Blog

Kako omogućiti blokiranje i identifikaciju poziva na iPhoneu koristeći Truecaller

Blokiranje poziva od neželjene pošte, robo-pozivatelja, telemarketera ili prevaranata postalo je nevjerojatno jednostavno uvođenjem iOS-a 10. S razvojnim programerima koji imaju proširenje aplikacije za telefonske zalihe, imamo nekoliko mogućnosti da te neželjene pozive držimo podalje. Truecaller je jedna od najboljih telefonskih aplikacija za prepoznavanje i blokiranje pošiljatelja neželjene pošte. Sada također može saznati je li poziv prijavljen kao neželjena pošta ili je dobro poznato poduzeće. Stoga nećete propustiti važne pozive. Da vidimo kako to funkcionira!

Kako omogućiti blokiranje i identifikaciju poziva koristeći Truecaller na iPhoneu

Bilješka: Obavezno preuzmite Truecaller na svoj iPhone. Dostupan je besplatno, a također je kompatibilan s iPadom i iPod touchom.

Korak 1. Pokreni Postavke aplikacija na vašem iPhoneu → Pomaknite se prema dolje i dodirnite Telefon.

Korak 2. Sada morate dodirnuti "Blokiranje i identifikacija poziva”Pod Pozivi.

Korak # 3. Na kraju, prebacite prekidač pored Truecaller.

To je to! Od sada, kad god se javi bilo koji poziv, aplikacija će automatski prepoznati je li od neželjenog pošiljatelja ili poznatog poduzeća.

Postoje neke druge aplikacije poput Hiya koje vam također mogu biti od velike pomoći u potpunosti izbjegavati pozive prevaranata.

Prema Truecalleru, oko 20 milijuna američkih kupaca godišnje izgubi 7,4 milijarde dolara zbog neželjenih poziva. U Indiji korisnici mobilnih uređaja mjesečno primaju više od 300 milijuna prevara. Nakon ovako masovne prijetnje neželjene pošte, isplati se biti vrlo oprezan.

Postoji još jedna važna značajka u aplikaciji Telefon koja se zove „Najavite pozive“. Kada se aktivira, iPhone tjera da izgovori ime pozivatelja ako se nalazi na popisu kontakata. U slučaju da broj nije naveden na vašem popisu kontakata, on govori da je to nepoznat broj.

Kakav je vaš stav o Truecalleru i znatno poboljšanoj aplikaciji Phone? Javite nam svoje povratne informacije o njima.

Možda biste voljeli pročitati: Kako sakriti ID pozivatelja na iPhoneu

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found