Blog

Wondershare Data Recovery za Mac

Tijekom vremenskog razdoblja na našem Macu imamo puno slika, datoteka, dokumenata i mnogih drugih stvari. Stalno dobivamo nove stvari i brišemo stare. Čini se da sve funkcionira u redu, sve dok jednog dana ne shvatite da ste izbrisali nešto važno. Također, također niste to sigurnosno kopirali nigdje drugdje.

U ovom trenutku trebate spasitelja života; Wondershare softver za oporavak podataka za Mac vam je u pomoć. To je jedinstveni softver za oporavak svih izbrisanih podataka na Macu. Značajke softvera nisu ograničene na preuzimanje podataka s tvrdog diska vašeg Mac računala. Također može oporaviti podatke sa vaše SD kartice, digitalnog fotoaparata i još mnogo toga.

Wondershare Mac Data Recovery Software

Korisničko sučelje

Korisničko sučelje softvera vrlo je jednostavno za upotrebu i svatko tko ima samo osnovno znanje o operativnom sustavu Mac može ga prvi put koristiti kao profesionalac.

Besplatna proba

Wondershare Data Recovery za Mac nudi probnu verziju kako bi vas upoznao sa sučeljem. Ako ste zadovoljni njegovim poslom, tada možete kupiti punu verziju. U probnoj verziji možete koristiti sve značajke softvera. Jedino ograničenje je da nećete moći oporaviti datoteke veće od 100 MB. Skenirat će svaku izgubljenu datoteku na vašem Macu i prikazati vas na zaslonu, ali neće vam omogućiti da oporavite više od 100 MB. Za probnu verziju ograničenje je prilično dobro kako bi vam pomoglo da donesete odluku o kupnji.

Oporavak Mac podataka

Osim oporavka izgubljenih datoteka na Macu, možete izvršiti i oporavak particija, što je prilično impresivno. Jedan od zanimljivih dijelova korištenja ovog softvera je taj što vam omogućuje pregled datoteke prije nego što je odlučite oporaviti. Osim toga, možete odabrati datoteke koje želite oporaviti, a ostatak odbaciti.

Još jedna izvrsna značajka ovog softvera je da čak možete pauzirati postupak skeniranja i oporavka, što možete kasnije nastaviti. To vam pomaže kada imate ogromne podatke za oporavak. Što se tiče podržanih formata datoteka, Wondershare također može oporaviti sve formate dokumenata, gotovo sve video formate, formate slika, audio formate, e-poštu i arhive.

Iako je postupak oporavka pomoću Wondersharea prilično jednostavan, mislili smo vam predstaviti cijeli vodič koji će vam pomoći da dobro razumijete i koristite proizvod. I to je razlog zbog kojeg smo spomenuli detaljni vodič za korištenje softvera za oporavak podataka Wondershare.

Kako oporaviti izgubljene datoteke pomoću Wondershare recovery podataka za Mac

Korak 1. Otvori Wondershare aplikacija na vašem Macu.

Korak 2. Vidjet ćete četiri različite mogućnosti oporavka. Od njih kliknite prvu i to je, “IzgubljenoDatotekaOporavak“.

Korak # 3. Sljedeći zaslon zatražit će od vas da odaberete pogon s kojeg želite skenirati i datoteke za oporavak. Dakle, odaberite particiju. Ispod toga vidjet ćete opciju koja traži odabir vrste datoteke. Ako tražite određenu datoteku, na primjer, video ili sliku, odaberite je. Ispod toga, "OmogućitiDubokoSkenirati"Opcija će biti provjerena. Ova opcija vrši opsežno skeniranje datoteka koje su vrlo davno izbrisane. Skeniranje traje više vremena, pa ako ste datoteku nedavno izbrisali, poništite je.

Korak # 4. Sada kada ste izvršili glavne konfiguracije, kliknite na "SkeniratiGumb "iznad područja za odabir particije.

Korak # 5. Nakon završetka skeniranja dobit ćete popis datoteka i mapa koje je moguće oporaviti. Označavanjem okvira u njihovoj blizini možete odabrati cijelu mapu ili pojedinačne datoteke. Kada završite s postupkom odabira, kliknite na “OporavakGumb na vrhu i odredite put na koji želite da se datoteke / mape obnove.

Nije li to bilo jednostavno? Sad ste dobili osnovnu ideju upravljanja Wondershareom; stvari će biti puno lakše za korištenje drugih opcija softvera. Jednostavno prođite kroz vodič u nastavku da biste naučili koristiti druge mogućnosti oporavka Wondershare.

Kako se koristi značajka oporavka particije u programu Wondershare na Macu

Korak 1. Već biste trebali imati otvoren Wondershare softver, ako ne, onda ga pokrenite na Macu.

Korak 2. Ovaj put kliknite na PregradaOporavak od četiri dostupne opcije.

Korak # 3. U slučaju da imate više tvrdih diskova, odaberite onaj s kojeg želite oporaviti izbrisanu particiju. Možete odabrati brzo pretraživanje ili dovršiti pretraživanje. Sveobuhvatna pretraga skenirat će puno dublje i oduzima mnogo više vremena.

Korak # 4. Sljedeći je korak odabir particije, pa kliknite na “Pretražite particiju" dugme. Možete omogućiti "Oporavak sirove datoteke" ako želite odrediti vrste datoteka. Za skeniranje je potrebno, čak i više vremena, ali učinkovito djeluje na oporavak izbrisanih fotografija.

Korak # 5. Nakon što obavite zamorne zadatke, kliknite na “Skenirati" dugme.

Korak # 6. Sada odaberite mape datoteka da se želite oporaviti, baš kao i mi ranije.

Korak # 7. Sve što sada trebate je kliknuti "Oporavak"I navedite mjesto.

Kako nastaviti postupak oporavka Wondershare na Macu

Korak 1. Nakon izvršavanja opcije skeniranja imate mogućnost odlučiti hoćete li datoteke oporaviti trenutno ili kasnije. Za to ćete trebati spremiti podatke o skeniranju Wondershare oporavka podataka na Mac, da biste ih kasnije nastavili.

Korak 2. Kad dođete do popisa datoteka i mapa koje se mogu oporaviti, primijetit ćete gumb na vrhu s natpisom "Spremi informacije o skeniranju, ”Kliknite na njega.

Korak # 3. Sljedeći korak tražit će od vas da navedete put na koji želite spremiti podatke o skeniranju. Dakle, odaberite mapu u koju ga želite spremiti.

Korak # 4. Sada bilo kada u budućnosti, kada želite oporaviti datoteke, pokrenite softver i na glavnom zaslonu odaberite „Nastavak oporavka”I navedite put na koji smo spremili podatke o skeniranju. Tada će se pokrenuti postupak oporavka.

Kako oporaviti datoteke s memorijske kartice pomoću Wondershare na Macu

Korak 1. Baš kao i ranije, osnovna stvar je pokretanje softvera na vašem Macu.

Korak 2. Sljedeći je korak povezivanje memorijske kartice s Mac računalom pomoću čitača kartica.

Korak # 3. Sada na Wondershare softveru kliknite na “IzgubljenoDatotekaOporavak.”

Korak # 4. Na sljedećem zaslonu odaberite memorijsku karticu. Također možete odrediti vrste datoteka, opcije dubinskog skeniranja kao što smo to učinili u prvom vodiču.

Korak # 5. Klikni na "SkeniratiGumb i pričekajte dok postupak ne završi.

Korak # 6. Kao i sve ostale opcije, i ovdje odaberite datoteke / mape koje želite oporaviti, a zatim kliknite na “Oporavak"I navedite put.

Kako oporaviti datoteke s digitalnog fotoaparata pomoću Wondershare na Macu

Korak 1. Spojite svoj digitalni fotoaparat na Mac.

Korak 2. Pokrenite Wondershare aplikaciju i odaberite “Izgubljena datotekaOporavak.”

Korak # 3. Na sljedećem zaslonu, umjesto odabira tvrdog diska, odaberite svoj digitalni fotoaparat. Slično memorijskoj kartici, i ovdje možete odabrati vrste datoteka i druge mogućnosti skeniranja.

Korak # 4. Udari "SkeniratiGumb i zgrabite kokice dok postupak ne završi.

Korak # 5. Odaberite datoteke / mape koje želite oporaviti i kliknite na “OporavakGumb na vrhu.

To je to; osim podataka za oporavak s digitalnog fotoaparata i memorijske kartice, izgubljene podatke možete obnoviti i s vanjskog tvrdog diska. Morat ćete odabrati "Oporavak izgubljene datoteke", a zatim vanjski tvrdi disk. Ostatak konfiguracije ostaje isti.

Kao što je ranije rečeno, probna verzija dolazi s ograničenjima i zato se naziva probnom verzijom. Ako ste impresionirani proizvodom, punu verziju možete kupiti za 79,95 USD za godinu dana na jednom Macu. Ako ste previše impresionirani, možete se odlučiti za doživotno članstvo za jedan Mac za 89,95 USD.

Kupite Wodershare Data Recovery za Mac.

Jeste li isprobali Wondershare recovery podataka za Mac? Je li ti se svidjelo? Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentarima, na Facebooku, Twitteru i Googleu Plus.