Blog

Najbolji slučajevi držača prstena za iPhone 8 2021. godine

Futrola za prsten zgodna je stvar za pametni telefon. Ono što futrolu od prstena čini tako korisnom je sposobnost pružanja protukliznog držanja, a ujedno i bolji kut gledanja za veću praktičnost hands-free iskustva. Volio sam koristiti futrole s prstenom jer su pripremljene i za selfije i za vrijeme videozapisa. Kako bi bilo da istražite neke od najboljih futrola za prsten za iPhone 8?

Svi ovi kućišta prstena imaju lijep dizajn. Imaju trajnu ugrađenu strukturu i čvrsto se uklapaju u iPhone. Osim toga, mogu podnijeti šok, a ujedno nude i bolji štit za kameru i prsten. (Tražite iPhone 8 Plus? Preskočite ovdje.)

# 1. JETech HD prozirna futrola za prsten za iPhone 8

JETech ima privlačan kristalno čist dizajn. Kada je ovaj slučaj uključen, vaš će pametni telefon moći prikazati svoj izgled sa željenim štihom. Izrađen je od vrhunskog TPU i PC materijala, opremljen je kako bi pružio bitnu zaštitu uređaju.

Tehnologija zračnih jastuka zaštitila je sva četiri ugla ovog prozirnog kućišta. Prsten možete okretati za 360 stupnjeva radi boljeg kuta gledanja. Na kraju, ovaj prozirni kućište dostupan je u samo dvije boje: crnoj i HD prozirnoj.

USP: Kristalno čisto

Pogledajte na Amazonu

# 2. ICONFLANG futrola za rotacijski prsten za 360 stupnjeva za iPhone 8

ICONFLANG je stvoren da bude funkcionalan slučaj. Čvrstom konstrukcijom više je nego sposoban srušiti slučajne neravnine i spriječiti da ogrebotina ošteti eleganciju vašeg pametnog telefona.

Ugrađeni držač prstena lako se okreće kako bi pružio savršen kut za gledanje medija. Također ga možete pričvrstiti magnetskim nosačem automobila kako biste pametni telefon koristili bez ruku na pogonu. Uz to, ova futrola za držač prstena dostupna je u više boja.

USP: Protiv ogrebotina

Pogledajte na Amazonu

# 3. DESOF futrole za ultra tanki prsten za iPhone 8

Kao kompaktan i prijatan suputnik za iPhone 8, ne možete pogriješiti s "DESOF". Poklopac ima robustan stražnji dio računala, dok okvir amortizira zahvaljujući TPU materijalu. Meke TPU tipke nude taktilne povratne informacije.

Izrađen od legure cinka, nosač prstena je prilično čvrst. Prsten možete koristiti za sigurno držanje pametnog telefona, a također ga poduprite u željenu orijentaciju za ugodno iskustvo gledanja medija. I da, ugrađeni metal također omogućuje rad s magnetskim nosačima automobila za bolje iskustvo rada bez ruku u pokretu. Što se tiče varijanti boja, DESOF dolazi u sedam opcija živahnih nijansi.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 4. Zaštitna futrola ProCase s držačem prstena za dršku za iPhone 8

Ono što mi je zapelo za oko u ProCaseu je kompaktan dizajn. Pokretan finom kombinacijom računala i TPU-a, izuzetno je izdržljiv. Na njega se u potpunosti možete pouzdati u obranu pametnog telefona od slučajnih udaraca i struganja.

Idealno možete prilagoditi metalni držač prstena kako biste oživjeli svoje vrijeme. Osim toga, držač prstena također se može pričvrstiti na magnetni nosač automobila. Ergonomski dizajn nudi sigurno držanje pametnog telefona.

USP: Ojačana dvoslojna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

# 5. Futrole za držač prstena Ownest 360 za iPhone 8

Šepurite se ljepotom svog iPhonea 8 s ovom prozirnom futrolom od prstena tvrtke Ownest. Omogućuje gledanje medija u više kutova kako bi odgovaralo vašoj udobnosti. Osim toga, futrola učinkovito štiti vaš uređaj od normalnih padova i neravnina.

Precizni rezovi na kućištu omogućuju vam nesmetan pristup svim priključcima i funkcijama uređaja. Prsten na stražnjoj strani izrađen je od metala i tako mirno počiva na magnetskom nosaču automobila. I na kraju, kućište je dostupno u tri različite boje.

USP: Tanak i proziran

Pogledajte na Amazonu

# 6. VEGO fensi simpatična futrola s držačem za prsten za iPhone 8

Ako je vrijeme da krenemo u oči, VEGO bi vrijedilo provjeriti. Blještavog dizajna zahvaljujući blistavom blistavom dijamantu, poklopac plijeni pažnju savršenom lakoćom. No, je li naslovnica samo izgled? Ne!

VEGO ima izdržljivu konstrukciju s tri sloja zaštite. Dakle, vašem iPhoneu 8 neće biti teško boriti se protiv ogrebotina i čak kapi. Kako je držač prstena podesiv, pouzdano može obaviti posao gotovog postolja.

USP: Blistavi dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 7. Guuboly futrola za branik s nosačem prstena za iPhone 8

Kad se raspravlja o modernom kućištu za prsten za iPhone 8, previdjeti Guubolyja bila bi nova ideja. Pa, razlog zašto smatram da je ova naslovnica lijep odabir privlačne su dvobojne boje s tankim oblikom koji pojačavaju količnik stila.

Izrađen od mekog TPU materijala, Guuboly je prilično fleksibilan. To znači da ga je puno lakše instalirati / ukloniti i također ga je prikladnije držati. S izbočinom kamere na stražnjoj strani, podignutom usnom i okvirom otpornim na udarce, poklopac je također na visini zadatka kada je riječ o otpornosti na padove.

USP: Modni dizajn s tankim faktorom oblika

Pogledajte na Amazonu

# 8. Prozirna futrola Nicexx s nosačem prstena za iPhone 8

Ako želite potpuno prozirnu futrolu koja se može upotrijebiti i kao poklopac prstena, Nicexx bi bio jedan od boljih kandidata. Mekane je i fleksibilne konstrukcije uglavnom zahvaljujući TPU materijalu.

Čista stražnja strana sjajno je dopunjena branikom koji apsorbira udarce. Osim što ojačava konstrukciju, okvir također nudi pojačano prianjanje. Nadalje, tvrtka kaže da je kompatibilna s bežičnim punjenjem, tako da ne morate ukloniti poklopac prije punjenja telefona

USP: Kompatibilno s bežičnim punjenjem

Pogledajte na Amazonu

To je to! Nadam se da ste uživali u mom društvu dok ste listali ovaj popis.

Vaš odabir?

Dakle, koji ste od ovih kućišta za prstenje odabrali za svoj pametni telefon? Je li visoko zaštitni ili je malo tanji? Obavijestite nas o tome.

Možda biste htjeli provjeriti i ove postove:

  • Najbolji slučajevi za iPhone 8
  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 8
  • iPhone 8 futrole za branik
  • Najbolje kožne futrole za iPhone 8