Blog

Kako zaustaviti miganje ikonama aplikacija na iPhoneu X serije

Kad god smatram da je neka aplikacija beskorisna ili mi više nije potrebna, izbrišem je. Postupak uklanjanja aplikacije na iPhoneu 8 ili starijoj verziji prilično je jednostavan. Samo dodirnite i zadržite aplikaciju koju želite snimiti sa svog uređaja, a kad se aplikacije počnu micati, dodirnite gumb "X" na aplikaciji, a zatim pritisnite tipku Delete u skočnom prozoru za potvrdu. Na kraju pritisnite gumb Početna da biste završili. Ali kako zaustaviti miganje ikonama aplikacija nakon uklanjanja aplikacije na iPhoneu X, Xs, Xs Max i XR jer nema gumb Početna?

Kako napustiti način uređivanja nakon brisanja aplikacija na iPhoneu X, Xs, Xs Max i XR

Korak 1. Prvo morate unijeti način uređivanja na iPhoneu. Da biste to učinili, morate dodirnite i držite ikonu aplikacije.

Korak 2. A kad se aplikacija počne tresti, Gumb Gotovo pojavit će se u gornjem desnom kutu. Dodirnite ga.

To je sve narode!

Ikone aplikacija vratit će se u normalu.

Kako se gumb Gotovo nalazi u kutu, moje ga oči nisu mogle primijetiti u početku. Stoga sam mislio da je jedini način da izađem iz načina uređivanja pritiskanje bočnog gumba. Ali to uopće nije bilo prikladno. Srećom, moje su oči ubrzo pronašle blago skriveni gumb.

Vaše mišljenje:

Kakav je bio vaš život bez gumba Početna na iPhoneu X serije? Jeste li se navikli na početnu traku ili vam se ne čini tako prikladnom kao tipka Touch ID? Postoji način na koji možete dobiti virtualni gumb Home na svoj iPhone X ili noviji da biste izveli neke osnovne funkcije poput jednostavnijeg snimanja zaslona.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Kako koristiti dostupnost na iPhoneu X, Xs, Xs Max i XR
  • Kako prisilno ponovno pokrenuti iPhone i iPad
  • Kako iPhone staviti u način oporavka (svi modeli)
  • Kako poboljšati vijek trajanja baterije iPhonea