Blog

Najbolje iPad aplikacije za upravljanje Salesforceom 2021. godine

Učinkovito upravljanje prodajnom snagom ključ je povećanja prodaje. To je vrsta posla koja zahtijeva od vas da budete proaktivni i maksimalno iskoristite svaki potencijalni klijent. Osim toga, također morate pratiti najnovije poslovne trendove kako biste mogli biti ispred svoje krivulje.

Kako bismo vam pomogli pametno upravljati Salesforceom, zabilježili smo najbolje aplikacije za upravljanje Salesforceom za iPad (rade i s iPhoneom). Bez obzira želite li preuzeti kontrolu nad marketingom ili vješto rukovati društvenim mrežama, ove aplikacije mogu presudno promijeniti.

Spremni ste za ubojiti uvid kako biste pobijedili u prodaji? Pa, ove Salesforce aplikacije za iOS nude i profesionalne savjete kako biste mogli bolje razumjeti trend i u skladu s tim planirati. Skočite odmah kako biste saznali više o njima!

Najbolje iPad Apps aplikacije za upravljanje Salesforceom

1. Salesforce

Želite imati cjelovito rješenje za upravljanje prodajom? Ne možete dobiti bolju opciju od ove službene aplikacije od "Salesforcea". Pomoću ove aplikacije možete brzo pristupiti svim svojim CRM podacima i upravljati njima.

Provjerite zakazane događaje i dobijte ažuriranja u stvarnom vremenu kako biste ostali sinkronizirani sa svojim zadacima. Aplikacija vam nudi jednostavan pristup svim vašim prodajnim radnjama i omogućuje vam sklapanje poslova izravno na dohvat ruke.

Možete se povezati sa svojim kolegama i surađivati ​​s njima kako biste postigli svoj cilj. Štoviše, Salesforce vam omogućuje praćenje izvedbe kako biste imali bolji uvid.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Munja terenske službe

Kao što i samo ime sugerira, ovaj je u potpunosti prilagođen da vam omogućava upravljanje vašom terenskom službom. Najbolja stvar u vezi s aplikacijom je što je možete u potpunosti prilagoditi ovisno o vašoj specifičnoj potražnji.

Pomoću preglednog sučelja možete bez napora pripaziti na sastanke za servis, radne naloge, inventar, povijest servisa i ostale bitne informacije. Druge značajne značajke koje ovu aplikaciju čine pravom za novac za prodavače su - navigacija, geolociranje i mapiranje kako biste odmah saznali svoje mjesto i kamo idete.

Također možete skenirati crtične kodove i QR kodove izravno iz aplikacije. Povrh svega, ovu ćete aplikaciju moći koristiti i izvan mreže, što je upravo ono što biste željeli i dalje raditi bez ikakvog štucanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Einsteinova analitika

Ako mislite pomno pratiti najzanimljivije poslovne trendove, odaberite Einstein Analytics kako biste dobili odlučujući uvid. Možete filtrirati i pregledati najnovije podatke. Odmah pristupite svim informacijama i pametno ih upotrijebite za donošenje odluka koje mijenjaju igru.

Na brzinu pogledajte poslovnu izvedbu i upoznajte se što će vladati tržištem u budućnosti. Osim analize tržišta, aplikacija podržava nekoliko jezika, uključujući engleski, češki, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački, grčki, mađarski, indonezijski, talijanski, japanski, korejski, norveški bokmal, poljski, portugalski i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. SalesRabbit | Mobilni CRM

SalesRabbit podigao je Sales Force Management na sljedeću razinu. Omogućuje vam dodjeljivanje teritorija vašem prodajnom osoblju. Osoblje može pratiti njihove potencijalne kupce, praćenja i mnoge druge korisne značajke kako bi povećalo svoju produktivnost i prodaju.

I ne samo to, omogućuje i zakazivanje sastanaka, dijeljenje potencijalnih kupaca i bilješki. Što se prodaje tiče, aplikacija je sposobna prikazati i prezentacije. Integracija karte u aplikaciji olakšava praćenje različitih teritorija različitih prodavača. Što je najvažnije, aplikacija je potpuno besplatna, pa probajte.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Salesforce Marketing Cloud

Upravljanje marketingom izuzetno je ključno za prodajne predstavnike. "Salesforce Marketing Cloud" omogućuje vam jednostavnije vođenje marketinga. Možete držati karticu svojih performansi za e-poštu, graditelj putovanja, studio za automatizaciju i kampanje.

Pauzirat ćete, otkazati i nastaviti za E-poštu i automatizaciju. Pristupite prošlim ili budućim zakazanim porukama u kalendaru. Surađujte sa svojim timom kako biste posao obavili brže i učinkovitije. Nadalje, aplikacija također omogućuje dijeljenje rezultata putem e-pošte.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Social Studio

Ako želite imati potpunu kontrolu nad upravljanjem društvenim mrežama, "Social Studio" je zlata vrijedan. Aplikacija vam omogućava idealno upravljanje aktivnostima društvenih medija na razini poduzeća. Na primjer, s lakoćom možete stvarati, zakazivati ​​i upravljati sadržajem za Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, Pinterest i Google+.

Moći ćete izmjeriti učinkovitost svojih postova, pa čak i odobriti postove prije nego što budu zakazani. Možete odgovarati na postove i komunicirati sa svojim zajednicama i pratiti što se događa na forumima, blogovima i web lokacijama. Osim toga, omogućuje vam i suradnju sa svojim timom za upravljanje zajednicom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Veloksi

Veloxy održava sve vaše podatke u potpunosti organiziranim i pruža vam željenu učinkovitost za povećanje prodaje. Aplikacija objedinjuje i sintetizira podatke iz različitih sustava i prikazuje ih u čistom i lako dostupnom formatu. Pomoću značajke geo-lokacije možete na karti vidjeti sve svoje potencijalne kupce i račune. Pogledajte obližnja poduzeća da biste prikladno stvorili potencijalne kupce ili račune.

Aplikacija objedinjuje sve bitne podatke iz Salesforcea, LinkedIna, Twittera, G +, Scholar-a, CrunchBase-a, e-pošte, kalendara i vašeg telefona. Stoga imate brz pristup svim potrebnim podacima o kupcu. Uz vrlo učinkovit upravitelj zadataka na brodu, moći ćete upravljati svim svojim zadacima na strukturiraniji način i nikada nećete propustiti nijedan rok.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Pulsar za SalesForce

Aplikacija Pulsar ima jednostavno sučelje i omogućuje pristup podacima čak i u izvanmrežnom načinu rada. Možete upravljati prodajnim zadatkom, događajima i podacima izvan mreže i na mreži. Aplikacija ima ugrađene prečace koji vam pomažu u jednostavnoj navigaciji i pretraživanju podataka.

Također ćete sinkronizirati aplikaciju s računima e-pošte i web lokacijama za društvene mreže za upravljanje i pohranu podataka. Potpuno integrirani s LinkedInom, Googleom i Twitterom moći ćete ostati na vrhu svoje igre. I da, Pulsar možete koristiti na više jezika, uključujući engleski, francuski, talijanski, japanski, korejski, portugalski, pojednostavljeni kineski i španjolski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. SalesforceA

SalesforceA je dizajniran za administratora. Aplikacija nudi pojednostavljene zadatke upravljanja korisnicima. Lokirane korisnike možete jednostavno otključati i resetirati njihove lozinke.

Također ćete moći zamrznuti korisnike kako biste trenutno spriječili pristup prijavi. Aplikacija vam omogućuje savršeno upravljanje skupinama dopuštenja korisnika. Štoviše, možete komunicirati sa zajednicom kupaca Salesforcea i pristupiti bilješkama o izdanju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Brzina

"Vlocity" se može pokazati katalizatorom za vaše poslovanje. Ova aplikacija nudi praktičnije rješenje za upravljanje vašim klijentima i otkrivanje onoga što im se može svidjeti. I na temelju nalaza stvorit ćete uspješnu kampanju za jačanje vašeg poslovanja.

Pomoću pametnih menadžera odnosa možete proaktivno imati posla sa svojim klijentima. Omogućuje filtriranje kontakata, pa čak i generiranje personaliziranih popisa poziva.

Da biste koristili ovu aplikaciju, morate imati paket osiguranja Vlocity ili Vlocity Communications.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to!

Koji je tvoj najdraži?

Sada iskoristite ove vrhunske aplikacije kako biste poboljšali stopu dobitka od prodaje i unovčili sve nadolazeće prilike. Koju ste od gore navedenih aplikacija odabrali? Podijelite svoje povratne informacije o svojoj omiljenoj prodajnoj aplikaciji i značajkama koje vam se puno sviđaju.

Voljeli biste zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje ERP aplikacije za iPad
  • Aplikacije za iPad Project Manager
  • Najbolje CRM aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za upravljanje zalihama za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found