Blog

Kako koristiti Snapchat dječji filtar na iPhoneu i Androidu

Jedva da se prašina slegla na senzacionalni Gender Swipe Filter, Snapchat je predstavio još jedan privlačan novi dodatak pod nazivom "Baby Filter". Nije ni čudo, ovaj jedinstveni filtar postao je virusalan s mrežnim korisnicima koji su ga isprobali kako bi privukli pažnju svojim dječjim avatarom slatkog izgleda.

Također sam impresioniran ovim novim dodatkom i dao sam mu priliku da vratim sat unatrag i vidim izgledam li kao dijete preslatko ili ne. Da ne zaboravimo, radi i sa slikom bilo koje poznate osobe, tako da možete saznati kako je vaša omiljena zvijezda izgledala kao dijete.

Ako je i ova senzacija zapela za vas, slijedite kako vam pokazujem kako možete koristiti Snapchat's Baby Filter na iPhoneu i Androidu!

Kako koristiti Snapchatov dječji filtar za trenutno okretanje bilo kojeg lica dječjim

Prije upuštanja u korake, osigurajte da vaš uređaj pokreće najnoviju verziju Snapchata.

Korak 1. Pokreni Snapchat na vašem uređaju.

Korak 2. Kao što je gore spomenuto, ova značajka radi s obje selfie i zadnja kamera.

Dakle, ako svoj izgled želite pretvoriti u dijete, osigurajte da koristite selfie kameru.

Ali ako želite otkriti kako je vaša omiljena hollywoodska ili sportska zvijezda (bilo kome kome se divite) izgledala kao dijete, dodirnite gumb za okretanje fotoaparata u gornjem desnom kutu za upotrebu stražnje kamere. A zatim, usmjerite kameru uređaja na sliku.

Korak # 3. Nakon što postavite lice u prikaz kamere, pritisnite zaslon za prikaz filtara od dna. Zatim prijeđite prstom ulijevo za pristup dječji filtar.

Bilješka: Ako ne nabavite Snapchatov novi dječji filtar, jednostavno dodirnite ikona leće i pretraga Dijete. Kad se prikaže Baby leća, dodirnite Pokušajte s Objektivom. Odjavite se, sada će se pojaviti na popisu filtara.

Onog trenutka kada odaberete ovaj ludi filtar, vaše lice (ili što se toga tiče vaše zvijezde) hoćunista se pretvoriti u dječje.

Ako želite snimiti sliku, jednostavno pritisnite zatvarač. Ali ako želite snimiti video, dodirnite i držite tipku okidača. Nakon što snimite sliku (ili snimite isječak), možete je fino prilagoditi i podijeliti kao i obično.

To je poprilično to!

Recite svoje…

Suočen s velikom konkurencijom poput Instagrama i TikToka, Snapchat prilično naporno radi kako bi ostao u lovu. Gledajući ove potpuno nove filtre, moram reći da se aplikacija za društvene mreže definitivno jako trudi privući pažnju.

Želite pogledati i ove postove:

  • Kako isključiti lokaciju u Snapchatu na iPhoneu i Androidu
  • Kako spremiti Snapchat Video na iPhone
  • Kako trajno izbrisati Snapchat račun
  • Kako napraviti snimku zaslona na Snapchatu bez slanja obavijesti

Kakav je vaš stav o ovom cool filtru? Podijelite svoje povratne informacije s nama.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found