Blog

Najbolje bežične banke napajanja za iPhone X i 8 Plus 2021. godine

Budući da je bežično punjenje konačno prihvatilo nove iPhone uređaje, mislim da mnogi ljudi još uvijek ne bi bili vezani uz tradicionalni način punjenja. Za promjenu, skoro sam se oprostio od žičnog punjenja. Ako ste i vi s moje strane toka, zahvalni biste na brzini pregledati najbolje banke bežičnog napajanja za iPhone X, iPhone 8/8 Plus.

 1. VIJESTI Bežični prijenosni punjač Power Bank
 2. Zračna vanjska baterija PowerOrigin tvrtke AideaZ
 3. Kenu Bingebank Power Bank bežični punjač
 4. Q bežična prijenosna baterija
 5. Wireless Power Alliance tvrtke Bee TIMES
 6. Izvrsna vanjska baterija tvrtke Gnceei
 7. AUKEY bežična banka napajanja
 8. Baterija Power Bank tvrtke BONAI
 9. Panergy - prijenosna bežična banka napajanja
 10. BLAVOR bežična banka napajanja

1. NOVINE

Ako ste u potrazi za srednjom bankom napajanja koja se također može udvostručiti kao bežični punjač, ​​NEWDERY bi bio bolji izbor. Power bank ima relativno dobru bateriju od 10000 mAh koja može više puta napajati vaš pametni telefon.

Zahvaljujući podršci za brzo punjenje od 18 W, može vam omogućiti i punjenje iPhonea velikom brzinom. Što se tiče brzine bežičnog punjenja, postavljena je na 10 W, što je pristojno.

Power bank nudi UL certifikat o sigurnosti kako bi zaštitio vaš pametni telefon od nekoliko opasnosti poput prenapona i prekomjerne struje. Uzimajući u obzir ove značajke, Čini se da su NEWDERY dobra kupnja po cijeni od 24,99 USD.

USP: Sigurnost s certifikatom UL

Pogledajte na Amazonu

2. AideaZ

Ovaj litij-ionski litij-ionski vanjski punjač za 10000 mAh produžuje sesiju gledanja vašeg pametnog telefona s rezervom, tako da nikada nećete propustiti još jednu epizodu svoje omiljene emisije.

Nadalje, jedina je prijenosna banka napajanja koja kombinira ekskluzivni metalno postolje od lijevanog metala, Qi-bežično punjenje i nano usisni držač telefona za učinkovitost i praktičnost.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. Bežični punjač Kenu Bingebank Power Bank

Ovaj litij-ionski vanjski punjač od 10000 mAh proširuje sesiju gledanja vašeg pametnog telefona s rezervom, tako da nikada nećete propustiti još jednu epizodu svoje omiljene emisije.

Nadalje, jedina je prijenosna banka napajanja koja kombinira ekskluzivni metalno postolje od lijevanog metala, Qi-bežično punjenje i nano usisni držač telefona za učinkovitost i praktičnost.

USP: S postoljem

Pogledajte na Amazonu

4. P

Za one koji traže minimalističku bežičnu banku napajanja, ova ponuda Q-a bila bi jedan od najboljih izbora. Osim prijenosnog dizajna, vanjski punjač dolazi s tri kabela za punjenje koji vam omogućuju istodobni rad više uređaja. Dodajte tome funkciju brzog punjenja PD 18W i potpuno je opremljen za turbo punjenje vaših iPhona iz 2017. (ili drugih podržanih uređaja).

Što se tiče kapaciteta baterije, ona ima pristojnu bateriju od 10000mAh koja vaše uređaje može puniti više puta. Na sigurnosnom dijelu, Q vanjski punjač dolazi s dodatnom obranom za zaštitu vaših uređaja od nekoliko prijetnji poput kratkog spoja, prekomjernog struje i prenapona. A s LCD indikatorom prikazuje i preostalu snagu kako biste mogli pratiti razinu napunjenosti baterije.

USP: PD 18W brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

5. PČELA VREMENA

Bee TIMES nudi vam bežičnu bateriju koja se puni brže od ostalih prijenosnih punjača. Pomoću ulaza DC 5V / 2A ovu bateriju napajanja možete napuniti dva puta brže i iPhone X napuniti četiri puta bežično i šest puta USB kabelom.

S dva USB izlaza i bežičnim punjenjem možete istovremeno puniti tri uređaja. Radi sigurnosti vaših iPhonea, Bee TIMES štiti vaše uređaje od prekomjernog punjenja, prekomjernog pražnjenja, prenapona i prenapona.

USP: Kolosalna baterija

Pogledajte na Amazonu

6. Gnceei

Gnceei je stvorio čudovište od power bank-a, koje ima kapacitet baterije od 25000mAh za istovremeno punjenje četiri uređaja. Jedan uređaj možete puniti bežično, a tri uređaja žicom. Ova ultra kompaktna banka napajanja izgledom podsjeća na vaš iPhone. Ne-glomazan profil lako je nositi u svojoj putnoj torbi.

Za žično punjenje možete koristiti tri izlaza velike brzine od 2,4 A. Gnceei je izgradio pametni digitalni zaslon, što jasno pokazuje vijek trajanja baterije prijenosnog punjača. Uživajte u punjenju iPhonea u pokretu!

USP: Tanka profla

Pogledajte na Amazonu

7. AUKEY

Aukey je dobro poznato ime u industriji dodatne opreme za punjenje. Dakle, ova bežična banka napajanja zaslužuje da se pokuša u ovom pregledu. Što se tiče dizajna, ima izgled džepa koji se može udobno uvući i izvući iz džepa.

Baterija od 80000mAh razmjerno je niska. Međutim, možete računati na to da će pružiti sigurnije i učinkovitije rješenje punjenja za vaš iPhone. Uz to, isporučuje i snagu od 18 W koja vaš pametni telefon može ubrzati velikom brzinom.

Štoviše, vanjski punjač dolazi s načinom slabe struje za punjenje za napajanje slabih struja uređaja ispod 60 mAh, uključujući fitness trekere, Bluetooth slušalice i još mnogo toga.

USP: Također može puniti slabe struje

Pogledajte na Amazonu

8. BONAI

Evo kućišta baterije koje ima veći kapacitet i manju veličinu. Korisan je i prenosiv, snage 32800mAh. Omogućuje istovremeno punjenje dva uređaja radi dodatne udobnosti.

Nadalje, ima ugrađene LED svjetiljke, koje su dovoljno svijetle da pomažu u hitnim slučajevima. Također ima čvrstu građu koja sprječava oštećenja od prašine, udaraca, padova itd. Napokon, pametni sklop osigurava zaštitu od prekomjernog punjenja, kratkog spoja i nestabilnosti napona.

USP: Kapacitet velike snage

Pogledajte na Amazonu

9. Panergija

Ova ponuda iz panergije učinila mi se prilično učinkovitom. Baterija od 25000mAh omogućuje mu punjenje iPhonea nekoliko puta. Osim toga, podrška za Qi bežično punjenje osigurava vam veću fleksibilnost za punjenje uređaja.

S tri ponuđena izlazna priključka možete odjednom napajati više uređaja. Savršeno za dugo putovanje na kojem morate izaći na kraj s uređajima gladnima energije. Još jedna značajka koju vrijedi uzeti u obzir su ugrađeni kabeli koji osiguravaju da vam nije potrebno nositi kabele za punjenje uređaja.

Što se tiče izdržljivosti, panergija ima robusnu konstrukciju koja može ugodno pobijediti. Po cijeni od 31,99 dolara, relativno je jeftiniji od mnogih drugih rivala vani.

USP: Sigurno i učinkovito rješenje punjenja

Pogledajte na Amazonu

10. BLAVOR

BLAVOR nudi Qi power bank kompatibilan s vašim iPhone 8, 8 Plus i X serijom. Prijenosni punjač od 10000 mAh opremljen je litij polimernom baterijom s izlazom 5V 2,1A. LCD indikator napajanja prikazuje stanje baterije ove banke napajanja. IPhone možete puniti dva-tri puta.

Prije nego što ova banka moći stigne do vašeg praga, ona prolazi kroz niz eksperimentalnih ispitivanja, a zatim joj se dodjeljuju Ul certifikati. BLAVOR je upotrijebio vrhunski ABS vatrootporni materijal za proizvodnju elegantne i tanke baterije.

USP: UL certifikati

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Koja je tvoja omiljena Qi power banka?

Pretpostavimo da ste uživali pregledavajući ove vrhunske bežične vanjske punjače. Usput koji ste odabrali za svoj iPhone i po čemu se ističe.

Mislila sam da biste voljeli pročitati i ove postove:

 • Najbolje banke moći za iPhone
 • AirPower alternative za iPhone
 • Najbolji bežični nosači za automobil za iPhone
 • Najbolji bežični punjači za iPhone