Blog

Kako ukloniti igre iz iPhone Game Center

Game Center fantastično je mjesto za pohranjivanje napretka, dostignuća, rangova i ostalih stvari na vašem iPhoneu ili iPadu. Budući da se izravno sinkronizira s vašim Apple ID-om, možete biti sigurni da nećete izgubiti ništa što se odnosi na vaše omiljene igre. Ali isto postaje iritantno kad prestanete igrati određenu igru, ali često primate obavijesti.

Zahvaljujući dostupnoj slobodi igre s Game Centera koje više ne igrate možete lako ukloniti. Postupak je vrlo jednostavan i traje samo nekoliko minuta. Samo slijedite postupak spomenut u ovom članku i opustite se od iritantnih obavijesti.

Kako ukloniti igre iz iPhone Game Center-a koje više ne igrate

Korak 1. Prvo otvorite Centar za igre aplikaciju na iPhoneu ili iPadu.

Korak 2. Na dnu dodirnite Igre kartica da biste vidjeli sve igre povezane s Game Centerom.

Korak # 3. Popis igara uključuje instalirane i deinstalirane igre koje ste povezali s Game Centerom. Sad, samo Prijeđite prstom udesno ulijevo igra koju želite izbrisati.

Korak # 4. Sada ćete vidjeti "Ukloniti", Osim te igre dodirnite je. Ovo će opet otvoriti skočnu poruku za potvrdu. Pa opet dodirnite “Ukloniti.”

Voila! Igra je uklonjena s vašeg računa Game Centera. Napominjemo da ćete uklanjanjem bilo koje igre iz Game Center izbrisati i podatke o igrama pohranjene u Game Centeru, zajedno s redovima, napretkom, postignućima i svim ostalim stvarima. Dakle, ako planirate igrati neku od svojih omiljenih igara u budućnosti, nemojte ih misliti brisati. Kao što ćete tu igru ​​morati započeti ispočetka, a da ne oporavite nikakav napredak.

Koja je vaša omiljena igra na iPhoneu ili iPadu koju volite igrati? Podijelite ga s nama komentirajući ispod ili na Facebooku, Twitteru i Googleu Plus.