Blog

Kako uzeti slofie na iPhoneu 11, 11 Pro i 11 Pro Max

Appleova linija iPhonea 11, 11 Pro i 11 Pro Max iz 2019. godine ima neviđenu kameru i značajke koje vam mogu pomoći u igranju društvenih mreža. Jedna specifična značajka koja mi je zapela za oko je usporeni selfie koji je tehnološki div vrlo pametno nazvao Slofie. Ali što je to i kako uzeti slofie na iPhoneu 11, 11 Pro i 11 Pro Max?

Bilo milenij ili ne, svi su se ukrcali na selfie ludi vlak. Kao rezultat toga, gotovo svi proizvođači pametnih telefona privlače korisnike značajkama kao što su način ljepote, portret, širokokutni selfie, između ostalog. Apple se već neko vrijeme ističe ovom igrom s jedinstvenom tehnologijom i idejama kao što su portreti s omogućenom TrueDepth i Memoji's.

U stvari, novi iOS 13 i iPadOS donose neke fantastične nove atribute Memojiju. I ove godine Apple donosi nešto uzbudljivo, jedinstveno i inovativno u vašu selfi igru. Naučimo više o značajci:

Što je "Slofie"

Potpuno nova značajka u modelima iPhone 11 koja omogućuje 12MP TrueDepth prednjoj kameri za snimanje videozapisa brzinom od 120 sličica u sekundi. Kad su ovi okviri usporeni, dobit ćete oštar usporeni selfie. Kad je značajka najavljena tijekom Appleovog događaja 10. rujna, izgovorena je kao "slofie".

Primjetno je da je Apple ubrzo shvatio potencijal ove nove značajke i 13. rujna prijavio se za američki zaštitni znak. U dokumentu Apple definira slofie kao "računalni softver za preuzimanje za snimanje i snimanje video zapisa". To implicira da Apple ne želi da bilo koja druga tvrtka osmisli aplikacije za kamere s oznakom slofie; osiguravajući da slophiji ostanu ekskluzivni za nove iPhonee.

Kako snimiti Slofie na iPhone 11, 11 Pro ili 11 Pro Max

Značajno je da na novim iPhoneima nema aplikacije slofie niti slofie načina rada. Značajka se u Appleovoj aplikaciji za kameru jednostavno naziva "slo-mo", a evo kako je možete koristiti za snimanje usporenog selfija:

Korak 1. Otvori Fotoaparat aplikaciju na vašem iPhoneu 11.

Korak 2. Aktivirajte prednju kameru pomoću okretanje perspektive dugme.

Korak # 3. Odaberite Slo-mo opcija povlačenjem gumba brojčanik načina rada nadesno.

Korak # 4. Dodirnite snimiti i uzmi svoj Slofie.

Nadam se da ćete se dobro zabaviti snimajući slofie.

Iako su zaista korisne za vaše avanture na društvenim mrežama, ovakve su značajke uglavnom za pravljenje posebnih trenutaka s obitelji i prijateljima. I ne samo kako bi spomenute trenutke učinili zabavnijim i bogatijim događajima, već ih se rado sjećali zauvijek. Osim toga, Apple je u ažuriranje iOS-a 13 ugradio i neke sjajne značajke, posebno u aplikaciju Photos. Pogledajte ih odmah !!

  • Kako sakriti fotografije i videozapise na iPhoneu i iPadu
  • Kako brzo pretvoriti fotografiju uživo u video u iOS 13 na iPhoneu