Blog

Najbolji nosači automobila iPhone 6s / 6s Plus 2021

Jeste li spremni za praćenje vožnje ili navigaciju pomoću GPS-a? Željeli biste odabrati jedan od najboljih nosača automobila iPhone 6s / 6s Plus da biste imali puno bolje iskustvo rada bez ruku u pokretu.

Uz rotaciju od 360 stupnjeva, ovi nosači automobila nude optimalan kut gledanja. Lako se lijepe na većinu površina i iPhone sigurno drže na mjestu. Nadalje, dizajnirani su da budu kompaktni i lagani kako biste ih lako mogli nositi. Prođimo kroz ovaj popis 10 najboljih držača za nosače automobila za iPhone 6s / 6s Plus da bismo dobili jedan za vaš pametni telefon!

Brze poveznice:

 • Bestrix
 • Ainope
 • SOAIY
 • Newward
 • TaoTronics
 • XSPUS
 • BITI
 • iOttie
 • TechMatte
 • Mpow

# 1. Bestrix

Korištenjem CD utora, Bestrix je sigurno montiran bez ljepila i usisnih kapica. Nosač za automobil dolazi s rotirajućom glavom od 360 stupnjeva koja pruža optimalan kut gledanja za nevjerojatna iskustva bez ruku.

Podesiva stezaljka osigurava da vaš iPhone ostaje čvrsto netaknut na svom mjestu, a također pomaže u jednostavnoj montaži i demontaži uređaja. Držač nosača je lagan i jednostavan za nošenje. Još važnije, nećete trebati ukloniti futrolu da biste savršeno montirali svoj pametni telefon.

USP: Rotirajuća glava od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 2. Ainope

Izuzetno čvrste konstrukcije, Ainope je dizajniran da bude dugoročni pratitelj vašeg pametnog telefona. Sadrži stabilnu ruku koja čvrsto drži vaš iPhone. Uz ljepljivi dizajn usisavanja, nosač automobila može se stabilno zalijepiti za ploču s instrumentima ili vjetrobransko staklo.

Možete prilagoditi teleskopsku ruku koja se može proširiti od 3,1 do 5,1 in da ima željene kutove gledanja. Kuglični zglob s rotacijom od 360 ° omogućuje vam postavljanje iPhonea i okomito i vodoravno. Na kraju, nosač automobila Ainope dolazi s jednogodišnjim jamstvom.

USP: Optimalni kutovi gledanja

Pogledajte na Amazonu

# 3. SOAIY

SOAIY se može pohvaliti multifunkcionalnošću 3 u 1. Zahvaljujući fleksibilnom gusjem vratu i rotiranju za 360 stupnjeva, pametni telefon možete postaviti vodoravno, okomito ili ga čak nagnuti po želji kako biste imali najbolji kut gledanja.

Proširivi rukohvat s neklizajućim nogama i površinom drži vaš uređaj čvrsto zaključanim. Postoji bočni gumb koji pruža udoban rad jednom rukom. Osim toga, funkcionira kao nadležni automobilski punjač i napaja dva uređaja odjednom.

Sadrži i automobilski voltmetar s LED zaslonom koji kružno prikazuje napon baterije vašeg vozila, napon punjenja i struju punjenja.

USP: Nosač za automobil sa sigurnim punjačem

Pogledajte na Amazonu

# 4. Newward

Nosač automobila Newward ima dugačku ruku do 13 inča koja drži vaš iPhone blizu vašeg pogleda. Ljepljiva gel vakuumska čaša omogućuje nosaču automobila da čvrsto prianja na većinu površina.

Možete ga jednostavno prilagoditi kako biste imali najprikladnije iskustvo gledanja. Štoviše, svoj ćete uređaj moći bez problema instalirati i ukloniti. I na kraju, nosač za automobil dolazi u četiri opcije u boji.

USP: Snažna ljepljiva gel usisna čaša

Pogledajte na Amazonu

# 5. TaoTronics

TaoTronics je spreman da vaš iPhone stabilno drži i nudi nevjerojatna iskustva bez ruku. Ovaj nosač za automobil dolazi s vrlo jakim usisnikom s ljepljivim gelom koji čvrsto prianja na većinu površina.

Podstavljena leđa i prikladna poluga za podešavanje održavaju vaš uređaj bez ogrebotina. Kako je u potpunosti prilagodljiv, imat ćete izvrstan kut gledanja. Jednostavni gumb za otpuštanje osigurava da nemate neugodnosti prilikom demontaže uređaja.

USP: Izvlačiva ruka za 180 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 6. XSPUS

Smatram da je XSPUS vrlo impresivan. Postoji nekoliko osobina zbog kojih je ovaj nosač automobila vrijedan pogleda. Prvo, ima siguran mehanizam zaključavanja koji održava vaš iPhone netaknutim.

Drugo, možete fino podesiti izvlačivu ruku kako biste imali prikladnije kutove gledanja. Gumica omogućuje držaču telefona da s lakoćom pričvrsti ploču s instrumentima.

Uz pomoć brzog gumba moći ćete lako ukloniti svoj pametni telefon. Nadalje, čvrsta konstrukcija pomaže mu da izdrži neravnine.

USP: Čvrsta konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

# 7. BITI

Jedna od najzapaženijih karakteristika nosača za automobil BE je rad jednom rukom. Stoga nećete imati problema s postavljanjem ili demontažom uređaja u pokretu. Kao i bilo koji drugi gornji nosač za automobil, i on se može u potpunosti prilagoditi vašim specifičnim potrebama za gledanjem. Održava vaš uređaj sigurno zaključanim. Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj univerzalni nosač za automobil vrlo je izdržljiv.

USP: Brza instalacija i uklanjanje

Pogledajte na Amazonu

# 8. iOttie

Jedna od najboljih kvaliteta nosača automobila iOttie je ta što ga možete lako ukloniti. Za razliku od ostalih nosača koji se lijepe za površinu, ovaj nosač automobila može se lako ukloniti. Poluga za zaključavanje pomaže vam da instalirate nosač bez ikakvih muka; jednom povucite ručicu za glatke površine, a dva puta za teksturirane površine.

Štoviše, ovaj nosač možete instalirati na armaturnu ploču i vjetrobransko staklo automobila; prema svojoj udobnosti i udobnosti, možete odlučiti gdje želite smjestiti iPhone. Prije ugradnje, uvjerite se da površina nije prljava ili prašnjava.

USP: Jednostavan i siguran mehanizam zaključavanja

Pogledajte na Amazonu

# 9. TechMatte

Još jedan nosač automobila za magnetske ventilacije, ali ovaj je od tvrtke TechMatte. Ovaj nosač automobila može se pohvaliti kompaktnim i ekonomičnim dizajnom; vrlo je jednostavno instalirati ovaj nosač na otvor za automobil. Samo stavite tanku MagGrip pločicu unutar zaštitne futrole vašeg iPhonea i popravite malu MagGrip magnetsku kopču u otvoru za zrak vašeg automobila.

Magnetska sila pobrinut će se da vaš iPhone bude stabilan; budući da ovaj nosač automobila ne steže vaš iPhone, na telefonu možete uživati ​​u radu bez ometanja.

USP: Jaki neodimijski magneti

Pogledajte na Amazonu

# 10. Mpow

Ova ponuda tvrtke Mpow jedna je od najomiljenijih na Amazonu (četiri zvjezdice od 7K recenzija kupaca). Pa, po čemu se ovaj nosač automobila ističe?

Prvo i najvažnije, ima izdržljivu konstrukciju i ima vrhunski mehanizam za zaključavanje. A drugo, zakretna kuglasta glava potpuno je rotirajuća kako biste osigurali optimalan kut gledanja.

Širinu ruke možete jednostavno prilagoditi pritiskom na tipku. Sklopiva držača omogućuju vam punjenje uređaja bez muke. Osim toga, moći ćete odabrati Mpow u tri lijepe boje poput crne, sive i crvene.

USP: Sklopiva stopala za držanje

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Odjava

Po čemu se ovi nosači automobila razlikuju od njihovih konkurenata? Podijelite svoje vrijedne povratne informacije u komentarima u nastavku.

Po meni se tri glavne osobine ističu ovim nosačima nosača. Sposobnost pružanja optimalnog kuta gledanja, sigurnog držanja uređaja i zaštite pametnog telefona od nule. Osim toga, vrlo su lagani i kompaktni.

Želite pogledati i ove postove:

 • Najbolji iPhone 6s / 6s Plus auto punjači
 • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth slušalice

Bilješka: Ovdje navedene cijene spomenute su na pridruženim portalima tijekom pisanja ovog članka.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found