Blog

Najbolji 10,5-inčni iPad Pro Nosači s nosačima iz 2021

Kutije za nosače uvijek su na zahtjev iz nekoliko glavnih razloga: mogućnost pružanja željenih kutova gledanja i nužne zaštite od udara. Osobno ih biram kako bih poboljšao svoje hands-free iskustvo. Sviđaju mi ​​se i oni koji imaju lijep profil i oni prilično mišićavi. Uzimajući u obzir sve bitne osobine, napravio sam nevjerojatan popis najboljih 10,5-inčnih iPad Pro kućišta. Isto tako, voljeli biste ih isprobati za svoj tablet!

Iznimno zaštitnim dizajnom, ove futrole pružaju maksimalnu zaštitu iPadu od padova. Zahvaljujući praktičnom postolju, oni osvjetljavaju vaše iskustvo gledanja medija. Prikladna odjeća lijepo se slaže s vašim iPadom. Iznad svega, većina ih je dostupna u nekoliko opcija u boji kako biste odabrali pravi izbor. Želite li saznati više o njima? Zaronimo zajedno sa mnom!

# 1. i-Blason Halo serija

i-Blason Halo serija izgleda zaista zapanjujuće s poliranim dizajnom. Izrađen je od visokokvalitetnog TPU materijala. Površina mekane teksture ne samo da osigurava prianjanje već i apsorbira šok.

Čista stražnja strana omogućuje vašem iPadu da otkrije svoj šarm bez ikakvih smetnji. Ljubaznošću tankog profila čini preslatko podudaranje s vašim otmjenim tabletom. Sa postoljem na stražnjoj strani imat ćete izvrsno vrijeme za video pod vašim željenim kutom. Štoviše, imate četiri šarmantne boje za odabir najprikladnije naslovnice.

USP: Površina mekane teksture

Pogledajte na i-Blasonu

# 2. KAMII

KAMII kućište za teške terene pripremljeno je da nudi sveobuhvatnu zaštitu vašeg iPada. Konstrukcija od sintetičke kože opremljena je za preživljavanje neravnina. Prednja usna čuva zaslon osjetljiv na dodir kada uređaj padne ravno.

S kabrioletnim postoljem uživat ćete u gledanju medija pod željenim kutom. Glatke strane osjećaju se prilično toplo; olakšavajući rukama nošenje uređaja. Više opcija boja omogućuje vam odabir izvrsnog podudaranja za vaš iPad.

USP: Zaštita cijelog tijela

Pogledajte na Amazonu

# 3. SUPCASE Jednorog Buba PRO serija

Ako je zaštita, u svim opasnostima, ono što tražite, onda nemojte gledati dalje od ovog teškog slučaja. Obdaren mišićavim profilom, ovaj slučaj ne mora ulagati puno truda kako bi srušio utjecaj slučajnih padova. Dvoslojni sloj pojačan je visokokvalitetnim PC i TPU materijalom.

S ugrađenim postoljem moći ćete gledati medije i u pejzažnom i u portretnom načinu. Podignuta usna djeluje kao pouzdana obrana zaslona osjetljivog na dodir vašeg iPada. Točni izrezi zajedno s osjetljivim gumbima osiguravaju vam jednostavan pristup svim funkcijama vašeg uređaja. Dolazi sa zaštitom zaslona za zaštitu zaslona od oštećenja.

USP: Izuzetno zaštitno

Pogledajte na Amazonu

# 4. Prodigy X iz ZUGU CASE

Prodigy X je ono što trebate odabrati kako biste svom iPadu Pro ponudili obranu od 360 stupnjeva. Poklopac je potpuno prilagođen kako bi vaš tablet bio zaštićen, a istovremeno osigurava i udobnu upotrebu uređaja.

Zahvaljujući uglavnom robusnoj strukturi, ovaj slučaj ima snagu izdržati padove do 5 stopa. Magnetsko postolje možete prilagoditi na više kutova kako biste imali ugodnije iskustvo gledanja.

Osim toga, Prodigy X također ima džep u kojem se vaša olovka Apple može sigurno odmarati.

USP: Magnetsko postolje s više kutova gledanja

Pogledajte na Amazonu

# 5. MoKo

MoKo je osmislio vrhunsko kućište za teške uvjete za 10,5-inčni iPad Pro. Kućište ima robusno računalo i mekani TPU, kućište ima izuzetno zaštitno dvoslojno kućište.

Zahvaljujući unutarnjoj ljusci koja apsorbira udarce, vaš tablet ima potpunu zaštitu protiv kapi. Sklopivi stalak omogućuje vam da oslonite tablet u vertikalni i vodoravni kut gledanja. A sa zaštitnikom zaslona, ​​veliki zaslon ima prijeko potreban štit za borbu protiv ogrebotina.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

# 6. NewTrent

Ova ponuda tvrtke NewTrent tvrdi da iPad Pro pruža zaštitu cijelog tijela. I gledajući njegov profil, mislim da ne biste sumnjali u to.

Poklopac ima više slojeva i povišen je rub kako bi zaštitio kameru i zaslon osjetljiv na dodir. Metalno postolje poboljšava i njegov dizajn i funkcionalnost.

Glatko izraženim tipkama dobivate potrebne taktilne povratne informacije. Štoviše, tu je i remen za ruku koji vam omogućuje sigurno držanje iPada.

USP: Zaštita cijelog tijela

Pogledajte na Amazonu

# 7. SKYLMW

Ono zbog čega SKYLMW vrijedi ozbiljno razmisliti je kompaktan i oblikovan dizajn. Iako poklopac ima dizajn otporan na udarce, uopće ne izgleda glomazno.

Kombinacija tvrdog računala i mekog TPU-a glavni je razlog zašto se ističe u upijajućem utjecaju. Uz pomoć točnih izreza, korištenje Lightning porta ili priključka za slušalice ne bi trebao predstavljati problem.

I na kraju, SKYLMW kućište za teške terete dolazi u tri boje poput ružičaste, crne i punašne.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 8. TKOOFN

Lijepog dizajna, TKOOFN može pružiti svestranu obranu vašem iPadu. Mješavina tvrde plastike i mekog silikonskog materijala ojačala je kućište kako bi preživjela padove, a uz to i lako uklonila ogrebotine. Stoga, sve dok je ovaj poklopac uključen, ne biste se trebali brinuti o zaštiti iPada.

Osim robusnog kućišta, TKOOFN dolazi s praktičnim postoljem koje savršeno drži tablet, tako da imate bolji kut gledanja. Što se tiče boja, moći ćete odabrati ovaj otporan na udarce u četiri varijante nijanse.

USP: Dizajn otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

# 9. X-tableta

Prvo što će vam u ovom slučaju privući pažnju s X-Tableta je lijep dizajn. Oblikujući profil s dvobojnim bojama čini ga finim odabirom za one koji vole tamne boje.

Ova zaštitna maska ​​s tri sloja zaštite dovoljno je dobra da zaštiti vaš iPad od udara. Kad govorimo o postolju, on prilično dobro poboljšava vašu upotrebu bez upotrebe ruku. A s neklizajućom vanjskom ovojnicom osigurava prijeko potreban rukohvat za sigurno držanje tableta.

USP: Tri sloja zaštite

Pogledajte na Amazonu

# 10. CASY MALL

Kao teški slučaj, "CASY MALL" je vrlo impresivan. Pohvali se robusnom vanjskom ljuskom, neće pružiti priliku slučajnim padovima da oštete iPad.

Prednja usna i povišena izbočina kamere pružaju dodatnu sigurnost. Kako tipke odgovaraju, dobivate povratne informacije. A što se tiče poboljšanja gledanja medija, postolje može ispuniti vaše zahtjeve.

Naravno, CASY MALL slučaj izgleda pomalo glomazno, ali ako vam je beskompromisna zaštita prioritet, neka dodatna težina ne bi trebala biti velika stvar.

USP: Dodatna zaštita za kameru i zaslon

Pogledajte na Amazonu

Vaš omiljeni slučaj na nosaču?

Koji će se od ovih kućišta postolja spojiti s vašim iPad Pro? Je li to onaj koji ima mišićavo tijelo ili onaj koji je ideja spoja zaštite i stila? Zaista bi bilo sjajno znati svog omiljenog odabira u komentarima u nastavku.

Morali biste pogledati i ove popise dodatne opreme:

  • Najbolji 10,5-inčni iPad Pro slučajevi
  • Futrole za iPad Pro 10,5 inča
  • Najbolje 10,5-inčne iPad Pro kožne futrole
  • Najbolje futrole za tipkovnicu iPad Pro od 10,5 inča