Blog

Najbolje aplikacije Apple Watch Timer u 2021

Bez obzira želite li raditi intervale u pravo vrijeme tijekom rada, spavati na vrijeme ili nikada ne zakasniti ni na jedan korak tijekom kuhanja, ove najbolje aplikacije Apple Watch timera mogu vam biti od velike pomoći! Aplikacije za odbrojavanje mogu vam pomoći da pratite svoj posao ili bilo što što vam je važno. Mogu vas upozoriti da na vrijeme obavite određeni posao. Također ih možete u potpunosti prilagoditi da bolje odgovaraju vašim potrebama. Želite jedan za svoj pametni sat? Krenite istraživati ​​neke od najboljih aplikacija za timer za watchOS!

# 1. Jednostavno kuhanje timer

Jednostavno kuhanje Timer je posebno dizajniran da vam omogućuje kuhanje prema predviđenom vremenu kako ne biste zakasnili. Možete unijeti detalje koraka i vremena koja su vam potrebna za određene predmete u obroku i nastaviti s kuhanjem.

Zvučna i vizualna upozorenja obavještavaju vas kada je korak spreman za poduzimanje. Dodatak Danas omogućuje vam praćenje koji korak započinje sljedeći i koliko dugo dok obrok ne bude spreman za posluživanje.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

# 2. Tajmer intervala za sekunde Pro

Seconds Pro je ono što vam treba da biste ostali u najvišem ritmu! Aplikacija vam omogućuje lako stvaranje vremenskih odbrojavanja i dolazi s raznim gotovim predlošcima za brži rad. Također govori interval na vašem lokalnom jeziku, tako da ostajete svjesni preostalog vremena.

Da biste u igru ​​unijeli više zabave, glazbu također možete koordinirati s timerima. Aplikacija podržava Bluetooth senzore otkucaja srca koji vam omogućuju da konfigurirate zaslon tako da prikazuje vaš trenutni puls i procijenjene kalorije sagorijene tijekom vašeg treninga. Štoviše, odbrojavatelje možete podijeliti i s prijateljima putem Facebooka i Twittera.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

# 3. Ponovite mjerač vremena

"Ponavljanje odbrojavanja" sadrži čisto korisničko sučelje i omogućuje vam postavljanje i praćenje odbrojavanja. Možete postaviti koliko će vremena tajmer raditi za svako ponavljanje. Zatim ostavite aplikaciju da provjerite odbrojavanje ili zatvorite aplikaciju da biste dobili obavijest o svakom ponavljanju.

Dobijte podsjetnike da pijete vodu ili se koncentrirate na posao uz planiranu stanku. Aplikacija može biti presudna u povećanju vaše produktivnosti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Budilnik HD

"Alarm Clock HD" je svestran i dolazi s nekoliko značajki prilagođenih korisniku. Aplikacija vam omogućuje postavljanje više alarma, pa čak i prilagodbu pomoću omiljenih boja.

Također možete stvoriti svoj popis za reprodukciju i mirno zaspati pomoću odbrojavanja vremena. Omogućuje vam da pogledate i svoje najnovije tweetove. Dohvatite lokalne vremenske informacije poput temperature, opisa vremena i detalja o vjetru kako biste u skladu s tim planirali svoje putovanje. Štoviše, možete pročitati i najnovije vijesti iz Google RSS čitača.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

# 5. Tajmer +

"Timer +" je jedna od mojih omiljenih aplikacija za odbrojavanje. Omogućuje vam istovremeno postavljanje više odbrojavanja i omogućuje vam zadržavanje kartice na njima. Dok radi u pozadini, moći ćete koristiti druge aplikacije bez zatvaranja odbrojavanja.

Aplikacija vam omogućuje ponavljanje odbrojavanja do 64 puta. Widget za danas omogućuje vam ugodno praćenje odbrojavanja. Nadalje, ima podršku značajke VoiceOver, koja je neizmjerno korisna za osobe s oštećenjem vida.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Vaš odabir?

Koju ste od gore spomenutih aplikacija odabrali? Bilo bi mi drago da znam njegovo ime i značajke koje su vam se svidjele u njemu. Osim toga, javite mi aplikacije koje biste željeli vidjeti na ovom popisu.

Željeli biste zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje aplikacije Apple Watch Reminder
  • Apple Watch Alarm aplikacije
  • Najbolje aplikacije Apple Watch Fitness
  • Najbolje aplikacije za kalkulator za Apple Watch