Blog

Najbolje iPhone i iPad aplikacije za gitariste u 2020

iPhone je dragocjena naprava ne samo za audiofile, već i za ljude koji sudjeluju u stvaranju glazbe. Bez obzira učite li gitaru ili želite svirati kartice i akorde za svoje omiljene pjesme, ove najbolje iPhone i iPad aplikacije dizajnirane i za profesionalne i za početničke gitariste mogu vam biti od velike pomoći.

Možete prilagoditi ove aplikacije simulatora gitare kako bi postigli željeni rezultat. Džem zajedno s vašim omiljenim pjesmama vrhunskih izvođača kako biste odgovarali brzini. Najbolje iskoristite više načina sviranja gitare kako biste ojačali svoje vještine. Zaronimo unaprijed kako bismo pročitali što još ove aplikacije spremaju i odaberite fantastičnu aplikaciju simulatora gitare za vaš iOS uređaj!

Najbolje gitarske aplikacije za iPhone i iPad u 2020

# 1. Ultimate gitara: akordi i kartice

"Ultimate" je riječ! Aplikacija ima opsežnu kolekciju s više od 1.100.000 kartica i akorda s tekstovima koji će vam pomoći da naučite svirati solo i rifove. Još je bolje što se svaka kartica sastoji od više zapisa s instrumentima kao što su bas, gitara, bubnjevi itd. Postoji i kontrola petlje i tempa koja vam omogućuju bolju prilagodbu glazbe.

Dolazi s akordima, notama, partiturama na gitari i tekstovima za preko 500 000 pjesama. Možete čak uživati ​​u reprodukciji u izvanmrežnom načinu nakon što dodate kartice kao omiljene.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. GuitarTuna

GuitarTuna je jedan od najboljih tunera za gitaru, ukulele, bas i druge poznate instrumente. Aplikacija radi s električnim i akustičnim gitarama, kao i s drugim žičanim instrumentima. Prema vašoj potrebi, možete postaviti u bilo kojem tempu. Omogućuje vam ručno podešavanje takta ili podešavanje na željenu brzinu. Pripremljeno je više od 100 ugađanja poput 12-žica, 7-žica i drop-D radi poboljšanja vaše vještine.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Gitara - prave igre i lekcije

Kad učenje postane zabavno, čini se da vam nikad nije dosta lekcije. A ovo što ova aplikacija čini je da vaše učenje gitare učini sjajnim iskustvom.

Imate pristup velikom broju pjesama s lekcijama. Dakle, možete istražiti cijelu kolekciju i odabrati one koje zvuče uzbudljivo.

Od klasične, akustične, do električne, 12 vrsta gitara vas zabavlja. Osim toga, aplikacija s vremena na vrijeme dodaje nove dobrote. Kao rezultat toga, katalog uvijek ima nešto cool za isprobati.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Kartice tunera za akorde trenera gitare

Ako ste spremni savladati svoje ruke ispočetka, ova bi aplikacija mogla biti puno bolji izbor. Možete gledati videozapise i upotrijebiti pomoć animirane frefboarda kako biste naučili svirati pjesme na akustičnoj gitari.

Uz ogroman katalog pjesama, imate željenu slobodu da odaberete pjesme i vježbate. Usporeni video i petlja u videu nikad ne dopuštaju da radost pobjegne. Štoviše, gitarski tuner može se pohvaliti s 80 ugađanja tako da imate dovoljno alata za eksperimentiranje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Yousician - vaš učitelj glazbe

Kad imate smjernice osobnog učitelja, učenje glazbe postaje puno lakše. Uz prave savjete pomažu vam da brže učite. Pa, ova aplikacija pokušava upravo to.

No, za razliku od mnogih svojih kolega, Yousician je puno više od obične gitarske aplikacije. Mislim, možete izvući maksimum iz toga da naučite gitaru, pjevanje, ukulele, bas i klavir. Bez obzira jeste li početnik, napredni učenik, profesionalac ili čak nastavnik glazbe, ova će vam aplikacija biti vrlo korisna.

Uz više od 1500 vježbi sa stotinama videozapisa, aplikacija vam omogućuje zabavno učenje glazbe. Imajte na umu, morat ćete se pretplatiti na premium verziju Yousician-a ako želite u potpunosti iskoristiti sve njegove dobrote.

Cijena: Mjesečni paket besplatnog / jednog instrumenta iznosi 19,99 USD

preuzimanje datoteka

# 6. Gitara bez pjesama

Posebnost ove aplikacije je autentično blebetanje i uzrujavanje. Ima veliku zbirku od 1200 pjesama u kojima ćete temeljito uživati. Bez obzira želite li svirati rock, pop, alternativu countryju, reggaeu ili TV-u / filmu, on ima sve što vas zabavlja.

Kako se nove pjesme dodaju svaki tjedan, uvijek ćete imati nešto lijepo za svirati. Praktične značajke poput gitare s 24 prečke s multi-touch, podesivim metronomom i podrškom za 4-8 žica, promjenjivim prečkama i promjenjivom žicom čine ovu aplikaciju stvarnom pogodbom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Fret

Ako ste nedavno počeli učiti gitaru, Fret Trainer je aplikacija koju biste trebali isprobati. To je obrazovna aplikacija za učenje nota i akorda, a zatim isprobavanje praktično na gitari. Najbolji dio aplikacije je što vam prikazuje note i akorde u obliku igre, što vam dugo ne dosadi.

Aplikacija nudi šest različitih instrumenata, a vi možete odabrati onaj koji koristite. Primit ćete note i akorde na temelju vašeg instrumenta. Aplikacija je besplatna za osnovnu upotrebu, ali da biste otključali druge instrumente i napredne značajke, morat ćete je kupiti.

Cijena: Besplatno uz neobaveznu kupnju u aplikaciji

preuzimanje datoteka

#8. Pribor za gitaru

"Guitar Toolkit" je moćna aplikacija s više korisnih gitarskih alata poput tunera, arpeđa, metronoma, vaga i akorda. Kompatibilan je sa svim instrumentima, uključujući 6, 7 i 12 gudačke gitare, kao i 4, 5, 6 gudački bas.

Ogromna biblioteka s više od 2.000.000 akorda i ljestvica možda vam nikada neće dopustiti da ostanete bez mogućnosti. Aplikaciju možete nadograditi tako da koristi važne značajke poput opcije stvaranja i uređivanja uzoraka bubnja, stvaranja i uređivanja akorda.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

# 9. Čelična gitara

Ono što čini "Čeličnu gitaru" najboljom okladom je preslatka kolekcija visokokvalitetnih gitara, efekata u stvarnom vremenu i obrade pojačala. Možete koristiti deset vrhunskih gitara, 16 trenutnih efekata i osam pojačala da biste imali bolju kontrolu nad svojim tonom.

Da biste imali pravi zvuk od čelika na pedali, imate mogućnost upotrebe MIDI-ja ili akcelerometra kako biste imali savršenu kontrolu nad pedalama za savijanje žica. Postoji i lijevi način rada koji vam omogućava savladavanje gitare. Možete spremiti neograničeni broj unaprijed postavljenih postavki i lako ih izvesti / uvesti.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

# 10. TabToolkit

Tab Toolkit je sjajan za sviranje gitare, basa i bubnjeva. Uz izvrsnu kontrolu brzine, A / B petlju i korisne vodilice instrumenata, učenje čini praktičnijim.

Omogućuje vam odabir dijela koji želite naučiti, a čak vam omogućuje i potpunu kontrolu nad zvukom svake pjesme. Trgovina kartica sastoji se od stotina točno prepisanih pjesama s kojima biste rado stali. Također možete prenijeti svoje omiljene pjesme s računala, pa čak i pretraživati ​​na mreži. Što je još važnije, podržava brojne formate zapisa s više staza, poput Guitar Pro, Power Tab.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

Odjava

Sada maksimalno iskoristite ove fantastične gitarske aplikacije da biste poboljšali svoje vještine i postali puno bolji gitarist. Te aplikacije mogu biti od velike pomoći u pružanju zabave i potrebnih smjernica za postizanje izvrsnosti.

Možda ćete htjeti pročitati i ove popise aplikacija poput:

  • Najbolje aplikacije za uređivanje glazbe
  • Apple Music alternative
  • Najbolje karaoke aplikacije
  • Najbolje iPhone i iPad aplikacije za otkrivanje glazbe

Imate li povratnih informacija? Recite nam to u odjeljku za komentare.