Blog

Rušenje Super Mario Run-a na iPhoneu i iPadu: Kako to popraviti

Do prije nekoliko sati imao sam glatko jedrenje na novoj igračkoj senzaciji nazvanoj "Super Mario Run". Taman kad sam se spremao izazvati svog najboljeg prijatelja, beskrajna pokrenuta igra počela se rušiti na mom iPhoneu.

Aplikacija igre bi se s vremena na vrijeme srušila kad bi se pokrenula. U nekoliko navrata srušio se kad sam upravo htio iskopati zlato usred uzbudljive seanse. Srećom, nekoliko trikova pomoglo mi je riješiti problem. Evo ih!

Kako riješiti problem s padom Super Mario Run-a na iPhoneu i iPadu

Rješenje # 1. Prisilno ponovno pokrenite iPhone

Jedan od prvih trikova koji sam pokušao riješiti problem pada ove beskrajne trkačke igre bio je ponovno pokretanje sile. Srećom palo mi je.

Jednostavno pritisnite i držite tipku za UKLJUČIVANJE / Isključivanje i tipku Početna odjednom desetak sekundi na iPhoneu i iPadu dok na zaslonu ne vidite Appleov logotip.

Na iPhoneu 7 i 7 Plus morate odjednom pritisnuti i držati tipku za uključivanje / isključivanje i tipku za smanjivanje glasnoće.

Rješenje # 2. Donja postavka prikaza i postavka grafike

Ako prvi trik ne uspije riješiti problem, smanjite prikaz, kao i grafičku postavku igre, ponovo pokrenite iPhone i pokušajte ga ponovo igrati.

Rješenje br. 3: resetirajte sve postavke

Pokušajte resetirati uređaj na tvorničke postavke. Neće ukloniti fotografije ili podatke s vašeg pametnog telefona. Idite na Postavke → Općenito → Resetiraj → Resetiraj sve postavke.

Rješenje # 4. Je li vaš iPhone pretrpan prostorom? Oslobodite pohranu

Nedostatak prostora na vašem uređaju može uzrokovati pad sustava. Krenite na ovaj post da biste očistili iPhone bez brisanja fotografija ili aplikacija i preuzeli puno prostora za pohranu.

Rješenje br. 5: Vratite svoj iPhone kao novi

Ako vam nijedan od gore spomenutih trikova ne pomogne riješiti problem rušenja, vratite svoj iPhone kao novi. To vam može pomoći riješiti slučajni problem s rušenjem aplikacije. Svakako napravite sigurnosnu kopiju uređaja prije nego što krenete u postupak vraćanja.

To je to!

Siguran sam da vam ovi savjeti mogu riješiti ovaj problematični Super Mario Run.

Možda biste trebali pogledati ove najbolje savjete za pametno igranje ove igre na uređaju. Taman kad vam dosadi, isprobajte ove izvrsne alternative.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found