Blog

Kako resetirati zaboravljenu lozinku za Windows i Mac

Zahvaljujući dolasku nekoliko vrhunskih upravitelja lozinki poput 1Password 7, upravljanje lozinkama postalo je manje zamorno. Međutim, ona ostaje neželjena vježba u kojoj vrlo malo ljudi uživa raditi.

Iako nikad nisam volio raditi s previše lozinki, pomirio sam se s postupkom da se spasim od dileme. I na sreću, uspio sam bez problema upravljati svim svojim lozinkama do zadnjeg tjedna kada se duh vratio niotkuda!

iSunshare Windows Password Genius za Mac i Windows pregled

Posljednjih nekoliko mjeseci potpuno sam se prebacio na svoj potpuno novi MacBook Pro. Odjednom sam trebao koristiti neke datoteke koje su bile lokalno pohranjene na mom starom Windows računalu. A kad sam otišao po njih, zaboravio sam administratorsku lozinku.

Dok sam tražio alat za oporavak izgubljene korisničke lozinke, naletio sam na iSunshare Windows Password Genius. Pokušao sam resetirati lozinku i na sreću je dobro uspio u resetiranju zaboravljene lozinke za Windows. Tada sam odlučio napisati kratku kritiku o tome!

Pa kako funkcionira ovaj alat za oporavak lozinke za Windows 10?

"Windows Password Genius" radi prilično pouzdano. Prvo morate stvoriti disk za resetiranje na USB-u ili CD-u / DVD-u. Nakon toga morate pokrenuti računalo pomoću USB pogona. A onda ćete dobiti opciju za resetiranje lozinke.

Kako je postupak jednostavan, nećete se suočiti s nikakvim problemom pri prolasku kroz cijeli postupak. Osim toga, cijeli je postupak siguran i nećete izgubiti podatke.

Mogao bih provući cijeli zadatak u roku od 10 minuta. Dakle, mogu reći da je prilično brzo.

Koji su zahtjevi?

Kao što je gore spomenuto, potreban vam je USB pogon ili CD / DVD za stvaranje diska za oporavak. Osim toga, trebate punu verziju Windows Password Genius i računalo.

Softver radi i sa sustavima Windows i Mac. Štoviše, podržava čak i starije verzije sustava Windows i macOS.

Dostupno za besplatnu probnu verziju

Još jedna značajna stvar koja mi se svidjela kod ovog alata za poništavanje lozinke za Windows 10 je što je dostupan za besplatno probno razdoblje. Stoga ga možete instalirati na računalo da biste na brzinu zavirili u ono što nudi prije nego što krenete u premium verziju.

Ako vam je potreban praktični softver za resetiranje lozinke, sada je pravo da ga nabavite. Ovaj je softver trenutno dostupan po cijeni od samo 19,95 USD sa 29,95 USD - što je prvotna cijena.

Kako resetirati lozinku administratora za Mac ili Windows PC pomoću iSunshare Windows Password Genius

Bilješka: Ako imate neke datoteke na USB pogonu, svakako ih spremite prije nego što nastavite s postupkom.

Korak 1. Kao prvo, umetnite USB pogon u računalo.

Korak 2. Sada lansirajte iSunshare softver na računalu i odaberite vrstu uređaja poput USB pogon ili CD / DVD-ROM a zatim ga odaberite na padajućem popisu.

Korak # 3. Zatim kliknite Počnite gorjeti dugme.

Korak # 4. Sada biste trebali vidjeti uspješan skočni prozor. Kliknite U redu.

Korak # 5. Sljedeće, trebaš pokrenite računalo s USB-a.

Korak # 6. Sad, moraš utikač pokretan USB pogon u zaključano računalo sa sustavom Windows.

Zatim pokrenite zaključano računalo i kada vidite logotip dobavljača pritisnite Tipka za mogućnost pokretanja.

Korak # 7. Kad se pojavi izbornik za pokretanje, morate označiti USB pogon i pritisnite Enter za pokretanje računala s njega.

Sad će softver otkriti instalacijski pogon i brzo ga skenirati.

Dalje, trebali biste vidjeti ime registriranih korisnika. Sada možete odabrati korisnika i kliknuti na Resetiraj lozinku. Zatim to potvrdite.

Korak # 8. Sljedeće kliknite na Ponovno podizanje sustava gumb i izvadite svoj USB pogon.

To je sve narode!

Kupite iSunshare

Presuda

Ovaj alat za poništavanje zaporke za Windows 10 do maksimuma je. Prilično je jednostavno i djeluje učinkovito.

Trebam li vam ga preporučiti? Da. Ako često imate posla s zaboravljenim zaporkama, ovaj biste alat trebali držati pod svojim radarom.

Što se tiče cijene, čini se da je malo na višoj strani. Međutim, ako cijelu stvar povedete u perspektivu i vidite koliko vam zgodno vraća izgubljeni ključ, možda ćete biti spremni za cijenu.