Blog

Najbolje aplikacije za trudnoću za iPhone i iPad u 2021. godini

Nijedno svjetovno zadovoljstvo nikad se ne može mjeriti s radošću koja dolazi s majčinstvom. Kako je novi život upravo počeo cvjetati u vašoj maternici, sada ćete morati voditi računa ne samo o svom zdravlju, već i o djetetovom. Ako razmišljate o ruci pomoći koja vas može voditi i pomoći vam u praćenju razvoja vašeg djeteta, naše najbolje aplikacije za praćenje trudnoće za iPhone mogu vam biti od velike pomoći na mnogo načina. Prvo i najvažnije, nude savjete stručnjaka kako biste se besprijekorno nosili sa određenim izazovima koji se javljaju tijekom trudnoće.

I drugo, moći ćete komunicirati s velikom zajednicom očekivanih roditelja i razmjenjivati ​​misli. Štoviše, ove iPhone aplikacije za praćenje beba također pružaju 3D interaktivnu vizualizaciju rasta fetusa. Dakle, pripazit ćete na napredak svog malog čuda i uhvatiti nezaboravne trenutke za uspomenu!

1. Praćenje trudnoće i beba

Ova je daleko najpopularnija aplikacija za praćenje trudnoće za iOS. Ono što ovu aplikaciju čini tako učinkovitom jest sposobnost da vam s lakoćom pratite razvoj vaše bebe iz dana u dan.

Da biste krenuli, dovoljno je samo unijeti datum djeteta i aplikacija će vam početi pružati prave savjete i što očekivati ​​tijekom trudnoće. Aplikacija vas u potpunosti pokriva od stručnih vodiča, korisnih članaka do najnovijih vijesti o roditeljstvu.

Također, pogledajte videozapise kako biste otkrili praktične vodiče i pridružite se velikoj zajednici roditelja kako biste razmijenili misli.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. BabyCentre

"BabyCentre" je cjelovit program za praćenje beba i nezaobilazna aplikacija za buduće mame. Aplikacija vas vodi glavnim savjetima za trudnoću, a nudi i videozapise o razvoju fetusa.

Možete unijeti datum djetetovog roka kako biste dobili željene informacije i stvari koje se očekuju tijekom trudnoće. Postoji mnogo alata za praćenje nekoliko važnih stvari poput težine i promjena u vašem tijelu.

Pročitajte stručne članke o razvoju fetusa i iskoristite dnevni kalendar materinstva. Uz to, povežite se s roditeljima koji očekuju da podijele savjete i pomognu onima koji trebaju profesionalne savjete.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Ovia Tracker za trudnoću

Iskoristite maksimum od personaliziranih savjeta kako biste bili informirani o svim aspektima trudnoće! Ovia nudi personalizirane vodiče kako biste s lakoćom mogli pažljivo pratiti sve potrebne stvari.

Aplikacija dolazi s potpuno prilagodljivim alatom za praćenje zdravlja kako biste bili sigurni da možete savršeno pratiti svoje zdravlje. Sadrži izuzetno praktičan kalendar koji će vam pomoći da sve bude u potpunosti organizirano.

Aplikacija vam šalje tjedna izvješća o napredovanju trudnoće. A zahvaljujući integraciji s Apple Healthom, s lakoćom ćete moći dijeliti podatke o krvnom tlaku i težini.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Kvrga - odbrojavanje trudnoće

Bump pruža 3D interaktivnu vizualizaciju rasta vaše bebe. Možete komunicirati s vizualizacijom svoje bebe i naučiti mnoge vitalne stvari poput promjena koje se događaju u vašem tijelu i kako se vaša beba razvija.

Istražite savjete kako biste pronašli najbolji način za prihvaćanje trudnoće i majčinstva. Ako imate bilo kakvih pitanja, postavite ih stručnjacima i dobijte brze odgovore iz tri različita izvora.

Štoviše, The Bump vam omogućuje dokumentiranje trudnoće izradom tjednog albuma vašeg rastućeg trbuha.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Trudnoća klica

Budući da je bio dio top 50 magazina Time Magazine i Appleove „Osnovne aplikacije za roditelje“, „Sprout Pregnancy“ izuzetno je hvaljena aplikacija za trudnoću.

Zahvaljujući jedinstvenoj 3D interakciji možete upoznati čudesni svijet svoje bebe i otkriti svaku važnu stvar. Interaktivni pokreti poput udarca nogom i otkucaja srca omogućuju vam praćenje razvoja na zabavan način.

Snimite fotografije trbuha i zabilježite sve svoje nezaboravne trudničke misli i trenutke. Alati poput tragača utega, brojača udaraca i mjerača kontrakcije čine vaš zadatak prilično jednostavnim.

Nadalje, možete koristiti personalizirani vremenski slijed kako biste s lakoćom pratili sve bitne stvari.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. HiMommy

Što se tiče praćenja trudnoće kao nezaboravnog iskustva, HiMommy je taj koji se posebno ističe.

Ova vam aplikacija svakodnevno šalje informacije o vašem mališanu s prekrasnom grafikom. Dakle, ostat ćete upoznati s prosječnom težinom i dužinom vaše bebe, kao i s načinom na koji raste.

Imate li što za podijeliti s drugim budućim majkama? Pridružite se stalno rastućoj zajednici da biste pomogli drugima i podijelili svoje iskustvo. Štoviše, HiMommy podržava pet jezika poput engleskog, njemačkog, poljskog, ruskog i španjolskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Njega sjaja

Ono što mi se najviše svidjelo u “Glow Nurture” je potpuno prilagodljivo korisničko sučelje, zajedno sa značajkama jednostavnim za upotrebu koje praćenje razvoja fetusa čine praktičnijim.

Aplikacija sadrži nekoliko dobro dizajniranih grafikona koji pružaju bolji uvid. Pomoću alata za praćenje simptoma možete pratiti svaku suptilnu promjenu.

Zahvaljujući pravovremenim upozorenjima, nećete zaboraviti nijednu važnu stvar. Osim toga, ova aplikacija za praćenje beba omogućuje vam izvoz simptoma trudnoće, težine, lijekova i drugih zdravstvenih podataka u PDF obliku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Praćenje trudnoće i aplikacija za bebe

Iz različitih perspektiva, čini se da je ova aplikacija za trudnoću tvrtke Mobile Dimension LLC idealan alat za buduću majku. Ima Kontroler kontrakcije za praćenje kontrakcija i za slanje rezultata liječniku.

Bacite pogled na personalizirane informacije i pratite svojih devet mjeseci trudnoće iz tjedna u tjedan. Svaki tjedan šalje informacije o veličini bebe i novosti o razvoju.

A s izuzetno korisnim kliničkim smjernicama, omogućuje vam upravljanje kliničkim smjernicama za postizanje ciljeva za povećanje tjelesne težine i rasta trbuha.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. WebMD trudnoća

Trudnoća WebMD-a više je nego dovoljno dobra da nudi pouzdani vodič za trudnoću. Uz korisne informacije i personalizirane savjete, aplikacija osigurava da ostanete informirani o rastu vaše bebe.

Aplikacija sadrži više od 900 članaka koje su odobrili liječnici i mogu vam biti od velike pomoći u tome kako se nositi s promjenama koje dolaze tijekom trudnoće. Pregledajte prezentacije i slijedite sigurnosne savjete.

Pratite bebino i zdravstveno stanje pomoću nekoliko ključnih značajki, poput tragača za simptomima, mjerača težine i krvnog tlaka, brojača udaraca i mjerača kontrakcije. Štoviše, sudjelujte u brižnoj Zajednici za trudnice kako biste komunicirali s istomišljenicima i dijelili misli.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Pozdrav trbuhu: Pratilac trudnoće

Ovdje je najljepši i najnoviji vodič za roditelje koji očekuju. Prepun profesionalnih savjeta za trudnoću, Hello Belly kreiraju stručnjaci. I svaki detalj dat je jednostavno, bez ikakvih teških medicinskih informacija.

Postoji više od 400 praktičnih savjeta na zabavan način. 3D i AR vizualizacije djeteta u maternici izmamit će vam osmijeh. Da biste bili mirni, u aplikaciji možete koristiti meditacije i gledati video satove joge.

Budite u toku s popisima i priručnicima koji uključuju simptome i detalje o prehrani.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

To je poprilično to! Dakle, to sažima naš pregled najboljih aplikacija za praćenje beba za iOS.

Vaš odabir?

Neka vi i vaša beba ostanete zdravi! Sad kad ste dobili idealan prikaz imovine svakog posebnog trenutka. Također, pročitajte izvrsne priče kako biste otkrili više o jedinstvenom svijetu vašeg malog prvaka i o tome kako se dobro slaže.

Želite uputiti i ove postove:

  • Najbolje iPhone i iPad aplikacije za žene
  • Aplikacije za roditelje za iPhone i iPad
  • Najbolje dijetetske aplikacije za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found