Blog

Apple Watch prespor? Savjeti za ubrzavanje Apple Watcha

Pokretan iskusnijim watchOS 4, Apple Watch 3 radi uglađenije od svojih prethodnika. Međutim, baš kao i iPhoneom ili bilo kojom drugom tehnologijom, pametnim satom treba učinkovito upravljati kako bi nastavili izvršavati zadatak sa željenim štihom. Stoga, ako mu se ne pruži potrebna briga, nosivi uređaj može postati izuzetno trom. Jeste li se našli na pogrešnoj strani potoka? Dajte priliku ovim učinkovitim savjetima za ubrzanje vašeg Apple Watch Series 3.

Uzeli smo u obzir svaku sitnicu koja može kompetentno raditi na ubrzavanju vašeg sata. Nakon što smo isprobali trikove na našem pametnom satu i postigli željeni rezultat, uvjereni smo da i oni mogu kliknuti za vas. Slomi nogu!

Savjeti za popravljanje tromih Apple Watcha i brže pokretanje

Ne držite previše aplikacija otvorenih na Docku

Jednom kada upotrijebim aplikaciju, obavezno je napustim, jer ostavljajući aplikacije u pozadini ne samo da isprazni bateriju, već i usporava uređaj. To mi je uspjelo dugo održavajući netaknute performanse nosive naprave neometanim plovidbama. To je možda vrlo mala stvar, ali vjerujte mi, može igrati veliku ulogu u pružanju predaha vašem uređaju.

Da biste prisilno zatvorili aplikaciju na satu, jednostavno pritisnite Jednom bočni gumb za pristup pristaništu. Onda, trebate prijeđite prstom ulijevo po aplikaciji i dodirnite "X'dugme da ga ubije.

Ponovo pokrenite sat

Znam da bi se neki od vas mogli nasmijati ideji kako jednostavno vraćanje računala može ubrzati sat. Ali dopustite mi da vam kažem da djeluje učinkovito na uklanjanje RAM-a, pa čak i uklanjanje predmemorije. Dakle, pametno je i pokušati.

Samo pritisnite i držite Bočni gumb dok se ne pojavi izbornik napajanja. Zatim povucite za isključivanje pametni sat. Dalje, trebate pritisnuti tipku Ponovno bočni gumb da ga uključim.

Smanjite pokret

Jednostavan, ali prilično učinkovit trik koji mi je uvijek dobro došao u povećanju brzine mog Apple Watcha je "Reduce Motion". U osnovi radi na smanjenju animacije i automatskoj promjeni veličine korisničkog sučelja na početnom zaslonu prilikom pokretanja ili izlaska iz aplikacija.

Nakon što uključite Reduce Motion, umjesto efekata zumiranja trebali biste vidjeti jednostavni prijelaz blede.

Pokrenite aplikaciju Watch na svom iPhoneu ⟶ Moj sat ⟶ Općenito ⟶ Pristupačnostupaliti prekidač pored Smanjite pokret.

Onemogući automatsko instaliranje aplikacije

Ako je omogućena značajka automatskog instaliranja aplikacije, iOS automatski instalira Apple Watch pratitelja aplikacije koju preuzmete na upareni iPhone.

Smatram da je vrlo korisno jer ne morate preuzimati istu aplikaciju na svoj nosivi uređaj. Ali postoje dvije nedostatke ove značajke: Može usporiti vaš uređaj, pa čak i isprazniti bateriju. Stoga ga vrijedi isključiti.

Pokrenite aplikaciju Watch na svom iPhoneu ⟶ kartica Moj Watch ⟶ Općenito ⟶ isključiti prekidač pored Automatsko instaliranje aplikacije.

Onemogući osvježavanje aplikacije u pozadini

"Pozadinsko osvježavanje aplikacija" igra vitalnu ulogu u održavanju vaših aplikacija i pokretanja. Ali poznato je da je to jedna od najjačih karakteristika usisavanja. Stoga je prikladno ovu značajku onemogućiti.

Jedna stvar koju valja napomenuti jest da "Background App Refresh" pomaže u ažuriranju komplikacija na satu. Samo u slučaju da koristite komplikaciju iz aplikacije treće strane, onemogućite ovu značajku po aplikaciji.

Otvoren Aplikacija za gledanje na pametnom telefonu ⟶ Kartica Moj satOpćenito ⟶ Osvježavanje aplikacije u pozadini ⟶ sada bilo onemogućiti ovu značajku potpuno.

Ili isključite prekidač pored aplikaciju koju ne želite za osvježavanje u pozadini.

Isključite usluge lokacije

Lokacijske usluge trebali biste pametno upotrebljavati jer je to masivna značajka preusmjeravanja snage. Osim što jede puno baterije, uređaj također usporava kada se intenzivno koristi. Najbolji način da se nosite s tim jest da dopuštate da samo vaše lokacije koriste vašu lokaciju.

Da biste za svoj pametni sat isključili usluge lokacije, uključujući ugrađeni GPS, krenite u Aplikacija PostavkePrivatnostUsluge lociranja na uparenom iPhoneu. A onda, ili ga potpuno onemogućite ili isključite prekidač pored aplikacije za koju ne želite da imate pristup svojoj lokaciji.

Eliminirajte sve neželjene aplikacije

Uvijek je poželjno ukloniti nepotrebne aplikacije s uređaja. Stoga, ako na uređaju imate instalirano puno aplikacija, izbacite one koje teško upotrebljavate na nosive uređaje.

Dodirnite i držite bilo koju ikonu aplikacije dok se aplikacije ne počnu micati na vašem satu. Zatim pronađite aplikaciju koju više ne želite koristiti i dodirnite je. Zatim dodirnite Izbriši aplikaciju.

Samo u slučaju da se želite riješiti brojnih aplikacija sa svog watchOS-a, predlažem vam da uzmete pomoć aplikacije Watch za iPhone. Omogućuje vam čišćenje nekoliko nepotrebnih aplikacija malo povoljnije.

Otvori Aplikacija za gledanje na vašem iPhoneu ⟶ Kartica Moj sat Prijeđite prstom prema dolje da biste prešli na odjeljak Instalirano na Apple Watchu. Zatim dodirnite app želite se riješiti i onda isključite prekidač pored Show App na Apple Watchu.

Vrijeme je da se riješite popisa za reprodukciju Apple Music

Ako ste na Apple Watchu uključili zadane postavke sinkronizacije s Apple Musicom, vaš sat možda sinkronizira popise za reprodukciju dosljedno s vašim iPhoneom. S obzirom na to da sat ima ograničen prostor za glazbu, bolje je provjeriti ovu značajku.

Otvorite aplikaciju Watch ⟶ Kartica Moj sat, prijeđite prstom prema dolje i dodirnite glazba, muzika. Onda, trebate isključite popise za reprodukciju više ne želite sinkronizirati.

Ažurirajte softver Apple Watch

Ako ste slijedili sve korake i još uvijek se borite za rješavanje problema sa satom, možda postoji neki problem sa softverom. Da biste se riješili programske pogreške, pokušajte ažurirati svoj uređaj.

Otvorite aplikaciju Watch ⟶ kartica Moj sat ⟶ OpćenitoAžuriranje softvera.

Resetirajte Apple Watch

Još nema predaha? Vrijeme je za potpuno čišćenje. Otkažite uparivanje sata s iPhoneom i ponovno ga uparite. Deset prema jedan, to može riješiti problem!

Recite svoje:

Pod pretpostavkom da ste uspjeli poboljšati performanse svog nosivog uređaja. Javite nam koji vam je od gore navedenih trikova uspio obaviti posao.

Zavirite i u ove postove:

  • Apple Watch ne ažurira vremensku aplikaciju: moguća rješenja za rješavanje problema
  • Najbolje trake za Apple Watch i remenje trećih proizvođača