Blog

Najbolje aplikacije za reprodukciju video zapisa za iPhone i iPad u 2021. godini

Iako vaši iPhone i iPad imaju zadani ugrađeni video uređaj, on može učiniti samo toliko. Na primjer, ne može reproducirati širok spektar formata ili podržavati značajke poput optimiziranih titlova. Dakle, baš kao i kod aplikacija za fotoaparate ili pozadine, postoji mnoštvo opcija trećih strana koje nude dodatnu funkcionalnost i fleksibilnost. Štoviše, većina je također slobodna za upotrebu. Izaberite između ovih najboljih aplikacija za reprodukciju video zapisa za iPhone i iPad.

 1. PlayerXtreme
 2. Uliti
 3. OPlayer Lite
 4. VLC za mobilne uređaje
 5. MX video uređaj
 6. nPlayer Lite
 7. KM Player
 8. sPlayer
 9. iVideo Player HD
 10. 8player Pro

1. PlayerXtreme

Vjeran svom imenu, ova aplikacija nudi ekstremnu podršku za sve vaše potrebe za reprodukcijom videozapisa. Podržava gotovo sve vrste datoteka, uključujući mkv, m4a, div, avi, flv, mpg i mnoge druge. Također uključuje industrijsku standardnu ​​podršku za HD Audio.

Također možete dodati datoteke titlova na više jezika ili ih preuzeti u stvarnom vremenu. Nadalje, svoje videozapise i filmove možete emitirati na veće zaslone pomoću Apple AirPlay, Roku ili Chromecast.

Cijena: Besplatno (PlayerXtreme Pro - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Uliti

Infuzija premošćuje jaz između iTunesa i vašeg drugog sadržaja. Korisničko sučelje aplikacije privlači pažnju u usporedbi s drugim video uređajima. Očekivano, podržava gotovo sve vrste video formata.

Nadalje, možete pregledavati i reproducirati videozapise pohranjene na računalu ili Macu, u aplikacijama poput Plex-a, Emby-a i Jellyfin-a ili u uslugama u oblaku kao što su Google Drive, Dropbox, OneDrive itd. Nije potreban postupak sinkronizacije!

Cijena: Besplatno (Infuse Pro mjesečno - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. OPlayer Lite

Tražite pouzdanu aplikaciju za reprodukciju filmova za iPad ili iPhone? OPlayer postoji već devet godina i kontinuirano se poboljšava raznim poboljšanjima značajki. Može se nositi s gotovo bilo kojim video ili audio formatom koji mu bacite za besprijekorno iskustvo.

Dalje, možete prilagoditi brzinu reprodukcije od 0,1x ~ 4,0x. Nadalje, podržava reprodukciju pejzaža čak i kad je u uređaju uključena brava za portretnu orijentaciju. Također, kada aplikacija pređe u pozadinu, vaš se videozapis može nastaviti reproducirati bez ometanja.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. VLC za mobilne uređaje

VLC je jedan od široko korištenih media playera na Macu, PC-u, mobitelima i tabletima. Dostupno je besplatno i na iPhoneu i iPadu. Najbolji dio o njemu je korisničko sučelje. Nećete trebati više od 5 minuta da biste se snašli u ovom media playeru.

VLC uređaj podržava gotovo sve video formate. Štoviše, podržava napredne titlove i u potpunosti je kompatibilan sa SSA. Ostale značajne značajke uključuju kontrolu više zvukova i brzinu reprodukcije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. MX Video Player

Ovdje je izvrsna aplikacija za reprodukciju video zapisa za iPhone i iPad koja vam omogućuje brzo rezanje najzanimljivijih ili najdražih dijelova videozapisa i njihovo spremanje u galeriju. To je super zgodno ako želite podijeliti određeni dio filma s prijateljem.

Naravno, podržava sve popularne video formate tako da možete gledati filmove bez ikakve gnjavaže s pretvaranjem datoteka. Također možete kontrolirati razne aspekte, poput brzine reprodukcije i svjetline.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. nPlayer Lite

Ovaj video uređaj omogućuje vam prilagodbu mnogih čimbenika kao što su veličina zaslona, ​​položaj titla, veličina fonta titla, svjetlina i još mnogo toga. Naravno, podržani su svi popularni formati datoteka, tako da nikada nećete imati neugodnosti.

Štoviše, možete uštedjeti prostor na uređaju jer ova aplikacija ima moćne i razne mrežne tehnologije koje vam mogu pomoći u strujanju medija s udaljenih uređaja. Dakle, nema potrebe lokalno pohranjivanje stvari na iPhone ili iPad.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. KM Player

KMPlayer je preuzelo više od 300 milijuna ljudi širom svijeta. Riječ je o besplatnom uređaju za kodiranje koji reproducira gotovo sve vrste video datoteka. Aplikacija također podržava geste dodirom za preskakanje, premotavanje unaprijed ili unatrag prema video datoteci.

Nadalje, može se pohvaliti raznim značajkama kao što su brzi gumb, zumiranje i pomicanje videozapisa, postavke popisa za reprodukciju, postavke titlova i još mnogo toga. Možete čak promijeniti podatke o svjetlini, kontrastu, nijansi, zasićenosti i gama podataka vašeg medija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. sPlayer

sPlayer se ističe svojim čistim i minimalističkim sučeljem. Moglo bi izgledati jednostavno, ali odaje sofisticiranost i funkcionalnost. Može se nositi sa svim video formatima i može se pohvaliti moćnim mrežnim tehnologijama koje vam omogućuju izravno reproduciranje medija s računala ili NAS-a.

Nadalje, podržava razne geste, tako da možete samo pomicati prste kako biste prilagodili položaj reprodukcije, veličinu fonta, glasnoću i svjetlinu titla. Što je najvažnije, sadrži šifriranje mapa, što pomaže da vaši mediji budu privatni.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. iVideo Player HD

iVideo Player HD omogućuje vam reprodukciju videozapisa na mreži s oko 16 popularnih video stranica. Medije možete organizirati u popise za reprodukciju radi personalizacije. Uz podršku nekoliko video formata, uključujući AVI, MP3, WAV, AAC, MOV, MP4, WMV i još mnogo toga, osigurava da se ne suočavate s problemima kompatibilnosti.

Uz to, ona se također obnavlja kao aplikacija za uređivanje videozapisa s mogućnošću obrezivanja i spremanja isječaka u uređaj. Naravno, videozapisima možete upravljati i brisati ih kad god želite. Također, podijelite svoje favorite s prijateljima putem Facebooka ili e-pošte.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. 8player Pro

Ovaj multimedijski uređaj za iPhone i iPad postoji već osam godina, pa je i ustaljeno ime. Reproducira lokalno pohranjene medijske datoteke kao i one s DLNA / UPnP, SMB, FTP, Google Drive i Dropbox poslužitelja.

Nadalje, u aplikaciji možete uređivati ​​i uređivati ​​popise glazbe, što je čini višenamjenskom. Podržava gotovo bilo koji format medijske datoteke kojeg se sjetite, pa je to sve u jednom rješenje za bilo kojeg korisnika.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

Sumirati!

Pa, jeste li već isprobali neku od ovih aplikacija za reprodukciju video zapisa? Javite nam u komentarima u nastavku koji više volite koristiti i zašto.

Možda biste htjeli zaviriti u:

 • Najbolje aplikacije za video konferencije za iPhone i iPad
 • Aplikacije za video chat za iPad i iPhone
 • Najbolji softver za video uređivanje za Mac
 • GAVI - iPhone Chat Video Visual Video Chat
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found