Blog

Najbolje futrole za bambus iPhone 6 Plus 2021. godine

Poznato je da novi iPhone 6 plus u svom izgledu odaje šarm i sofisticiranost. Iako je pokazivanje telefona bez upotrebe bilo kakvog vanjskog poklopca univerzalno poželjno, u stvarnom se svijetu ne preporučuje. Dok odabirete naslovnicu za iPhone, zašto se ne biste odmaknuli od uobičajenih opcija i odlučili se za nešto egzotično s prirodnim osjećajem. Ove ručno rađene bambusove futrole štite od ogrebotina, kapi i prljavštine, a istovremeno nude prirodnu ljepotu vašem telefonu. Ovi su slučajevi ručno izrađeni, prikladni za zeleno, elegantni i sigurni; što još želiš. Pogledajte neke od najnovijih bambusovih futrola za iPhone 6 plus.

1. Uzorak stabla HESPLUS

Napravljen od 100% prirodnog bambusovog drveta, ovaj je kofer zaista ručno izrađen. Riječ je o ekološkom, netoksičnom kućištu koje se savršeno uklapa u iPhone 6 Plus, a istovremeno ga i štiti. Ova drvena futrola sastoji se od dvodijelnih dijapozitiva koji, kada se međusobno zaključaju, zatvaraju vaš telefon dovoljno dobro da se zaštite od udaraca i ogrebotina. S ovim kućištem možete udobno pristupiti svim tipkama, kontrolama i priključcima. To je glatka futrola koja vašem telefonu daje elegantan i klasičan izgled.

Cijena: 35,99 USD [14,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga na Amazon.com

# 2. Olina

Olin slučaj Bambus sadrži autentično prirodno drvo bambusa koje ima prirodnu teksturu. Ovaj bambusov kofer je u potpunosti ručno izrađen. Dizajniran je s dva međusobno povezana dijela koja ovaj slučaj čine relativno jednostavnim za instalaciju. Dizajniran u prikladnom obliku, ovo čvrsto kućište ima mekanu baršunastu unutrašnjost koja štiti vaš telefon od udaraca i ogrebotina. Bez uklanjanja kućišta, lako možete pristupiti svim tipkama i priključcima na telefonu.

Cijena: 58,00 USD [15,80 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amazon.com

# 3. Eimolife SunSmart

SunSmart bambusova futrola tvrtke Eimolife izuzetno je tanka futrola koja je lagana i uredno dizajnirana. Ručno je izrađen od pravog prirodnog tvrdog drveta i bambusa. To je prikladna futrola koja prikladno pokriva vaš telefon. Unutarnji sloj futrole sastoji se od mekanih mikrovlakana koja ublažuju vaš telefon, štiteći ga od jakih udaraca. Ovaj se slučaj jednostavno instalira, a precizno izrađeni izrezi omogućuju vam nesmetan pristup kamerama, kontrolama, priključcima itd. To je posebno dizajnirana futrola s ugraviranim uzorkom drveta koja vašem telefonu ne dodaje masu.

Cijena: 69,99 USD [12,50 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Naručite ga na Amazon.com

# 4. Modni slučaj

Torbica od bambusa s tvrdom ljuskom za iPhone 6 Plus, dizajnirana je s izdržljivim PC materijalom. Stražnja strana telefona ukrašena je sjajnom originalnom bambusovom pločom koja se sastoji od atraktivnih boja u boji. Ovaj lijepi slučaj ne samo da vašem telefonu privlačan izgled, već ga i štiti bez dodavanja težine. Ovaj je kofer dostupan u različitim izvedbama koje pripadaju istoj seriji.

Cijena: 39,99 USD [15,99 USD na Amazonu u trenutku pisanja ovog teksta.]

Kupite ga na Amazon.com

# 5. HESPLUS maslačak uzorak

Kućište od bambusa HESPLUS u potpunosti je ručno rađeno, a sastoji se od prirodnog, ekološkog bambusovog drveta. Ovo drvo je potpuno netoksično i autentično. U ovom se kućištu nalaze dvodijelni dijapozitivi koji se spajaju i čine jedan poklopac, što vašem telefonu daje optimalnu zaštitu od ogrebotina i udara. Ovo je stilski dizajnirana futrola izrađena s preciznim izrezima koji vam omogućuju pristup svim kontrolama, tipkama, kameri i priključcima bez zapreka. Ovo drveno kućište dolazi u nekoliko izvedbi.

Cijena: 35,99 USD [14,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.]

Kupite ga na Amazon.com

Slobodno podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.