Blog

Najbolje priključne stanice za radio sa satom za iPhone 6s Plus 2021. godine

Apple Watch gotovo je promijenio koncept tradicionalnih satova koji prikazuje samo vrijeme. Problem je u tome što nisu svi Apple Watch gledali na zapešću. Istodobno, nije zgodno iPhone otključavati svaki put samo da biste provjerili vrijeme, pogotovo kada ste na poslu ili zauzeti u kuhinji. Da bismo se riješili ovog problema, napravili smo pregled nekih od najbolji dokovi za iPhone 6s i 6s Plus s budilicom i radiom.

# 1. iHome iPL23

Ono što iHome iPL23 čini dobrom pogodnošću je sposobnost brige o svim vašim osnovnim potrebama. Mislim, možete ga koristiti za sigurno punjenje iPhonea, a uz to i uživati ​​u slušanju FM radija.

Pokretan tehnologijom reason8, nudi prilično impresivan zvuk visoke vjernosti. Stoga možete uživati ​​u strujanju pjesama s uređaja.

Kad vam bude na raspolaganju budilica, moći ćete biti u korak sa svojim vremenom. Tu je i tajmer za isključivanje koji vam omogućuje automatsko isključivanje glazbe.

USP: Zvuk visoke vjernosti

Pogledajte na Amazonu

# 2. Jensen

Čini se da je "Jensen" dobra opklada i za vaše glazbeno iskustvo i za punjenje uređaja. Dock može držati vaš iPhone i u pejzažnom i u portretnom načinu rada za poboljšano gledanje.

Jensen je certificiran za energetsku zvijezdu i pruža visokokvalitetni stereo zvuk. A s četiri unaprijed postavljene postavke EQ-a, dobivate i mogućnost prilagodbe kvalitete zvuka.

Priključna stanica također ima FM radio prijemnik s do 20 unaprijed postavljenih postavki za uživanje u radio programima. Osim toga, dvostruka budilica i uključivanje daljinskog upravljača čine je izuzetno funkcionalnom opcijom.

USP: Certifikat energetske zvijezde

Pogledajte na Amazonu

# 3. iHome iPL24

Ovo je još jedno vrhunsko pristanište za iPhone tvrtke iHome. Kvaliteta za koju sam smatrao da je izuzetno zahvalna u iPL24 vrhunska je kvaliteta zvuka zahvaljujući zvučnici разум8. Stoga, ako tražite priključnu stanicu koja može raditi i kao učinkovit zvučnik, imajte to na umu.

FM radio sa 6 memorijskih postavki dovoljno je dobar da vam dopušta neke od vaših omiljenih programa. Dvostruka budilica može vam vrlo dobro doći kada dopuštate da budete u koraku s užurbanim načinom života. Nadalje, možete odabrati iPL24 u dvije boje poput sive i ružičastog zlata.

USP: Razlog8 komora zvučnika

Pogledajte na Amazonu

# 4. DPNAO

Kao višenamjenski dock, DPNAO je prošao moj test s prilično dobrim brojevima. Najbolja stvar u tome je osjetljiva kvaliteta zvuka zahvaljujući dvostrukim zvučnicima visoke vjernosti. Također ćete ga povezati s drugim audio uređajima kako biste u zabavu unijeli više zabave.

20 FM radio stanica unaprijed postavljenih nikad neće propustiti nijedan vaš omiljeni radio program. Postoji funkcija dvostrukog alarma koji će vam pomoći da budete u toku s vremenom. A da ne spominjemo timer za spavanje koji vam može oživjeti glazbeno iskustvo noću.

USP: Dvostruki zvučnici visoke vjernosti

Pogledajte na Amazonu

# 5. Tyler

"Tyler" je solidan sa svih aspekata. Međutim, cijena (26,95 USD) puno je niža od mnogih njegovih suparnika. Možete savršeno držati svoj pametni telefon u pejzažnom načinu za udobno gledanje medija.

Sadrži dvostruki sustav zvučnika; dock ima kvalitetu da vaša glazba zvuči bolje. Sadrži lijepu LED budilicu s praktičnim prigušivačem svjetline.

Pomoću USB priključka priključna stanica omogućuje napajanje ne samo vašeg iPhonea već i Android uređaja. Ljubaznošću ugrađene antene; Tyler se može pohvaliti snažnim radio prijemom.

USP: Snažan radio prijem

Pogledajte na Amazonu

# 6. iHome iPL8XHG

Čini se da je iHome iPL8XHG s 49,95 USD (u trenutku pisanja ovog članka) razuman posao. Dock ima gotovo sve kvalitete da bi bio dobar punjač za iPhone i ugledan zvučnik.

Stereo upravljački programi visoke kvalitete i komore zvučnika Reason8 omogućuju mu pružanje pristojnog zvuka. Dakle, svidjet će vam se streaming glazba dok radite na računalu ili se opuštate na kauču.

FM radio sa šest unaprijed postavljenih postaja može biti do oznake za zabavno slušanje radija. Uz to, nudi veliki zaslon s pozadinskim osvjetljenjem koji prikazuje više stvari poput vremena, radio stanice, vremena alarma i još mnogo toga.

USP: Stereo upravljački programi visoke vjernosti

Pogledajte na Amazonu

# 7. Homtime

Iako je po cijeni (39,99 USD) puno niži od većine svojih suparnika, Homtime je bez premca u većini odjela. A kvaliteta koja ga čini toliko dražesnim je dobro izgrađena. Dvostruki USB priključci omogućuju vam punjenje više uređaja odjednom.

Sposobnost pružanja izlaza do 3,1 A čini ga zaista učinkovitim u usisavanju vašeg uređaja boljom brzinom. Opremljen dvostrukim upravljačkim programima od 6 W, nudi lijepu kvalitetu zvuka bez ikakvih izobličenja.

Glasnoću možete prikladno prilagoditi pomoću fizičkih tipki. Značajke poput FM radija i digitalne budilice dodatno poboljšavaju njegov profil.

USP: Dvostruki upravljački programi od 6 W

Pogledajte na Amazonu

# 8. Philips AJT3300 / 37

Ovo podnožje za iPhone tvrtke Philips pristojna je opcija. Dobro je ugrađen i savršeno funkcionira omogućujući vam sigurno napajanje uređaja. Uz upravljanje kabelima bez ikakvih nereda, osigurava da vaš stol ostane uredan.

Na njega možete brzo povezati svoj iPhone i bežično strujati glazbu. Ugrađeni mikrofon isporučuje čist zvuk tako da imate neprekinuti razgovor bez upotrebe ruku.

Uz dostupnost odbrojavanja vremena za isključivanje, možete ga postaviti da automatski zaustavi strujanje glazbe nakon određenog vremena. Štoviše, dvostruka budilica nudi vam fleksibilnost da postavite više vremena buđenja kako bi uvijek bilo usklađeno s vremenom.

USP: Ugrađeni mikrofon

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Pronašli ste pravu opciju za svoj specifični zahtjev? Koji je to i koje su osobine koje ste u njemu pronašli cijenjene? Bilo bi sjajno znati svoj odabir u komentarima.

Htjeli biste sustići i ove postove:

  • Najbolje banke iPhone 6s / 6s Plus Power
  • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth slušalice
  • Najbolji iPhone 6s / 6s Plus nosači za automobil
  • Najbolji iPhone 6s / 6s Plus auto punjači