Blog

Pogledajte arhivirane Instagram fotografije i priče na iPhoneu i Androidu [How-to]

Jeste li ikad arhivirali svoje Instagram postove i kasnije se pitali kamo su nestali ili kako vidjeti sve arhivirane Instagram fotografije i priče na iPhoneu? Ako je odgovor da, dopustite mi da vam pomognem pronaći svoje skrivene postove.

Ako ste koristili ovu aplikaciju za društvene mreže, vjerojatno ste već svjesni da priče automatski nestaju nakon 24 sata. I spremaju se u mapu Arhiva. Ista se stvar događa s postovima koje skrivate.

Ako se ikad predomislite, svoju skrivenu sliku možete pokazati na svom Instagram profilu ili s lakoćom podijeliti svoju priču.

Kako pristupiti arhiviranim Instagram fotografijama i pričama na iPhoneu i Androidu

Korak 1. Pokreni Instagram app na vašem mobilnom uređaju. Zatim dodirnite karticu profila u donjem desnom kutu.

Korak 2. Zatim dodirnite Gumb za arhiviranje.

Korak # 3. Dalje biste trebali vidjeti sve svoje skrivene priče. Ako želite dohvatiti bilo koji od njih, dodirnite onaj koji želite vratiti ponovno u akciju i pritisnite tri točkice na dnu. Nakon toga odaberite Podijeli kao post.

Da biste pregledali svoje arhivirane selfieje i isječke: Dodirnite padajući gumb u središtu na vrhu i odaberite Postovi.

Sada će se svi vaši skriveni postovi pojaviti na ekranu. Pregledajte ih i ako želite arhivirati sliku, dodirnite to. Zatim dodirnite tri točkice gore desno i odaberite Prikaži na profilu u izborniku.

Izvoli!

Završavati…

Nadamo se da ćete sada moći brzo pristupiti svim svojim skrivenim postovima. Ako aplikacija za društvene mreže ne napravi bilo kakve promjene u načinu rada svoje značajke Arhiviranje, gornja metoda i dalje će raditi za vas.

Željeli biste pročitati sljedeće članke:

  • Spremite Instagram fotografije, videozapise i priče na iPhone Camera Roll pomoću prečaca
  • Kako ukloniti fantomske obavijesti iz Instagrama na iPhoneu

Daje li vam se šansa, koja bi mogla biti jedina značajka koju biste željeli dodati u ovu aplikaciju za društvene mreže? Bilo bi sjajno to znati.