Blog

Najbolje aplikacije kompasa za iPhone i iPad u 2021. godini

Kada ste zadnji put koristili navigacijski kompas? Ako ste milenij, tada postoji mogućnost da nikada u životu niste vidjeli kompas. Prije nego što su naši mobiteli postali pametni, ili čak i prije nego što su postojali, ljudi su se koristili kompasom za navigaciju. Budući da su se naši mobilni uređaji razvili, sada ih koristimo za vođenje i navigaciju. Za naše iPhone i iPad uglavnom se oslanjamo na aplikacije s kartama koje nas vode. Ali ponekad je zabavno koristiti jednu od ovih najboljih aplikacija za kompas za iPhone i iPad.

1. Kompas 55. Komplet za mapu i GPS.

Ako imate truda znati više o detaljima i volite dublje istraživati ​​stvari, onda je ovo savršena aplikacija za kompas za vas. Kompas je vrlo detaljna aplikacija koja ima mape, kompas i GPS koordinate (koje se mogu pregledavati u 6 različitih formata), a sve se integrira u jedno jednostavno sučelje.

Aplikacija vam omogućuje pretvaranje koordinata prema vašim željama. Zemlju možete koristiti za provjeru ili postavljanje lokacije međutočke i dodati fotografiju ili zvučnu bilješku za daljnje reference. Pomoću ove aplikacije također biste mogli dijeliti svoju lokaciju na društvenim mrežama s prijateljima i dijeliti svoje avanture s njima.

Cijena: Besplatno (Pro paket - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Kompas ×

Budući da iPadu nedostaje aplikacija kompasa za dionice, ova aplikacija može biti najbolja alternativa za to. Kompas x podržan je i na iPadu i na iPhoneu s prekrasnim i pojednostavljenim sučeljem koje će zasigurno dobro doći svakom putničkom narkomanu. Ako vaš uređaj ima iOS 9 ili noviji, ovu aplikaciju možete jednostavno koristiti na iPhoneu, iPadu, pa čak i na iPod Touchu.

Aplikacija vam pokazuje točne GPS koordinate i nadmorske visine u stopama ili metrima. Također vam omogućuje pristup barometarskom tlaku. Koordinate su u formatima DMS, DDM, DD koje je lako razumjeti i dešifrirati. I na kraju, zahvaljujući magnetskoj i geodetskoj tehnologiji koja se koristi u ovoj aplikaciji, ističe pravi sjever.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Kompas za iPad i iPhone

Za korisnike koji ne razumiju sve otmjene izraze poput geografskih širina, dužina, nadmorska visina itd., Ova aplikacija sve to pojednostavljuje na običan sjever, jug, istok i zapad. Vjerojatno najjednostavnija i aplikacija kompasa, ona zadovoljava samo ono što vam treba ni manje ni više.

Aplikacija je višejezična i prikazuje glavne točke na više jezika kao što su njemački, francuski, španjolski, ruski, talijanski, japanski, portugalski, kineski, slovački, češki, očito iznad i iznad engleskog. Aplikacija Kompas za iPad i iPhone brza je, jednostavna i lijepa, savršen izbor za sve minimalce.

Cijena: Besplatne kupnje u aplikaciji

preuzimanje datoteka

4. Kompas ⊘

Ako ste zemljopisni štreber i želite znati svoju nadmorsku visinu, položaj i orijentaciju, samo radi općeg znanja, isprobajte ovu aplikaciju. Osim što utažuje žeđ za znanjem, ova je aplikacija također savršeno rješenje za ekspedicije na otvorenom.

Aplikacija je vrlo jednostavna, a prelijepa s kompasom u vintage i rustikalnom stilu koji vam daje osjećaj da imate fizički kompas na iPhoneu i iPadu. Imajte na umu da se točnost ove aplikacije oslanja na senzore uređaja, pa stoga najbolje funkcionira ako je uređaj način snažnog elektromagnetskog izvora.

Cijena: Besplatno (puna verzija - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Kompas∞

Ova je aplikacija vrlo praktična i precizna alternativa kompasu za iPhone dionice kompasa. Ova aplikacija prikazuje koordinate koje je jednostavno koristiti i čitati. Ova je aplikacija izvrsna opcija za planinarenje na otvorenom, kampiranje, ruksake, staze i izlete. Za najbolje rezultate izbjegavajte upotrebu ove aplikacije u blizini metalnih predmeta i magnetskih kućišta kako biste spriječili smetnje.

Ova aplikacija za kompas za iPhone učitana je značajkama poput smjera, magnetskog sjevera (zaslon prikazuje crvenu boju na pravom sjeveru), kardinalnog smjera, vremenske temperature vašeg mjesta, nadmorske visine, čitanja kompasa s velikim slovima i svjetiljke za noćno korištenje. Brzinomjer ima formate poput mph, km / h i čvorove.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Precizna navigacija kompasom

Precizna navigacija kompasom jednostavna je aplikacija koja se lako koristi s raznim opcijama prilagodbe koje mogu promijeniti dizajn i boje sučelja aplikacije i proizvode visokokvalitetnu grafiku. Ova aplikacija kompasa za iOS savršen je alat za avanturiste.

Na tržištu postoji mnogo aplikacija kompasa, ali većina njih radi točno samo u Americi, ali manje precizno u Australiji i Aziji. Ali ova aplikacija precizno radi u cijelom svijetu, što je čini najboljom aplikacijom za kompas u trgovini aplikacija. Aplikacija prikazuje upute u magnetskom i pravom sjevernom formatu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Odjava ...

Neka vam ove aplikacije kompasa budu suputnik za sljedeću avanturu i nećete požaliti. Ponekad je najbolje istražiti mjesta na stari način i tu se ubacuju ove aplikacije. Također, javite nam u komentarima u nastavku.

Povezane objave:

  • Kako rekalibrirati senzore pokreta na iPhoneu
  • Najbolje Apple TV aplikacije za učenje
  • Aplikacije za mršavljenje za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za tezaurus za iPhone i iPad