Blog

Najbolje Netflix aplikacije za iPhone i iPad u 2020

Dok sam zaokruživao najnovije emisije i filmove ovog mjeseca te najzanimljivije filmove i serije koji gledaju prekomjerne pijanke koji se očekuju stići sljedeći mjesec, naišao sam na neke od najboljih Netflixovih aplikacija za iPhone i iPad. Tada sam im odlučio dati priliku.

Pa zašto su vam potrebne ove nezavisne aplikacije za Netflix? Pa, oni su dizajnirani da poboljšaju vaše cjelokupno iskustvo. Osim što vam omogućuju praćenje emisija i filmova, oni vam mogu pomoći i u pametnom planiranju vremena za zabavu.

Štoviše, ocjene IMDb-a i Rotten Tomatoes-a osiguravaju da lako možete dokučiti koju dodati na popis za gledanje, a koju izbjegavati. Postoji nekoliko zamjenskih znakova koji nude mnogo više od osnovnih stvari. Da biste otkrili više o tim aplikacijama, zajedno sa mnom morate dugo zaroniti!

Najbolje Netflix aplikacije za iPhone i iPad

1. Onflix

Još jedna Netflixova aplikacija koja vas može sinkronizirati sa svim filmovima i TV emisijama koje se emitiraju ili će se upravo prikazivati ​​na video streamingu je Onflix. Aplikacija nudi unaprijed način praćenja omiljenih emisija i podešavanja u njih kad i kada želite. To na stranu, čini i postupak upravljanja popisom praćenja relativno manje dugotrajnim.

Pruža pravovremena upozorenja o tome kada se određeni pokret doda u Netflixov katalog i kada se određeni ukloni. Stoga nikada nećete propustiti emisije koje su iznad vašeg zahtjeva. Značajno je da je Onflix potpuno besplatan i podržava osam jezika, uključujući engleski i kineski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. TV vrijeme: track emisije i filmovi

Ne možete držati korak s emisijama? Treba vam pametna aplikacija poput TV Time da nikada ne biste propustili nijednu vruću emisiju.

Aplikacija vam omogućuje praćenje emisija iz nekoliko izvora kao što su Netflix, ABC, NBC, CBS, Fox, The CW, Hulu, Amazon, HBO, MTV, Bravo, BBC, Channel 4, ITV, Sky i još mnogo toga. Također nudi personalizirane preporuke prema vašem interesu.

Svoje poglede na epizode možete ponuditi komentarima i memovima. Čak i tapnite na dio u kvizovima i natječite se s drugim ljudima da testirate svoje znanje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. JustWatch - filmovi i TV emisije

U "JustWatchu" možete puno toga voljeti. Prvo i najvažnije, aplikacija vam omogućuje da saznate najnovije filmove i TV emisije od nekoliko pružatelja usluga kao što su Netflix, Amazon Prime Video i drugi. Čim je bilo kakav pokret ili emisija spreman za objavljivanje, aplikacija ga dodaje na popis.

S lako dostupnim alatom za filtriranje, brzo ćete dobiti određene rezultate. Možete pogledati najnovije informacije o TV serijama i filmovima. Osim toga, postoji i mogućnost čitanja sinopsisa i provjere glumačke postave te gledanje najave.

Štoviše, možete pogledati nove i nadolazeće filmove koji se ljuljaju i u kinima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Simkl popisi: TV, Anime, filmovi

Želite li pratiti svoje omiljene TV emisije i filmove s najvećom lakoćom? Simkl popisi mogu biti vaš najbolji ulog.

Da biste krenuli, morate stvoriti prilagođene popise za nadzor i aplikacija će ih automatski ažurirati. Stoga nikada nećete propustiti svoje omiljene emisije ili udarce.

Upozorenja o novim sezonama i epizodama osiguravaju da budete sinkronizirani s najnovijim događanjima. Provjerit ćete detalje o filmu, IMDb, MAL ocjene i iskoristiti TV vodič. Štoviše, tamnu i svijetlu temu možete koristiti za poboljšanje gledanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Chill Remote

Što je s upotrebom praktičnog daljinskog upravljača kako biste iskoristili svoje Netflix vrijeme? Kao što i samo ime sugerira, omogućuje vam reprodukciju, pauziranje, podešavanje glasnoće, pomicanje naprijed / natrag itd. Savršeno ako strfnete Netflix videozapise na Mac ili PC.

Štoviše, možete se kretati kroz najnovije ponude usluge streaminga video zapisa i početi ih reproducirati na računalu. Jedna zgodna značajka je mogućnost dijeljenja snimke zaslona onoga što gledate.

Da biste postavili ovu aplikaciju, potrebno je samo prijeći na chillremote.tv u pregledniku Chrome. Zatim morate dodati proširenje Chill Remote u Chrome. Nakon toga ponudit će šestoznamenkasti kôd koji morate unijeti u aplikaciju na iOS uređaju. Kad to učinite, spremni ste za polazak.

Cijena: Besplatno (potpuna kontrola - mjesečno - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. NMDB - ocjene Netflixa i IMDb-a

Kada postoji mnoštvo Netflixovih filmova i emisija koje se natječu za neposrednu pažnju, jedno pitanje koje često pada na pamet je - što gledati? I ovdje aplikacija kao što je NMDB ima svoju ulogu.

Kao što ste već mogli pretpostaviti, aplikacija navodi sve Netflixove originale s IMDb ocjenama. Kao rezultat toga, postat će vam puno lakše odlučiti koji film zaslužuje vaše vrijeme. I to bez gubljenja vremena.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. BetaSeries

Jedan od najpametnijih načina da se vrijeme prezentacije planira do savršenstva je stvaranje osobnog kalendara za njega. Tako bez napora možete pratiti što čeka u krilu i gledati svoje omiljene serije u unaprijed određeno vrijeme.

Osim što vam omogućuje praćenje emisija, BetaSeries vam također omogućuje otkrivanje poteza. A čim je novi film ili serija spreman za streaming, aplikacija vas odmah obavještava.

Nadalje, u feedu vijesti također imate priliku ocjenjivati ​​poteze i komunicirati sa svojim prijateljima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Izvorno izdanje za Netflix

Uvijek čekam Netflixove originalne filmove ili emisije jer ih je sjajno gledati. To je razlog zašto mi se ova aplikacija čini tako preslatkom.

Omogućuje vam trenutno otkrivanje datuma izlaska svih Netflixovih originala. A podsjetnicima na izdanje osigurava da ćete ih moći sustići.

Bacite pogled na detalje emisije, pa čak i pogledajte videozapise. Ako vam nešto upada u oči, odmah počnite strujati.

Cijena: Besplatno (Uklonite oglase - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. FAST Test brzine

Fast, koji je dizajnirao i razvio Netflix, najjednostavnija je aplikacija za brzinu koju možete pronaći. Aplikacija je brza, jednostavna i potpuno bez oglasa. Preuzmete aplikaciju i pokrenete je. Odmah počinje mjeriti vašu internetsku brzinu. Nakon otprilike 20 sekundi aplikacija pokazuje koliko je brza vaša veza.

Pomoću ovoga možete izmjeriti brzinu Wi-Fi mreže i u skladu s tim podesiti kvalitetu videozapisa na Netflixu. Možete i otići na fast.com i saznati koje su vaše brzine preuzimanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve! Pa, koja vam je Netflix aplikacija za iOS zapela za oko? Ne zaboravite podijeliti svoje povratne informacije i također nam reći o aplikaciji koju vrijedi dodati u pregled.

Neka vaše vrijeme nastupa zadrži Rockin ’...

Kad ste zaljubljeni u gledanje videozapisa, nikada ne želite propustiti najvruće udarce. A zašto biste trebali dok oni donose puno zabave i čak uklanjaju stres.

Još samo jedna stvar prije, obavezno označite ovaj post oznakama jer ćemo ga nastaviti ažurirati tako da uključuje još vrhunskih aplikacija. Osim toga, zavirite u sljedeće priče koje vašem dodavanju vremena mogu dodati više začina.

  • Najbolje Netflixove alternative za video streaming
  • Kako otkazati pretplatu na Netflix s uređaja iPhone, iPad, iTunes i Web
  • Najbolji 4K televizori za Apple TV 4K: Prihvatite sjajnu HDR tehnologiju
  • Otključajte skrivene značajke Netflixa i postanite streaming zvijezda