanju

Provjerite svoju mrežu i ponovo preuzmite aplikaciju

Prvo, ako upotrebljavate 4G / 3G / LTE, možda biste trebali provjeriti da nema problema s mrežom. Ako upotrebljavate Wifi, provjerite je li Wi-Fi stabilan i radi li dobro. Većina problema zaglavljivanja aplikacija na "Čekanju" uglavnom je zato što ne postoji stabilna podatkovna mreža.

Bilješka: Sada možete koristiti Cellular Data za preuzimanje aplikacija veličine do 200 MB.

Nakon što to popravite, možda ćete morati ponovo preuzeti aplikaciju. Izbrišite aplikaciju koja se instalira (zadržite je i kad se pomakne, pritisnite gumb "X"). Ponovno ga ponovo instalirajte iz App Storea.

Prostor na iPhoneu

Idite na General → iPhone Storage → i provjerite imate li dovoljno slobodnog prostora. To općenito nije problem, ali ako na iPhoneu spremite puno glazbe, videozapisa i ostalih podataka aplikacije, možda ćete naići na probleme prilikom preuzimanja aplikacije.

Također, ako se na ovom popisu pojavi aplikacija koja je zapela na "Waiting", trebate je dodirnuti i kliknuti Delete App. Ovo će obrisati preuzimanje i možete ponovo preuzeti aplikaciju.

Zatvorite pozadinske aplikacije

Drugi razlog - koji nije dokazan, ali se sumnja na to - puno je aplikacija koje rade u pozadini. Ako ih hrpa radi u pozadini, to prilično usporava sustav. Da biste to riješili, idite na prekidač za višestruke zadatke dvostrukim pritiskom na gumb početnog zaslona, ​​a zatim uklanjanjem svih aplikacija koje rade u pozadini.

Nakon što se očisti, iPhone ima dovoljno resursa za brži postupak. Pokušajte sada preuzeti aplikaciju.

Što ako ovo još uvijek ne riješi vaš problem?

Postoji hrpa stvari koje treba provjeriti:

 • App Store doživljava ogromno opterećenje: možda je riječ o poslužitelju. Pokušajte ponovo nakon malo
 • iPhone nema dovoljno resursa. Ponovno podizanje sustava svoj iPhone
 • Pokušajte instalirati aplikaciju putem iTunesa umjesto izravno s iPhonea

Završavati…

To je sve s moje strane. Ako znate bilo koji drugi popravak ili rješenje za rješavanje ovog problema, obavezno ga navedite u komentarima. Također, ako vam je bilo koji od ovdje navedenih popravaka pomogao da riješite problem, također komentirajte to kako biste pomogli drugim korisnicima.

Povezani članci:

 • Kako promijeniti regiju države trgovine App Store na iPhoneu ili iPadu
 • Otkažite pretplatu na App Store s iPhonea, iPada, Maca i Apple TV-a
 • Kako brže odobriti aplikaciju iPhone / iPad na App Storeu
 • Kako vratiti izbrisane aplikacije na iPhoneu ili iPadu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found