Blog

watchOS 7: Kako izravno ažurirati softver na Apple Watchu

Važno je redovito ažurirati Apple Watch najnovijim softverom. To će nastaviti raditi glatko i sigurno. Štoviše, najnoviji watchOS 7 može se pohvaliti nekim sjajnim značajkama koje će poboljšati vaš životni stil. Dobra vijest je da je čitav postupak vrlo lak i praktičan od samog vašeg sata bez potrebe za vašim iPhoneom. Dakle, krenimo dalje i pogledajte kako ažurirati softver izravno na Apple Watchu.

Kako izravno ažurirati softver WatchOS na Apple Watchu

Prije nego što nastavite s ažuriranjem, morate se pobrinuti za ove tri stvari.

  • Osigurajte da vaš Apple Watch ima najmanje 50% baterije ili više tijekom ažuriranja
  • Nemojte uklanjati ili ponovno pokretati punjač tijekom ažuriranja i instalacije
  • Neka vaš Apple Watch bude povezan s WiFi mrežom i pobrinite se da ne zaglavi između ažuriranja.

Kad se uvjerite u gore navedene stvari, prijeđite na donji postupak za izravno ažuriranje softvera watchOS 6 na vašem Apple Watchu.

Korak 1.Pokreni Aplikacija Postavke na Apple Watchu i dodirnite Općenito.

Korak 2. Sad odaberite Ažuriranje softvera opcija iz općih postavki, sada će provjeriti ima li ažuriranja. Ako je dostupno ažuriranje za watchOS, dodirnite Preuzmite i instalirajte opcija.

Korak # 3. Nakon što se ažuriranje preuzme u Apple Watch, dodirnite Instalirati a zatim dodirnite Nastavite.

To je to! Kao što sam već rekao, pripazite da je baterija Apple Watcha 50% ili veća, ako ne, postupak instalacije će se zaustaviti i stvorit će nepotrebnu gužvu!

Samo u slučaju da nešto pođe po zlu tijekom instalacije i razmišljate o degradiranju softvera, dopustite mi da vam kažem da niža razina degradiranja watchOS 6 nije moguća. Jedini način da to učinite je posjetiti najbližu Apple Store i okušati sreću! Mogli bi to učiniti, ali nisu sigurni u to!

Završne riječi!

Ako se suočite s bilo kojim problemom tijekom ažuriranja ili instalacije watchOS 6 na vašem Apple Watchu, odmah nas obavijestite u odjeljku za komentare! Naši stručnjaci vodit će vas do rješenja.

Preporučeni postovi za čitanje!

  • Kako instalirati aplikacije na Apple Watch
  • Uparite Bluetooth pribor s Apple Watchom
  • Kako izbrisati ugrađene aplikacije u Apple Watchu
  • Kako razdvojiti Apple Watch i iPhone